Łódź 14-16.09 w Atlas Arena...czy to możliwe?
Łódź 14-16.09 w Atlas Arena...czy to możliwe?
Hej! Nie zaglądam na to forum a sporo tu się pozmieniało . Nie znalazłem rozpiski masterów na 2018.
Ale do rzeczy...
Moja firma Veto otrzymała propozycję zagospodarowania 2000 m 2 w Atlas Arena w czasie trwania fesiwalu komiksu i pop kultury w Łodzi.
Pomyślałem więc o Was, bo jesteście najlepiej obecne scentralizowanym środowiskiem bitewniaków w Polsce.
Czy ośrodek w Łodzi istnieje i czy zechciał by współpracować ? (nie za darmo bo impreza ma być komercyjna)
Czy są gdzieś terminy większych turniejów jak to było dawniej?
Czy zechcielibyście w tym terminie przyjechać do Łodzi?
Proszę się nie naśmiewać Na tym festiwalu będzie 35 k ludzi którzy zobaczą 9tką jeśli zechcecie mi pomóc i w nią tam zagracie
Z góry dzięki za pomoc i rady
Ale do rzeczy...
Moja firma Veto otrzymała propozycję zagospodarowania 2000 m 2 w Atlas Arena w czasie trwania fesiwalu komiksu i pop kultury w Łodzi.
Pomyślałem więc o Was, bo jesteście najlepiej obecne scentralizowanym środowiskiem bitewniaków w Polsce.
Czy ośrodek w Łodzi istnieje i czy zechciał by współpracować ? (nie za darmo bo impreza ma być komercyjna)
Czy są gdzieś terminy większych turniejów jak to było dawniej?
Czy zechcielibyście w tym terminie przyjechać do Łodzi?
Proszę się nie naśmiewać Na tym festiwalu będzie 35 k ludzi którzy zobaczą 9tką jeśli zechcecie mi pomóc i w nią tam zagracie
Z góry dzięki za pomoc i rady
Piotr temat masterów: viewtopic.php?f=26&t=53897
W lodzi jest prezny osrodek i maja mastera w Pazdzierniku (parowka)
wiecej info dadza: Slivek Napadzior Hoops i ogólnie Łódzka Ośmiornica odbiór
W lodzi jest prezny osrodek i maja mastera w Pazdzierniku (parowka)
wiecej info dadza: Slivek Napadzior Hoops i ogólnie Łódzka Ośmiornica odbiór
Ostatnio zmieniony 15 lip 2018, o 20:07 przez Albo_Albo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z punktu widzenia promocji T9A lepiej by było przenieść mastera poznańskiego i zrobić imprezę w Łodzi skoro jest miejscówa i widownia...MikiChol pisze:W tym terminie jest master w Poznaniu. Proszę nie róbcie konkurencyjnej imprezy (szczególnie, że oba ośrodki są względnie blisko)
Ale to moje skromne zdanie...
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tez uwazam ze promocja hobby to cel nadrzędny naszej dzialalnosci jako srodowisko bo za 10 lat srednia na masterach to bedzie 40 lat .
Sprobujcie sie dodagac by osmiornice zrobic we wrzesniu a turniej poznanski w pazdzierniku.srodowiskograczy na tym zyskac moze
Sprobujcie sie dodagac by osmiornice zrobic we wrzesniu a turniej poznanski w pazdzierniku.srodowiskograczy na tym zyskac moze
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
super sprawa, ja już głos oddałem
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tez zaglosowalem
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Boze ja napisalem Klopsem sorry mialo byc Hoopsem wielkie sorry pisalem z komorki i w ogole nie wiem skad mi sie Klops tam nawinal :-/Hoops pisze:Z Klopsem to jakieś nieporozumienie.Albo_Albo pisze:....Klops i ogólnie Łódzka Ośmiornica odbiór
Człowiek jest z innego klubu, nie znamy i się nie przyznajemy.
Jakkolwiek rozumiem ogólny entuzjazm, to organizacja mastera zaczyna się wcześniej niż tydzień przed imprezą.
