[Warszawa], 06.02.2016, Make Way! vol.11 9th Age 2500
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Re: [Warszawa], 06.02.2016, Make Way! vol.11 9th Age 2500
Witam na pokładzie ekipę z Torunia!
(Ekhem! Co się dzieje z Łodzią i Lublinem..? )
Aktualizacja zgłoszeń, zostało 7 miejsc.
(Ekhem! Co się dzieje z Łodzią i Lublinem..? )
Aktualizacja zgłoszeń, zostało 7 miejsc.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zostały 4 miejsca.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Lista zapełniona.
Jesli dotrą do mnie jeszcze jakies przelewy, to je zwrócę, a osoby dopiszę do listy rezerwowej, w pierwszej kolejności.
Jesli dotrą do mnie jeszcze jakies przelewy, to je zwrócę, a osoby dopiszę do listy rezerwowej, w pierwszej kolejności.
Lista zapełniona w błyskawicznym tempie! To super wiadomość, która cieszy nasze serca Nawiązując do proxowania - najważniejsze, żeby przeciwnik nie odwracał wzroku podczas dostawiania modeli przy szarży A z WYSIWIG to wiadomo, wiele modeli z poprzednich edycji nie miało na sobie tego, w co wyposażyła ich The 9th Age.
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Ja też nie.nie spodziewalismy sie takiego tempa przy zapisach
'Dziewiątka' załapała...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Szczepan....rob dwa turnieje w miesiącu. Wtedy jest szansa ze wszyscy chetni zagraja a i klub zarobi więcej; )
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Za kilka miesięcy zrozumiesz, jak bardzo jest to niemozliwe... ;D
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dodałem listę rezerwową.
Szczepan już pisał w temacie Make Way 10, ale się przypomnę i tutaj, że do klubu można się zapisać.
Jest to o tyle ważny temat teraz bo część naszych członków z różnych powodów [głównie czasowo-życiowych] się wypisuje, a że w głównej mierze utrzymujemy lokal ze składek to potrzebujemy świeżej krwi.
Czynsz jak na Wawe nie jest zabójczy, ale nadal trzeba uzbierać kaskę
Bycie klubowiczem prócz płacenia składek ma parę zalet , ale po szczegóły zapraszam na maciej.liwanowski at wp.pl
Jest to o tyle ważny temat teraz bo część naszych członków z różnych powodów [głównie czasowo-życiowych] się wypisuje, a że w głównej mierze utrzymujemy lokal ze składek to potrzebujemy świeżej krwi.
Czynsz jak na Wawe nie jest zabójczy, ale nadal trzeba uzbierać kaskę
Bycie klubowiczem prócz płacenia składek ma parę zalet , ale po szczegóły zapraszam na maciej.liwanowski at wp.pl
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/
http://admech.club/
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Aktualizacja listy zgłoszen.
Do środy, 3 lutego, można zrezygnowac z udziału ze zwrotem wpisowego.
Do środy, 3 lutego, można zrezygnowac z udziału ze zwrotem wpisowego.
- swieta_barbara
- habydysz
Dopisz mnie do rezerwy plis.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja też prosze o dopisanie i tutaj.swieta_barbara pisze:Dopisz mnie do rezerwy plis.
Zgodnie z instrukcją i znając częstotliwość odwiedzin Szczepana na BP - wysłałem maila w tej sprawie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole