Wotan - Armia DE - Mroczne Driady PMotM LXXIII [18.10.2018]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wotan - Armia DE - PMOTM XXXI - Dark Elf Lord, 5x Kuszni
Zrób zdjęcie całej armii. Figsy świetne. Czekam na hydrę.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Maja imitować purchawki – z silikonu jakieś takie zabezpieczeniepepe pisze:Co to za białe kulki na podstawkach - śnieżynki??
Narazie musze skończyć stół żeby armia sie ładnie prezentowała, mam nadzieję że na wakacjach skończeMatis pisze:Zrób zdjęcie całej armii.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajne i malowanie, i podstawki. A nawet snieżynki .
HYDRA - uff skończyłem trochę ciężko się mi ja malowało ale nareszcie koniec została mi jeszcze druga do pomalowania
Dzięki za wcześniejsze komentarze i zachęcam do kolejnych.
Pozdrawiam
Wotan
Dzięki za wcześniejsze komentarze i zachęcam do kolejnych.
Pozdrawiam
Wotan
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, ostatnio wszystkie hydry , które widzę, są fioletowe albo różowe ... I wszystkie mi się podobają . Chyba już fiksuję na starość .
Fajna hydra .
Fajna hydra .
Super armia
Wisła Kraków.
Dzięki i cieszę się, że Hydra się podobała
Co do zdjęcia całej armii na razie nie mam warunków, by ja ładnie zaprezentować, stół i jakieś tereny powoli się robią wiec jak skończę to popstrykam zdjęcia już w ładnym plenerze:)
Jeden próbny Shad z korsarza i glade garda
Co do zdjęcia całej armii na razie nie mam warunków, by ja ładnie zaprezentować, stół i jakieś tereny powoli się robią wiec jak skończę to popstrykam zdjęcia już w ładnym plenerze:)
Jeden próbny Shad z korsarza i glade garda
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wykadruj zdjęcia - mniej tła, więcej figsa .
Witam
Ostatnia praca w tym roku, kilka terenów żeby stół juz jakoś wyglądał, bo biały styropian i brązowe dywaniki/las kiepsko wygada. Kolorystyka pod armie Mrocznych więc szaro-czasna.
Wieża
Obelisk
Jeziorko
Skałki
Murek/Płotek
Górki
Wspólne
Teraz jeszcze skończyć stół i wszystko na nim ustawić , może się uda w nowy roku
Pozdrawiam
Ostatnia praca w tym roku, kilka terenów żeby stół juz jakoś wyglądał, bo biały styropian i brązowe dywaniki/las kiepsko wygada. Kolorystyka pod armie Mrocznych więc szaro-czasna.
Wieża
Obelisk
Jeziorko
Skałki
Murek/Płotek
Górki
Wspólne
Teraz jeszcze skończyć stół i wszystko na nim ustawić , może się uda w nowy roku
Pozdrawiam
- swieta_barbara
- habydysz
Tereny dupy nie urywaja, ale z DE Wotana gralem na Arenie i trzeba przyznac, ze armia robi wrazenie. GZ!
Szade cisnij klasycznych, albo takich jak usilowal RAFIX:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=240
Szade cisnij klasycznych, albo takich jak usilowal RAFIX:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=240
Bardzo ładne tereny
Jedyne co, to dodałbym troszkę trawki na górki, będą dużo lepiej wyglądać
Jedyne co, to dodałbym troszkę trawki na górki, będą dużo lepiej wyglądać
Wisła Kraków.
Witam
Muzyk do moich DE warriors z mieczami:)
Na konkurs
A tu piątka z muzykiem i sztandarowym
Pozdrawiam
Muzyk do moich DE warriors z mieczami:)
Na konkurs
A tu piątka z muzykiem i sztandarowym
Pozdrawiam
Super, zwłaszcza tarcze
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Dark Elf Warriors - poczatek oddziału, zebralem odpowiednie tarcze wiec jest i grupa dowodzenia
Dark Elf Black Guard
Dark Elf Black Guard
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Oba oddziały mi się podobają, lecz bardziej ci ciemniejsi. Kolorystycznie świetni, malowanie też ok. Efekt bardzo dobry
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Genialny jest ten motyw z tarczami od saurusów na warriorach!
Malowanie też b. fajne, tylko Hydra odstaje poziomem niestety.
Malowanie też b. fajne, tylko Hydra odstaje poziomem niestety.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..