Dlatego też w pierwszej kolejności powinni się wypowiedzieć organizatorzy masterów z Łodzi i Poznania, dopiero potem gracze.
Organizatorzy z Poznania mają już ogarniętą miejscówkę, może(?) ponieśli jakieś koszta z tym związane, poczekajmy na ich wypowiedź.
Jak napisał PiotrB, miejscówka w Łodzi nie jest za darmo.
Organizatorzy z Łodzi powinni się skontaktować i przeliczyć, czy uda im się zamknąć budżet takiej imprezy.
Zwłaszcza przy ostatnim powszechnym kręceniu nosem, gdy master kosztuje więcej niż 50zł od osoby.
Dopiero wtedy można robić takie głosowania na forum.
Dlatego też w pierwszej kolejności powinni się wypowiedzieć organizatorzy masterów z Łodzi i Poznania, dopiero potem gracze.
Organizatorzy z Poznania mają już ogarniętą miejscówkę, może(?) ponieśli jakieś koszta z tym związane, poczekajmy na ich wypowiedź.
Jak napisał PiotrB, miejscówka w Łodzi nie jest za darmo.
Organizatorzy z Łodzi powinni się skontaktować i przeliczyć, czy uda im się zamknąć budżet takiej imprezy.
Zwłaszcza przy ostatnim powszechnym kręceniu nosem, gdy master kosztuje więcej niż 50zł od osoby.
Dopiero wtedy można robić takie głosowania na forum.
jasne trzeba wszystko przeliczyć, ale rozumiem, że to organizatorom na nas zależy więc jest pole do rozmowy, przy czym to jest duża impreza i tu chyba łatwiej będzie wyłożyć parę groszy na bilet ze względu na dodatkowe atrakcje jej towarzyszące
Udało mi się przypadkiem skasować treść ankiety
Niestety SM w wersji za darmo nie ostrzega przed destrukcją włączonej
Aby nie sugerować wyników nie powiem na razie, która opcja wygrała.
Natomiast jak rozumiem organizatorzy i z Łodzi i Poznania są wstępnie skłonni do tej zamianki, chcą tylko poznać opinię uczestników.
Poza tym zostało dokładnie dwa miesiące - domniemuję, że dużo się da jeszcze zorganizować, odorganizować.
Niestety SM w wersji za darmo nie ostrzega przed destrukcją włączonej
Aby nie sugerować wyników nie powiem na razie, która opcja wygrała.
Natomiast jak rozumiem organizatorzy i z Łodzi i Poznania są wstępnie skłonni do tej zamianki, chcą tylko poznać opinię uczestników.
Poza tym zostało dokładnie dwa miesiące - domniemuję, że dużo się da jeszcze zorganizować, odorganizować.
Ja się chyba źle wyraziłem Klub zarobi na zrobieniu tej imprezy w Atlas Arena a nie zapłaci Pod warunkiem, że poza turniejem uda nam się ogarnąć jakiś stoli albo 2 pokazowe dla ludzi z zewnątrz WarX - wyślę Ci jutro maila ze szczegółami i trzymam kciuki, żeby to się udało bo to dla Łodzi i nie tylko była by naprawdę super promocja figurek i nie tylko
PiotrB w Łodzi osoby odpowiedzialne za mastera to --> Slivek, Napadzior, Hoops. Myślę, że lepiej wysłać to do nich. Osoba odpowiedzialna za Mastera w Poznaniu to Żaba WLKP i Hrabia.PiotrB pisze:Ja się chyba źle wyraziłem Klub zarobi na zrobieniu tej imprezy w Atlas Arena a nie zapłaci Pod warunkiem, że poza turniejem uda nam się ogarnąć jakiś stoli albo 2 pokazowe dla ludzi z zewnątrz WarX - wyślę Ci jutro maila ze szczegółami i trzymam kciuki, żeby to się udało bo to dla Łodzi i nie tylko była by naprawdę super promocja figurek i nie tylko
Jest jakaś oficjalna strona tego festiwalu?