Walizki, torby modelarskie
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Chaoschild
- Chuck Norris
Walizki, torby modelarskie
Witam!
Ladies and gentlemen co powiecie na temat Waszych walizek. Jakich uzywacie albo jakie uwazacie za najlepsze.
Obecnie uzywam walizki Cytadeli, ale przyznam ze szajs a i armia sie rozbudowuje i potrzebuje czegos na roznej wielkosci podstawek, nie tylko piechoty ale i pozostalych wielkosci.
Jesli ktos moze sie wypowiedziec na temat tej firmy to bede bardzo wdzieczny, bo przymierzam sie do zakupu jednej z ich toreb.
http://www.intersponge.com/
Jakich innych firm produktow uzywacie?
Za jakieklowiek wskazowki badz linki dziekuje
Ladies and gentlemen co powiecie na temat Waszych walizek. Jakich uzywacie albo jakie uwazacie za najlepsze.
Obecnie uzywam walizki Cytadeli, ale przyznam ze szajs a i armia sie rozbudowuje i potrzebuje czegos na roznej wielkosci podstawek, nie tylko piechoty ale i pozostalych wielkosci.
Jesli ktos moze sie wypowiedziec na temat tej firmy to bede bardzo wdzieczny, bo przymierzam sie do zakupu jednej z ich toreb.
http://www.intersponge.com/
Jakich innych firm produktow uzywacie?
Za jakieklowiek wskazowki badz linki dziekuje
Walizki samoróbki. Jak domaluje 3 armie jakie mam (nawet sobie nie wyobrażacie ile można mieć w pudłach po 5 latach zbierania) to na pewno bede potrzebował dużej walizki. Jak znajdę coś wiarygodnego to kupię. Ale na jakiś czas popróbuję z samoróbkami.
A ja tam używam skrzyneczki którą kupiłem w... Biedronce za 9,50 zł i mieści sie tam armia VC na około 1500 pkt. Wrzucam tam do środka jakieś szmaty i watę i jest git. Sztywne, solidne i tanie. Z czasem pomyślę o wyklejeniu tych ścianek wewnątrznych gąbkami. Pozdrawiam
Wiem, wiem. Dlatego robię tak: szmatka, wata, szmatka i dopiero na to figsy itd.
Z walizek to używam dowolnej dostępnej, jak najbardziej poręcznej, torby. Na malutkie punkty plecak, na większe torba, na turnieje wyjazdowe torba podróżno-treningowa
Jak w tym trzymać figurki? Magnesy neodymowe plus blaszane pudełka po cukierkach - to dla figurek metalowych. Plastiki walają się wspólnie w jednym pudle, i tak farbę ciężko z nich obtłuc.
Jak w tym trzymać figurki? Magnesy neodymowe plus blaszane pudełka po cukierkach - to dla figurek metalowych. Plastiki walają się wspólnie w jednym pudle, i tak farbę ciężko z nich obtłuc.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ehhh to widze ze koledzy maja jednak inne podejscie do sprawy.
Mnie to krew zalewa jak mi sie chociaz malutki odprysk zrobi, nawet na figurce plastikowej.
Dlatego chce kupic torbe z prawdziwego zdarzenia, niech strace te 50-60 funciakow ale kuna bedzie bezpiecznie i wygodnie.
Mnie to krew zalewa jak mi sie chociaz malutki odprysk zrobi, nawet na figurce plastikowej.
Dlatego chce kupic torbe z prawdziwego zdarzenia, niech strace te 50-60 funciakow ale kuna bedzie bezpiecznie i wygodnie.
- Brother Michal
- Kretozord
No ja uzywam tej made by GW i jestem zadowolony, choc im wieksza armia tym bardziej kombinuje z jej porzadnym i bezpiecznym ulozeniem.
Teraz rozwazam zakup tej duzej walizy by GW - jest solidna.
Ale to tylko IMO.
Teraz rozwazam zakup tej duzej walizy by GW - jest solidna.
Ale to tylko IMO.
Chaoschild walizki Intersponga sa genialne!!! Szczegolnie , ze mozna zamowic wlasny zestaw przegrodek jaki chcesz... Strasznie pojemne , fajnie wygladajace , maja forme plecaka czy torby , wiec wygodniej sie je nosi niz Gw - NIC TYLKO POLECAC !!!
