[Warszawa], 06.02.2016, Make Way! vol.11 9th Age 2500

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Re: [Warszawa], 06.02.2016, Make Way! vol.11 9th Age 2500

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Witam na pokładzie ekipę z Torunia!

(Ekhem! Co się dzieje z Łodzią i Lublinem..? ;) )

Aktualizacja zgłoszeń, zostało 7 miejsc.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Cotau
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Cotau »

Poszedł przelew za kolejne dwie osoby
Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Zostały 4 miejsca.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Lista zapełniona.
Jesli dotrą do mnie jeszcze jakies przelewy, to je zwrócę, a osoby dopiszę do listy rezerwowej, w pierwszej kolejności.

Obrazek

Awatar użytkownika
Edomir

Post autor: Edomir »

Lista zapełniona w błyskawicznym tempie! To super wiadomość, która cieszy nasze serca :D Nawiązując do proxowania - najważniejsze, żeby przeciwnik nie odwracał wzroku podczas dostawiania modeli przy szarży ;) A z WYSIWIG to wiadomo, wiele modeli z poprzednich edycji nie miało na sobie tego, w co wyposażyła ich The 9th Age.
"Fight you? I think not. Can you not see what I hold in my hand? Don't you recognise your own beating heart?"

Awatar użytkownika
Pocisk
Masakrator

Post autor: Pocisk »

Szybko poszło

Awatar użytkownika
Aku.
Mudżahedin

Post autor: Aku. »

Z ostatniego MW jeszcze nie wróciłem, a tu już lista zapełniona na następny. :shock:
Obrazek

Awatar użytkownika
marvin

Post autor: marvin »

Bearded Unclean 'Un pisze:Witam na pokładzie ekipę z Torunia!

(Ekhem! Co się dzieje z Łodzią i Lublinem..? ;) )

Aktualizacja zgłoszeń, zostało 7 miejsc.
Musicie zmienic miejscowe..Spokojnie 35 osob byscie mieli :mrgreen: .Mielismy przyjechac ale nie spodziewalismy sie takiego tempa przy zapisach :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Też bym chciał wpaść wreszcie, ale nigdy nie zdążam się zapisać :)

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

nie spodziewalismy sie takiego tempa przy zapisach :wink:
Ja też nie.
'Dziewiątka' załapała... :)

Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

Szczepan....rob dwa turnieje w miesiącu. Wtedy jest szansa ze wszyscy chetni zagraja a i klub zarobi więcej; )
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Za kilka miesięcy zrozumiesz, jak bardzo jest to niemozliwe... ;D

Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

W Adeptusie co tydzień sie coś dzieje więc o terminy ciężko
Obrazek

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

O matko, ale tempo 8-o
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Wieczny
Wałkarz

Post autor: Wieczny »

Proszę o wpisanie na listę rezerwową!

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dodałem listę rezerwową.

Obrazek

Awatar użytkownika
liwan

Post autor: liwan »

Szczepan już pisał w temacie Make Way 10, ale się przypomnę i tutaj, że do klubu można się zapisać.
Jest to o tyle ważny temat teraz bo część naszych członków z różnych powodów [głównie czasowo-życiowych] się wypisuje, a że w głównej mierze utrzymujemy lokal ze składek to potrzebujemy świeżej krwi.
Czynsz jak na Wawe nie jest zabójczy, ale nadal trzeba uzbierać kaskę ;)
Bycie klubowiczem prócz płacenia składek ma parę zalet :), ale po szczegóły zapraszam na maciej.liwanowski at wp.pl
klub Adeptus Mechanicus
http://admech.club/

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Aktualizacja listy zgłoszen.

Do środy, 3 lutego, można zrezygnowac z udziału ze zwrotem wpisowego.

Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dopisz mnie do rezerwy plis.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

swieta_barbara pisze:Dopisz mnie do rezerwy plis.
Ja też prosze o dopisanie i tutaj.
Zgodnie z instrukcją i znając częstotliwość odwiedzin Szczepana na BP - wysłałem maila w tej sprawie :)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

ODPOWIEDZ