Kraków-Zielonki, SMOK WAWELSKI, master 3x2400 1-2.02.14
Wypowiem się jeszcze co do ilości karnych puntów za wysłanie rozpisek. Jako team zamuliliśmy i dostaliśmy -5DP mówi się trundo, nie bedę płakał z tego powodu. Nadrobi się wciskając same maski
Chciałem zwrócić uwagę na coś innego. Mój ojciec miał zamiar wybrać się na tego mastera, ale w niedzielę posypał mu się 1 gracz z teamu. Z pewnością znalazłby kogoś na zastępstwo, ale -15pkt całkowicie zniechęciło go do przyjazdu. Czy był to tylko jednostkowy przypadek? Możliwe. Warto jednak na przyszłość rozważyć takie rozwiązanie, by temu zapobiec.
Chciałem zwrócić uwagę na coś innego. Mój ojciec miał zamiar wybrać się na tego mastera, ale w niedzielę posypał mu się 1 gracz z teamu. Z pewnością znalazłby kogoś na zastępstwo, ale -15pkt całkowicie zniechęciło go do przyjazdu. Czy był to tylko jednostkowy przypadek? Możliwe. Warto jednak na przyszłość rozważyć takie rozwiązanie, by temu zapobiec.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Zgadzam się i się nie zgadzam... zapis o -15 pkt jest tak surowy dlatego żeby nie było sytuacji że ktoś zobaczy rozpy innych i pod tym kątem zmieni swoją. Naprawdę nikt nie miał na to ochoty po opublikowaniu rozpisek? Gdyby Marek napisał jak jest sprawa zapewniam Cię Andrzeju że został by potraktowany ulgowo i zapewne skończyło by się na -5... Organizatorzy to sensowni ludzi - nie hejterzy i nie boją się podjąc trudnych decyzji.
stoły rozstawione i przygotowane, w rytm pieśni chóru parafialno-strażackiego z Zielonek Legion Team przygotował podwaliny pod jutrzejsze święto pacynek bardzo proszę wziąć pod uwagę fakt że stoły mają limit wagi ok 60 kg dlatego prosimy o nie wchodzenie na nie w celu pobicia przeciwnika, tudzież uzyskania przewagi psychologicznej. Limit 60 kg został ustalony dla dziewczyn, które zrobią na nich pokaz bielizny po zakończonym turnieju. Życzę wszystkim powodzenia i połamania figurek.
Andrzej, z tego co kojarzę rozpiski można było wysyłać do poniedziałku do 23.59.
Wisła Kraków.
Mój ojciec nie jest studentem i nie xxxx się cały dzień jak ja, więc 1 dzień to zbyt mało, by znaleźć kogoś nowego
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ale smuty.
Siedząc z Butanem przy single malt czekaliśmy na resztę ekipy. Oczywiście kiedy kończą się tematy otwierasz AB. Znalazłem taki zasadowy bubel, że gracze demonów z butów wypadną. Niestety sprzedałem go Khumanowi i RAWowo tu turniej wygrywa.
Siedząc z Butanem przy single malt czekaliśmy na resztę ekipy. Oczywiście kiedy kończą się tematy otwierasz AB. Znalazłem taki zasadowy bubel, że gracze demonów z butów wypadną. Niestety sprzedałem go Khumanowi i RAWowo tu turniej wygrywa.
Paringi na peirwszą rundę:
Gramy do 13:00Ordin
Gamblers SGK
SS Nadzieja
Leamon Squig
Ósmobilowy QWeB
Gembler Gamma - Butana
Legion Delta SOC
Jeźdźcy Hardkoru 3 Gamma
Jazgacze Klepacze
AlkoLegion
TMNT
Ryk Medaliki Omega
Gemblers Last Minute
Pakt Azerbejdżański
Szybki Szpil 1
Jeźdźcy Hardkoru
Ryk Medaliki Delta
Drobne Wałeczki
Ósma Bila
Gemblers -1/12
Legion Wałuje
Gemblers Theo
Nemezis 8
Legion - Bocheńska Masakra z Bielskim hepi endem
Last Legion
Jeźdźcy Hardkoru 3 Beta
Ciupaga - Niechciane Dzieci Legionu
Nemezis 1
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Paringi na drugą rundę:
Ordin 40
Jeźdźcy Hardkoru 3 Beta 40
Gembler Gamma - Butana 40
Jeźdźcy Hardkoru 3 Gamma 40
Gemblers -1/12 40
Legion Wałuje 40
Nemezis 8 38
Ciupaga - Niechciane Dzieci Legionu 36
Pakt Azerbejdżański 34
SS Nadzieja 33
Szybki Szpil 1 33
Ryk Medaliki Delta 31
AlkoLegion 30
TMNT 30
Ryk Medaliki Omega 30
Jazgacze Klepacze 30
Drobne Wałeczki 29
Jeźdźcy Hardkoru 27
Leamon Squig 27
Gemblers Last Minute 26
Nemezis 1 24
Legion - Bocheńska Masakra z Bielskim hepi endem 22
Gemblers Theo 20
Ósma Bila 20
Legion Delta SOC 20
Ósmobilowy QWeB 20
Last Legion 20
Gamblers SGK 20
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator