Lublin 01.12.2013-01.06.2014 1600 pkt. Liga "Koziołek"
Re: Lublin 01.12.2013-01.06.2014 1600 pkt. Liga "Koziołek"
Jest chęć na granie, może ktoś zajmie się zorganizowaniem turnieju. W Świdniku wszystko jest z zaplecza stołowo-terenowego. Trzeba zadzwonić i ustalić termin odpowiednio wcześniej z Gelem, możliwe byłoby nawet pozyskanie nagród.
Ktoś się podejmie ? Ja byłbym za formatem 2400 euro żeby potrenować do Hetery w Mielcu.
Ktoś się podejmie ? Ja byłbym za formatem 2400 euro żeby potrenować do Hetery w Mielcu.
turniej w przygotowaniu, rozmawiałem z Gelem.Czopek pisze:Jest chęć na granie, może ktoś zajmie się zorganizowaniem turnieju. W Świdniku wszystko jest z zaplecza stołowo-terenowego. Trzeba zadzwonić i ustalić termin odpowiednio wcześniej z Gelem, możliwe byłoby nawet pozyskanie nagród.
wstepnie 01.03 lub 08.03
pozniej założe temat.
pzdr
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Witam.
gdzie można nabyć bilety na mecze?
czy ktoś mógłby mnie zaprosić na mecz w formie widza? Dawno juz nie grałem i chetnie odswierzyl bym sobie zasady. Mogę zaoferować kanapki.
przewidziane nagrody.
4kanapki.
obydwaj gracze otrzymają po2 kanapki, zwyciezca dostanie te z masłem.
Proszę potraktować to bardzo poważnie. Chętnie powruce do hobby.
Ps. Ktoś ma pożyczyć podręcznik i ab do chaosu?
gdzie można nabyć bilety na mecze?
czy ktoś mógłby mnie zaprosić na mecz w formie widza? Dawno juz nie grałem i chetnie odswierzyl bym sobie zasady. Mogę zaoferować kanapki.
przewidziane nagrody.
4kanapki.
obydwaj gracze otrzymają po2 kanapki, zwyciezca dostanie te z masłem.
Proszę potraktować to bardzo poważnie. Chętnie powruce do hobby.
Ps. Ktoś ma pożyczyć podręcznik i ab do chaosu?
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
ja zamawiam ze smalcem i kiszonym ogórasem ;]
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=43327
a cena bileciku to kanapki dla wszystkich
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=43327
a cena bileciku to kanapki dla wszystkich
Jak ktoś w tym tyg w godzinach popołudniowych będzie grał to niech da znać, sam mam ochotę wrócić do hobby i może w końcu rzuciłbym okiem co sie pozmieniało.
PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
W ta sobotę ma być turniej 40.
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Nie chce obiecywać,ale jest szansa ze u mnie będzie można pograć. To zależy jak się uwine z przeprowadzka. Dam znać w piątek w nocy. No i proszę pamiętać ze to będzie u mnie w pokoju wiec max 2 mecze na raz, na podłodze się wiecerj nie zmieści:)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Ziemko obiecał, że załatwi temat forum klubowego, wiec tam bedziemy na ten temat gadac i ustawiac sie...
Na chwilę obecną nie ma miejsca do grania stałego. Jeżeli jutro nie będziemy mieli dostepu do forum klubowego to zakładam grupę dyskusyjną na faceboooku....za długo z tym wszystkim schodzi czasu.
Na chwilę obecną nie ma miejsca do grania stałego. Jeżeli jutro nie będziemy mieli dostepu do forum klubowego to zakładam grupę dyskusyjną na faceboooku....za długo z tym wszystkim schodzi czasu.
Można grać, za 5 zł u Grodzia, zwykle są miejsca wolne. Raczej nie ma problemów ze znalezieniem przeciwnika do bitew.mortigern pisze:Mam pytanko Wy jakoś sie spotykacie? gracie? cz tylko od turnieju do turnieju?
czy za kazdym razem pisac indywidualnie i miec nadzieje na potyczkę?
"Mam sto rąk, sto sztyletów... gdy chcę, sto ran zadam."
- Shakin' Dudi
- Masakrator
fakt, o Grodziu zapomniałem
po 7 lipca z chęcią zagram.
po 7 lipca z chęcią zagram.