Wyzywam ...
Moderator: Scimitar
Wyzywam ...
W temacie jak sama nazwa wskazuje można dawać wyzwania komuś. Jeśli kogoś wyzywamy to podajemy od razu na jaki format chcemy grać.
30.05.2007
6.06.2007
Xet - Scimitar
30.05.2007
6.06.2007
Xet - Scimitar
- Bladeweaver
- Mudżahedin
To chyba do mnie tak... jeśli tak to jasne... tylko nie wiem kiedy bo od poniedziałku pracuję od 14 do 22 bo mam druga zmian wiec zostaje weekend...
Konkretniej do Haldira Ale jak chcesz to też mogę zagrać z tobą Wrzuć rozpiskiBladeweaver pisze:To chyba do mnie tak... jeśli tak to jasne... tylko nie wiem kiedy bo od poniedziałku pracuję od 14 do 22 bo mam druga zmian wiec zostaje weekend...
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Będę w sobotę w klubie... chętnie z kimś zagram... najlepiej by było na 1000 a potem na 1700 bo gdyby nie udało sie zagrać 2 bitew to trochę kicha by była
Da się 2 spokojnie - w sobotę oczywiście w przyszłym tygodniu. Popatrz na rozpy i wybierz z kim na te formatyBladeweaver pisze:Będę w sobotę w klubie... chętnie z kimś zagram... najlepiej by było na 1000 a potem na 1700 bo gdyby nie udało sie zagrać 2 bitew to trochę kicha by była
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Przekażę Wojtkowi, że Kuba dostał wyzwanie (bo pewnie Dwarfy wolisz za przeciwnika - tzn. przyda się przeciw kowadełku zagrać)Xet pisze:Zagralbym z Kuba lub Julia w Srode na 2250
Co do mnie - w środę gram w końcu z Wojtkiem 2 bitwy. Maćka nie będzie. Więc jak Łukasz będzie chciał to może np. 2 szybkie bitewki z Julią zagrać
Draconis - FOR EVER !!!
Julia może woleć na mniejsze punkty grać.Haldir pisze:Że to niby jakaś aluzja do mnie Mogę zagrać bo też chciałbym przetestować rozpę na Drakona.Scimitar pisze:Więc jak Łukasz będzie chciał to może np. 2 szybkie bitewki z Julią zagrać
Draconis - FOR EVER !!!