wielkie dzięki. A nie szkoda rank ? przy założeniu że mamy ich 30 to tylko dwie.Aron_Banalny pisze:horda
Savage Orcs
Moderator: Kołata
- Da Big Stabba !
- Pseudoklimaciarz
Re: Savage Orcs
- Aron_Banalny
- Masakrator
masz jeden rank mniej i pierdyliard ataków więcej
- olowkowa29
- Warzywo
Pytanko: za 3 dni mam rozgrywke z kolegą a księga zasad przyjdzie do mnie dopiero za tydzien- Proszę, podajcie mi zasady specjalne do Savage Orcs+staty (chyba ze sa takie same jak ostatnio)+ zasady to tej wielkiej "dzidy" którą trzymają orkowie. Z gory dzięki
Wyglądają jak profesjonaliści, grają jak profesjonaliści, ale to zwykłe nooobki ;]
Dzidę masz opisaną na stronie GW (OnG>Core>SO), +1S w 1 turze CC (choppas to teraz zasada specjalna), Ignorują panikę gobo i snotów, reszta bez zmian. hm... a pozostałe zasad sobie wymyślisz? Imo lepiej się wstrzymaj z tą bitwą aż Ci AB przyjdzie
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Ech, ten baner z MR, to na za wiele przeciw magii się nie przyda. Poza tym oni sami nie mają opcji sztandaru, więc BSB z tą szmatą - według mnie za droga opcja żeby w nich wsadzać.
Lepiej dac MR do Szamana do buildu z fencerkami. Wtedy mamy jakby co 4+ na wszystkie magiczne pociski i inne scierwo.
Jak Savage shcodzą z magii to zazwyczaj z testów inicjatywy.
Lepiej dac MR do Szamana do buildu z fencerkami. Wtedy mamy jakby co 4+ na wszystkie magiczne pociski i inne scierwo.
Jak Savage shcodzą z magii to zazwyczaj z testów inicjatywy.
Ostatnio zmieniony 5 sty 2013, o 10:34 przez Euru, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aron_Banalny
- Masakrator
oficjalnie nie pozwalam Ci nic więcej pisać na tym forum, Euru. paskudny troll
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wcale nie, nie zawsze przynajmniej. Najbardziej imba zaklęcia jak pitka, słonko, dwellers, czy transmutacja nie zezwalają na żadne sv, w tym i wardy. Jakby MR podnosiło np. charakterystykę na potrzeby testów to jeszcze by przeszło, ale na najgorsze czary pomaga tyle co nic.MR2 do savadzy ... Cala magia poza tymi gietymi spelami idzie w ... no wiecie gdzie :d.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
ja wsadzam szamana 305 i mam wszystko co trzeba. ward na 3+ u giena od snajp. reszta się nie liczy bo pociski i tak idą w smietnik.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- GrimgorIronhide
- Masakrator
BANNER OF MORK ! To najlepsze rozwiązanie na magię. MR na 2+. A nie się tu z jakimiś słabowitymi, drogimi talizmankami narzucacie.
de dostaną nowy book to skończy się podnieta tym banerem
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293