Warrior of Chaos (by Artur)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warrior of Chaos (by Artur)
Generalnie sprzedaje ta armie, ale póki nie poszła jeszcze do żyda, to pochwale się tym co udało mi się zwojować w 2013 roku
Ostatnio zmieniony 27 lut 2014, o 11:39 przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Widać że bardzo chcesz sprzedać tą armię... Ostatnimi czasy gdzie nie wejdę na tym forum to się na nią natykam Już nawet nie tylko w Twoich wątkach
Mówię Ci chłopaku wystaw ją na ebayu, chyba że już to zrobiłeś, wtedy pozostaje czekać i się modlić
Mówię Ci chłopaku wystaw ją na ebayu, chyba że już to zrobiłeś, wtedy pozostaje czekać i się modlić
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Było już na ebay-u i paradoksalnie z większym odzewem spotkało się na allegro - ale nic poczekamy, może coś się ruszy tu lub tamKarlito pisze:Widać że bardzo chcesz sprzedać tą armię... Ostatnimi czasy gdzie nie wejdę na tym forum to się na nią natykam Już nawet nie tylko w Twoich wątkach
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wygląda wspaniale. Sztandar na wojownikach Khorne'a jest przefantastyczny, choć czaszki wyglądają trochę jak ta emotka: ^^
Armia brzydka jak noc listopadowa a do tego kilka razy za droga. Wystarczająco konstruktywnie ?Artur pisze:Poprawione, coś jeszcze ? Tylko tym razem coś konstruktywnego poproszęGrolshek pisze:PÓKI !
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Dla mnie chyba też:)
Skąd ta cena,1600?
Skąd ta cena,1600?
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
To może tak.
Ja bede dostarczał figsy malowane na tym poziomie a pan będzie je sprzedawał w tej cenie. Dzielimy sie zyskiem 50-50. Pasuje?
Ja bede dostarczał figsy malowane na tym poziomie a pan będzie je sprzedawał w tej cenie. Dzielimy sie zyskiem 50-50. Pasuje?
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Ej, a teraz na poważnie.
1600 za sredniowielka armię malowana na poziomie tt. No przynajmniej wg. mnie to nie jest to Pro
Mam figsow za jakieś 3tysie. Jeśli za tt można zgarnąć aż tyle to jestem bogaty:).
Tyle ze mi nigdy nie udawało się zgarnąć takiej kasy.
1600 za sredniowielka armię malowana na poziomie tt. No przynajmniej wg. mnie to nie jest to Pro
Mam figsow za jakieś 3tysie. Jeśli za tt można zgarnąć aż tyle to jestem bogaty:).
Hmmm ... może dlatego, że twój poziom TT i mój rzekomy TT to zupełnie dwa inne poziomy ? Widzisz ty uważasz, że nie są tyle warte, kiedy w dziale sprzedam wielu nieznanych mi osób, twierdziło że cena jest spoko a wtedy było za 1800zł !!! Prawdziwa cena przedmiotu to taka jaką zdołasz za niego osiągnąć - ja cenę figurek + moją prace wyceniłem na właśnie tyle. A jak dalej chcesz zadawać pytania to już zdradzę ci sekret ... tu mnie masz ... ta armia jest w takiej cenie żeby nikt jej nie kupił - teraz zamiast pisać kolejne posty w tym temacie idź i wszystko przemyślWiewior-lbn pisze:Ej, a teraz na poważnie.
Jest to fajnie pomalowana armia którą do tt nie można chyba zaliczyć...
Jak chcecie spamować to na pw... a nie zaśmiecacie komuś temat
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
To ja pozwolę sobie na ostatniego "spama" w tym temacie.Fuxiorr pisze:Jest to fajnie pomalowana armia którą do tt nie można chyba zaliczyć...
Co to znaczy tt ?
I do czego pan to malowanie zalicza.
Ps. (wynik przemyślenia)
Co do wyceny przedmiotu to zgadzam się z Arturem w 100%.
Tylko nie rozumiem czemu sprzedaje pan je za 1600 skoro są chętni na kwotę 1800. I skoro są chętni na kupno za 1800 to czemu tego nie kupili? Przeciesz cena wg. Nich jest ok.
Edit do posta na następnej stronie.
chyba nie tylko ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem
Ostatnio zmieniony 27 lut 2014, o 18:44 przez Wiewior-lbn, łącznie zmieniany 1 raz.