Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Moderator: KrzysiekW
Re: Czym zastępujecie figurki (konwersje, inne firmy itp.) ?
Lepiej wstrzymać się za zakupami do lata, bo może się okazać potem, że 3/4 demonów nadaje sie tylko do postawienia na półeczce.
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
No to 3/4 tej 1/4 co została
Mogą nas połączyć we frakcje, mogą zmienić jakieś zasady specjalne, magię, lory. Plotki są tak absurdalne na razie, że ciężko coś konkretnego powiedzieć co będzie. Najbardziej prawdopodobne są chyba te frakcje bo podobną rzecz zrobili w EoT. Ale ja myślę, że to raczej będzie coś w rodzaju kontyngentów. Inaczej musieli by od razu 6 książek wydać albo pdf obszernych, żeby się w ogóle dało grać. Najlepsza plota to przejście na okrągłe podstawki, wyobrażacie sobie 200 zombii, szczurów czy goblinów przesuwać?
Mogą nas połączyć we frakcje, mogą zmienić jakieś zasady specjalne, magię, lory. Plotki są tak absurdalne na razie, że ciężko coś konkretnego powiedzieć co będzie. Najbardziej prawdopodobne są chyba te frakcje bo podobną rzecz zrobili w EoT. Ale ja myślę, że to raczej będzie coś w rodzaju kontyngentów. Inaczej musieli by od razu 6 książek wydać albo pdf obszernych, żeby się w ogóle dało grać. Najlepsza plota to przejście na okrągłe podstawki, wyobrażacie sobie 200 zombii, szczurów czy goblinów przesuwać?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
wszędzie jedno i to samo gadane poczekamy zobaczymy
ps. gracze demonów nie lękajcie się teleport do 40k jest otwarty
ps. gracze demonów nie lękajcie się teleport do 40k jest otwarty
Witam serdecznie,
mam propozycje i zarazem apel do moderatorów. Temat konwersji rozrósł się już do 38 stron. Dla osoby, która poszukuje konkretnego przykładu/zastępstwa przeglądanie tylu stron będzie albo problematyczne albo po prostu zniechęci. Stąd moja propozycja aby w pierwszym poscie który będzie aktualizowany zrobić zestawienie pogrupowanych conversji czy modeli które mogą zastępować produkty GW.
Proponuję formę (przykład 2 posty wyżej):
LORD:
BLOODTHISTER:
- "nazwa1"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
- "nazwa2"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
Keeper of Secret:
...
HEROES:
EPIDEMIUS:
- "nazwa5"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
- "nazwa6"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
...
Etc.
Pozwoliłoby to na zgromadzenie wszystkich ciekawych pomysłów w jednym miejscu bez konieczności przebijania się przez srylion postów. Nie wyklucza to oczywiście dalszej dyskusji w tym temacie na dalszych stronach tematu. Wiem, że to kupa roboty ale myślę, że warto. Jak będzie trzeba to mogę się tego podjąć.
Pozdrawiam,
Marek.
mam propozycje i zarazem apel do moderatorów. Temat konwersji rozrósł się już do 38 stron. Dla osoby, która poszukuje konkretnego przykładu/zastępstwa przeglądanie tylu stron będzie albo problematyczne albo po prostu zniechęci. Stąd moja propozycja aby w pierwszym poscie który będzie aktualizowany zrobić zestawienie pogrupowanych conversji czy modeli które mogą zastępować produkty GW.
Proponuję formę (przykład 2 posty wyżej):
LORD:
BLOODTHISTER:
- "nazwa1"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
- "nazwa2"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
Keeper of Secret:
...
HEROES:
EPIDEMIUS:
- "nazwa5"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
- "nazwa6"
zdjęcie (male)
link do sklepu/źródła
cena
...
Etc.
Pozwoliłoby to na zgromadzenie wszystkich ciekawych pomysłów w jednym miejscu bez konieczności przebijania się przez srylion postów. Nie wyklucza to oczywiście dalszej dyskusji w tym temacie na dalszych stronach tematu. Wiem, że to kupa roboty ale myślę, że warto. Jak będzie trzeba to mogę się tego podjąć.
Pozdrawiam,
Marek.
- rudobrody79
- Falubaz
byłaby to pierwsza armia z podziałem tematów nawet na konwersje unitów / herosów
No i jeszcze nowy GUO
http://natfka.blogspot.com/2015/02/rumo ... oming.html
https://www.youtube.com/watch?v=K18mePqmmrM
Macie i zazdroscie
Macie i zazdroscie
Wyglada bardzo podobnie do tego z FW. W sumie moj GUO by sie ladnie miescil na 60x100 podstawce bo na 50x50 ni-hu-hu nie idzie ustacgervaz pisze:No i jeszcze nowy GUO
Pewnie bedzie jak z Franciszkiem, ze beda lepsze grejty na 60x100 i obecne grety na 50x50 ale to tylko moje domysly.lohost pisze:to bedzie set grejterow czy sam blady bedzie smigal na rydwanowej podstawce a reszta grejterow na 50? jakies przecieki?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wszystkie modele bohaterów z tej kategorii mają podstawke 25mm.
Ten model jest za mały na DP, ale w sumie nie takie cuda widziałem na stołach...
Ten model jest za mały na DP, ale w sumie nie takie cuda widziałem na stołach...
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."