Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Pare noobowskich pytań.
IMO się że jest to wynik boomu jaki towarzyszy wyjściu nowego booka. Najpierw ludzie kupują, potem jednak większość która straciła do nich przekonanie ( minęło już trochę czasu od premiery) sprzedaje je by im się chociaż trochę zwróciło, bo nadal jest to towar który ma popyt. Obstawiam że sytuacja ta się ustatkuje do końca roku
- Król Goblinów
- Wodzirej
Prawda, chociaż ilość gracy na turach (i masterach) jest zadziwiająco wysoka. Wierni gracze którzy zawsze chcieli nimi grac , tylko czekali na odpowiedni book
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
szkoda im było kaski na wpisowe
Bo MI ma szeregi od trzech modeli, a psy w AB są warbeastami (szkoda że nie są monstrous beasts jak w Storm of Magic i nie można im scouta i killing blowa dokupić )
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A tak z czystej ciekawości, po le chodzi taki piesek z KB i scautem ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Doobre Może mi się kiedyś uda namówić naszego lokalnego orga na oddziały ze SoM
-
- Mudżahedin
Kurde, jakby psy za 26 punktów były w skałcie i miały stompa to bym chyba całe specjale nimi zapełnił
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ja się pytam, gdzie są katapulty ? Jak można tak splewić kotki i nie dać im katapult ?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
IMO nie, ale rzucę białkiem i doczytam.
Edit: Rzuciłem i nie znalazłem.
Edit: Rzuciłem i nie znalazłem.