P.S. Ja mam takowa na gwiazdke dostac
P.S. Ja mam takowa na gwiazdke dostac
Chaoschild, na Gildii byl topic mowiacy o tym:
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... 68&start=0
polecam.
Wypowiadalem sie tam miedzy innymi na temat walizki Intersponge, ktora posiadam.
http://www.forum.gildia.pl/viewtopic.ph ... 68&start=0
polecam.
Wypowiadalem sie tam miedzy innymi na temat walizki Intersponge, ktora posiadam.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Wielkie dziekie panowie!!
Koszt jest calkiem wysoki (min 50 funciakow) ale mysle ze sie oplaca. W szczegolnosci jesli kilku uzytkownikow ja stanowczo rekomenduje.
pzdr
Koszt jest calkiem wysoki (min 50 funciakow) ale mysle ze sie oplaca. W szczegolnosci jesli kilku uzytkownikow ja stanowczo rekomenduje.
pzdr
http://www.bard.pl/bard/index.php?site= ... e&id=27905
tego stanowczo nie polecam! javeliny mi sie łamią non stop!
musze sobie kupic dużą torbe cytadeli
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
ja mam z tej firmy i jest wręcz genialna jak dla mnie. Jeszcze ani jedna rzecz się w niej nie połamała, anie nie obtłukła ale o gustach się nie dyskutujeSauruS PoweR pisze:http://www.bard.pl/bard/index.php?site= ... e&id=27905
Duża skrzynka na narzędzia z tesco, wyłożona gąbką, regsy na magnetycznych trayach. Nic się nie obija ani nie przesuwa (plastry gąbki wkładam między oddziały)Miejsce na kostki miarki itp, a nawet kilka farbek w pokrywie.
Na dokładkę można w podróży wykorzystać jako siedzisko
Na dokładkę można w podróży wykorzystać jako siedzisko
Też mam z Tesco . Kosztuje 13 zeta wewnątrz jedna duża gąbka, drugą można przełożyć . Połaziłem po straganach przy osiedlu i tam w pudełkach z winogronem (wszyscy od 1 importera) mają mnóstwo gąbek. Jeden ładny uśmiech i mam 3 torby gąbek grubości 3/4 cm .
Ale zastanawiam się nad magnesami ale nie wiem gdzie je kupić. W necie mam 1 stronke ale tam trza zrobić zamowienie za min 30 zeta a za 30 zeta to ja kubpiłbym tyle magnesów że bym armie goblinów na 10000 pkt obmagnesował .
Ale zastanawiam się nad magnesami ale nie wiem gdzie je kupić. W necie mam 1 stronke ale tam trza zrobić zamowienie za min 30 zeta a za 30 zeta to ja kubpiłbym tyle magnesów że bym armie goblinów na 10000 pkt obmagnesował .
Znalazlem pod choinka walizeczke Intersponga Nareszcie
Choc widze , ze bede musial gabek dokupic , bo do lizakow podstawowa wersje Herculesa tak sobie pasuje ( tej pokroje sobie na armie do w40k Walizeczka jest droga ,ale miodnA!!!
Choc widze , ze bede musial gabek dokupic , bo do lizakow podstawowa wersje Herculesa tak sobie pasuje ( tej pokroje sobie na armie do w40k Walizeczka jest droga ,ale miodnA!!!
- Chaoschild
- Chuck Norris
Ziemko a jak bys ja rekomendowal dla armii VC ?? Lubie grac piechota wiec mysle ze bylaby dobra.
Chce sobie zlozyc sam gabki, tzn z dwie najnizsze, jedna 2" dla piechoty z wloczniami i jedna gabke dla kawalerii i wyzszych (badz dluzszych) modeli.
Ogolnie wyjdzie w torbie ok 5-6 gabek.
Chce sobie zlozyc sam gabki, tzn z dwie najnizsze, jedna 2" dla piechoty z wloczniami i jedna gabke dla kawalerii i wyzszych (badz dluzszych) modeli.
Ogolnie wyjdzie w torbie ok 5-6 gabek.
Jak samemu zlozysz to jest loozik , po prostu jak mi kupowali to kupili zwyklego Herculesa , a nie skladka Walizka jest straszie pojemna i ogolnie elegancka Polecam mimo wszystko samemu wybrac wielkosc gabek , bo co armia to inna wymagania