Demony Nurgla - moja nowa armia (wpis rocznicowy)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Demony Nurgla - moja nowa armia (reszta plagusów)
Oto pomalowany sztandarowiec. Nie ukrywam, że do pomalowania tej figurki mocno zmotywował mnie konkurs PMOTM. Dlatego też zgłaszam tą pracę do konkursu - może tym razem się uda dostać choć jeden punkt?
W samym malowaniu faktycznie bardzo pomaga słuchania audiobooków - niekoniecznie ze świata warhammera. A przeszkadza świadomość, że ten system się skończy za dwa miesiące
Oto Chorąży Nurgla:
W samym malowaniu faktycznie bardzo pomaga słuchania audiobooków - niekoniecznie ze świata warhammera. A przeszkadza świadomość, że ten system się skończy za dwa miesiące
Oto Chorąży Nurgla:
- Jacek_Azael
- Masakrator
-
- Mudżahedin
Jest swietny, zwlaszcza sztandar i oczy. Ostatnio miales jeden glos, nie narzekaj
Dlaczego breje na szczycie sztandaru nie zrobiles w odchodowych odcieniach brazu jak pierwotnie zapowiadales?
Dlaczego breje na szczycie sztandaru nie zrobiles w odchodowych odcieniach brazu jak pierwotnie zapowiadales?
Widzę, że masz luzy w pracy - to bardzo dobrze... A ze śluzem na szczycie (...), to było tak: zrobiłem w brązach (ale tych takich rozwodnionych - od steel legion drab do commando khaki). Jak całość byłą gotowa, to pomyślałem, że dam warstewkę nurgle's rot, żeby przełamać tą barwę i dodać połysku. Warstwa okazała się jednak mocno za gruba
A kulisy dostania tego głosu znasz jak mało kto. Liczę więc znów na Ciebie pod koniec miesiąca
A kulisy dostania tego głosu znasz jak mało kto. Liczę więc znów na Ciebie pod koniec miesiąca
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
Obrzydliwe
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!
Od ostatniej aktualizacji minęło trochę czasu, ale bynajmniej nie próżnowałem. Zrobiłem sporo rzeczy i w ciągu najbliższych dwóch tygodni będę podrzucał aktualizacje. A za dwa tygodnie - materiał rocznicowy. To już rok, odkąd wystartował ten wątek, odkąd zbieram tą armię na poważnie.
Dziś jednak - dokończenie ostatniej bestii nurgla.
Tak wygląda sama, ale jako że wystawianie pojedynczej się nie opłaca, to mam też zdjęcie grupowe:
Niby są trzy figurki, i można by zgłosić to do aktualnej edycji PMOTM. Ale nie - do konkursu będzie coś lepszego.
Dziś jednak - dokończenie ostatniej bestii nurgla.
Tak wygląda sama, ale jako że wystawianie pojedynczej się nie opłaca, to mam też zdjęcie grupowe:
Niby są trzy figurki, i można by zgłosić to do aktualnej edycji PMOTM. Ale nie - do konkursu będzie coś lepszego.
Swietne paskudy Ale przy tego typu figsach zawsze brakuje mi śluzu, cieknącej z pyska śliny i generalnie więcej oślizgłości
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Draco pisze:No sorry ten to wygląda jakby miał dupę z rozjechanym rowem zamiast głowy ^^ Ale ogólnie fajny ulepek:P
Oj tam, oj tam. Jest obleśny czyli taki jak powinien być. Najlepsze demony. Tak trzymać .
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
A więc cel rzeźbiarski został osiągnięty - tak właśnie miał wyglądać. Cieszę się, że ten efekt udało się utrzymać mimo nieprawidłowości anatomicznych owej dupy i niepomalowania figurki na kolor cielisty.Draco pisze:No sorry ten to wygląda jakby miał dupę z rozjechanym rowem zamiast głowy ^^ Ale ogólnie fajny ulepek:P