Terminy i formaty Masterów w sezonie 2009/2010

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Re: Terminy i formaty Masterów w sezonie 2009/2010

Post autor: thurion »

Scimitar pisze:Nikt naprawde nie chce wrzesnia ?? w przeszlosci byl to termin mocno oblegany LOL
no jest to dobry termin, szczegolnie koncowka... wszyscy po egzaminach, po powrotach z emigracji zarobkowych, jeszcze ladna pogoda wiec zimą nie straszy, szkoda jakby sie termin zmarnowal...
moze Kohortex by wzial wrzesien :D piwko na swiezym powietrzu to jest to ;)

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Witam

Nie ma możliwości zrobienia WI we wrześniu, choć potwierdzam że to dobry termin na Mastera. Jak sięgnę pamięcią to właśnie Bazyliczek odbywał się właśnie we wrześniu i IMO spiętrzenie podobnych formatów w jednym tj. DMP i PGA nie ma wpływu na frekwencję, bo i tak każdy wie czego po danej imprezie się spodziewać. Jeśli np: ja nie lubię małych formatów jak 1200-1400 to raczej nie będę na nie jeździł i 2-3 imprezy odbywające się po sobie nic nie zmieniają, bo jak np: mi pasuje format i oczywiście odstęp między imprezami będzie min. 4 tyg. to tak na wszystkie pojadę.

WI jak pierwszy Master w nowej Lidze spowdowałby że sezownie 2009\2010 będzie Masterów tylko 9, co moim zdaniem jest średnim pomysłem.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Chcialbym poruszyc problem terminu Mastera Blastera. Probowalismy to zalatwiac na privie, ale Szmaja nie odpisal Karleemu.

Mamy po prostu pytanie do chlopakow z Rogatego Szczura - czy nie daloby rade przesunac waszego turnieju nawet o tydzien w ktoras ze stron? Dopoki nie oglosiliscie terminu, bylismy pewni, ze to bedzie 23-24.05, zreszta sami na Was oddalismy glos :).

O co chodzi - w tym samym czasie organizujemy turniej w ramach kolejnej edycji East Games United. Termin jest od nas niezalezny, poza tym ten konwent to nie tylko bitewniaki, ale tez pare innych dyscyplin. Mowilismy o tym juz wczesniej - link: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=364767#p364767

Mysle, ze sa osoby, ktore by pojechaly i na jedna, i na druga impreze, mimo ze to dwa przeciwne krance kraju, a po co sobie robic konkurencje? Lepiej chyba, zeby oba turnieje mialy po tych kilku(nastu) graczy wiecej :).

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

hehe... Gorzów bezapelacyjnie bedzie mial wiecej graczy :D no offence ;)

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Morrok pisze:hehe... Gorzów bezapelacyjnie bedzie mial wiecej graczy :D no offence ;)
Przeciez nie licytujemy sie z Gorzowem na ilosc :).

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

24 maja odpada, blaster musi być 30 maja.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

szanse na przesuniecie MB sa bliskie zera lub zerowe niestety
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

No trudno, w kazdym razie dzieki za odzew. Pozdro!

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

ja mam takie pytanie:
Wielki Dracon (MASTER, 4-5.07.2009)
termin juz jest pewny? nie uwazacie ze to jest troche strzal w stope? przeciez w ten weekend jest open'er... pierwotnie chyba mialo byc 11-12.07 ? ? ?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Shit, jesli tak to bedzie chyba pierwszy dracon jaki opuszcze :/
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

A co z czerwcem ?? To jest chyba priorytet do obsadzenia na dzień dzisiejszy.
pozdro

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

To najladniejszy miesiac w roku i najgorszy termin - ze wzgledu na letnia sesje egzaminacyjna. Watpie, zeby ktos go wzial.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Czerwiec obsadzają sesje na różnych uczelniach :)

4-5 nie jest na 100% pewny - po prostu będę zależny od wolnych miejsc noclegowych w Bazie oraz wolnej sali w Wejherowie.
Jakoś dotychczas Opener nie był problemem - z tego co se przypominam to tylko ty Thurion i bodajże Buszman się tam bawiliście w przeszłości. Zwykle akurat się tak trafiało, że te terminy się pokrywały. Nie powiesz mi, że każdy battlowiec bawić się będzie na Openerze :D Ale spoko - jak będę miał konkrety logistyczne to wtedy ewentualnie będę mógł dyskutować o przesunięciach terminu.

Odnośnie MB - nie jest on przypadkiem 30-31 maja ?? Kiedy wy tego lokala w Białym robicie ??
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

no tak tylko ze z Buszmenem wtedy sedziowalismy, a przynajmniej ja sedziowalem... polaczenia 4 dniowego open'era i turnieju na ktorym gram sobie jakos nie wyobrazam... najwyzej znowu bede sedziowal

troche dupa bo jakis miesaic temu mieliscie podany termin 11-12, a tu nagle zmaina na 4-5...

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Wczesniej na open erze nie bylo takich gwiazd (przynajmniej IMO), ale oczywiscie nawet jak zabraknie paru battlowcow to nei ma co turnieju przesuwac - rob scimi kiedy Ci pasuje logistycznie :)

Dwudniowego lokala robimy wtedy co i cale East Games United, czyli 30-31 maja, my mamy termin nieprzesuwalny juz od kilku miesiecy. MB mial być 23-24 maja, jednak ostatnio przesuneli termin na pokrywajacy się z naszym EGU. Nie wiem czemu, na PMe Szmaja nawet nie raczy odpisac [-X
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Gadanie, mnie z całego festiwalu interesuje jedynie Basement Jaxx i Prodigy,
Jaxx gra 2.07 także uda mi sie ich obskoczyć w groszowej cenie (na drugiego sa najtańsze bilety), a potem wbić na mastera :D
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

#karlee - Szmaja chyba ogolnie nie za czesto na forum wbija - proponuje zebyscie sie z nim dogadywali raczej przez telefon ( o ile uda Ci sie go wydebic).
Zreszta wydaje mi sie, ze Piszczalka w wiekszym stopniu obecnie za MB odpowiada i do niego powinienes uderzac z wszystkimi tego typu kwestiami.
Szkoda by bylo, jakbym musial wybierac miedzy moimi CSowymi kolegami z EGU, a MB, ale podejrzewam ze ostatecznie przewazylby czynnik geograficzny.

A jeszcze co do Bazyliszka, to bedziemy sie upierac przy koncowce lutego - zaczelismy juz zalatwiac hale na tamten termin. Wstepnie albo 20-21, albo 27-28.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

swieta_barbara pisze:Szkoda by bylo, jakbym musial wybierac miedzy moimi CSowymi kolegami z EGU, a MB
Sorry, próbowaliśmy, szkoda, że się nie udało.

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Jakie sa kolejne mastery, format, termin? Wiadomo cos?
Obrazek

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

17-18 pazdziernika - PGA; szlifujemy regulamin i kwestie ogranizacyjne, pierwsze informacje powinny pojawić sie na dniach.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

ODPOWIEDZ