[Warszawa] Wałkowanie vol. IV 9th Age 2500 - 03.07.2016
Re: [Warszawa] Wałkowanie vol. IV 9th Age 2500 - 03.07.2016
Albo znowu kogoś pogoda wystraszy :p
Uprawa warzyw od 1997 roku
Nie będzie ostatnim.Po prostu ja już kończę z Battlem. Następny w ostatnią sobotę lipca. Stay tuned
Dzięki za fajne towarzystwo na dzisiejszym turnieju. Gratulacje dla Guldura za wygraną (przed ETC nie mogło być inaczej ). Dzięki za dobre kminy moim przeciwnikom: Asowi, Roverowi i Tutajcowi.
I oczywiście wielkie dzięki należy się organizatorom: Bobsonowi* i Lajkonikowi, którym się chce w niedziele podrywać nam wszystkim tyłki do gry. Oby tylko tak dalej!
*Bobson - jak coś głupiego zrobisz ze swoimi ludzikami, to osobiście się do Ciebie przejdę (a daleko nie mam) i przyłożę Ci twardy argument
I oczywiście wielkie dzięki należy się organizatorom: Bobsonowi* i Lajkonikowi, którym się chce w niedziele podrywać nam wszystkim tyłki do gry. Oby tylko tak dalej!
*Bobson - jak coś głupiego zrobisz ze swoimi ludzikami, to osobiście się do Ciebie przejdę (a daleko nie mam) i przyłożę Ci twardy argument
Ja tylko udaję organizatora.Szary pisze:Dzięki za fajne towarzystwo na dzisiejszym turnieju. Gratulacje dla Guldura za wygraną (przed ETC nie mogło być inaczej ). Dzięki za dobre kminy moim przeciwnikom: Asowi, Roverowi i Tutajcowi.
Wszystko co dobre robi Boguś i jemu brawa za to.
Dzięki wszystkim za przybycie i dużo radości z dnia dzisiejszego. Do następnego!
Woch jest spoko, na ruską rozpiske poczekajcie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"