A co to robi? Gem of sunfire działa tylko na flaming ataki. Jest dobry jedynie dla maga, dla innych - bez sensu.Noble @ 144.0 Pts
Heavy Armour; Battle Standard
Reaver Bow [25.0]
Gem of Sunfire [20.0]
HE Laika
Re: HE Laika
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
A co ma robić? Zdejmuje regenke hydrom, abominacjom, trolomJankiel pisze:A co to robi? Gem of sunfire działa tylko na flaming ataki. Jest dobry jedynie dla maga, dla innych - bez sensu.Noble @ 144.0 Pts
Heavy Armour; Battle Standard
Reaver Bow [25.0]
Gem of Sunfire [20.0]
Gem of sunfire nie daje płonących ataków. Daje +1 do wounda, jeżeli masz już flaming attacks. Przecież to jest jasno napisane.A co ma robić? Zdejmuje regenke hydrom, abominacjom, trolom
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
mindfuckJankiel pisze:Gem of sunfire nie daje płonących ataków. Daje +1 do wounda, jeżeli masz już flaming attacks. Przecież to jest jasno napisane.A co ma robić? Zdejmuje regenke hydrom, abominacjom, trolom
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Mamy inne booki?Jankiel pisze:Gem of sunfire nie daje płonących ataków. Daje +1 do wounda, jeżeli masz już flaming attacks. Przecież to jest jasno napisane.A co ma robić? Zdejmuje regenke hydrom, abominacjom, trolom
dunno, u mnie jest tak jak u Jankiela.
Niezręczny zapis, ale "provided that" oznacza nic innego jak "pod warunkiem". Też się zdziwiłem jak na spokojnie przeczytałem zasadę tego przedmiotu, ale niestety - tak to działa. Dlatego jest dobre tylko i wyłącznie dla maga, jeżeli ma się 20 wolnych punktów i czar do dopakowania
O ile się nie mylę to reaver bow strzela na sile noszącego +1. W takim razie może potka siły?
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Zwracam honor, czytanie ze zrozumieniem się kłania.
tak.Shadar pisze:O ile się nie mylę to reaver bow strzela na sile noszącego +1. W takim razie może potka siły?
To bez znaczenia ma zabic to zabije, poisony tu zmieniaja katastrofalnie duzoKayolPixel pisze:prawda, ale przed tymi poisona bedzie miał Asv 5+ i 5+/4+ Wsv
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
1 * Loremaster of Hoeth @ 300.0 Pts
General; Magic Level 2; Great Weapon; Heavy Armour
Book of Hoeth [55.0]
Charmed Shield [5.0]
Golden Crown of Atrazar [10.0]
1 Archmage @ 255.0 Pts
Magic Level 4; Lore of Death
Power Scroll [35.0]
1 Noble @ 151.0 Pts
Heavy Armour; Shield; Battle Standard
Banner of the World Dragon [50.0]
2x10 Silver Helms @ 260.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; FCG; Ithilmar Barding
1 Lothern Skycutter @ 95.0 Pts
28 White Lions of Chrace @ 409.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Cloak; FCG
Standard of Discipline [15.0]
4x1 Eagle Claw Bolt Thrower @ 70.0 Pts
20 Sisters if Avelorn @ 280.0 Pts
Bow of Avelorn; Light Armour
10 Archers @ 110.0 Pts
Longbow; Musician
General; Magic Level 2; Great Weapon; Heavy Armour
Book of Hoeth [55.0]
Charmed Shield [5.0]
1 Archmage @ 255.0 Pts
Magic Level 4; Lore of Death
Power Scroll [35.0]
1 Noble @ 151.0 Pts
Heavy Armour; Shield; Battle Standard
Banner of the World Dragon [50.0]
2x10 Silver Helms @ 260.0 Pts
Lance; Heavy Armour; Shield; FCG; Ithilmar Barding
1 Lothern Skycutter @ 95.0 Pts
28 White Lions of Chrace @ 409.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Lion Cloak; FCG
Standard of Discipline [15.0]
4x1 Eagle Claw Bolt Thrower @ 70.0 Pts
20 Sisters if Avelorn @ 280.0 Pts
Bow of Avelorn; Light Armour
10 Archers @ 110.0 Pts
Longbow; Musician
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ognisty nie jest do walki "na pale", tylko do finezyjnych przelotow i ogeaniczania przeciwka do ustawiania kresek (+d3 jest za kazdy dodatkowy szereg bez wzgledu na szerokosc?).Królik pisze:Taaa. A ognisty feniks to gamebraker w tym paringu. Litosci. Przeciez nikt nie bedzie pchal samej papugi centralnie na duze pany.
\/\
To chyba najlepszy zestaw na kowboja ever ^^Laik pisze: Charmed Shield [5.0]
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."