Ciągle czekam właśnie na raporcik Furiona, w którym powinien uchylić rąbka tajemnicyKarli pisze:Faktycznie niezły dym na twf... a o co chodziło w sprawie Asger vs Furion??
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ciągle czekam właśnie na raporcik Furiona, w którym powinien uchylić rąbka tajemnicyKarli pisze:Faktycznie niezły dym na twf... a o co chodziło w sprawie Asger vs Furion??
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 3&t=105399Jagal pisze:Ciągle czekam właśnie na raporcik Furiona, w którym powinien uchylić rąbka tajemnicyKarli pisze:Faktycznie niezły dym na twf... a o co chodziło w sprawie Asger vs Furion??
Stop crying around. High time to learn some manners. Pointing your finger in chest of
your interlocutor is not the way to go. Doing so to a referee is a red card in every
competition I have seen / been to. And that is just the tip of the iceberg.
Over and out, no talking with people without manners, both internetz and rl.
cheers
Furion
Go feck yourself!
You drag me to "attention" outside the ETC hours because you were an idiot who misunderstood the
situation, and you get upset like a little girl that I am upset at you. Then you start crying around
about a finger in the chest. Grow a pair of balls, and own up to you being a fecking idiot in the first
place. You were out of line on so many counts, that I can't even bare to recount them. I even
apologize to you immediately after for your girlish whining, accepting that possible you are just a
small kid getting easily offended by nothing.
You threaten to ban me if I don't come see you, and then the next day you threaten to ban me again.
You good sir, you are not a man, let alone a decent human.
It was obvious from many occasions, and several different people, that you simply acted like an
idiot time and time again. You don't have to listen to me, or take that lesson to heart, for my sake
you can walk around the rest of your life, acting like an idiot. It is fine by me, and you will probably
be making your own life as miserable as you deserve.
So go feck yourself, you tiny little excuse of a man.
And yes, if we meet again, I'll repeat all this straight to your face. You deserve it.
You better start fabricating your story, kiddo.
Asger
Wydaje mi się że dla równowagi powinieneś ten swój opis podkleić do tematu Asgera tego gdzie biadoli na próby banowania. Bo jak na razie taka milcząca obrona działa na Twoją niekorzyść. A i przy okazji będą mieli szanse skonfrontować te dwie relacje osoby w nich wywołane do tablicy.Any rebuttal from Furion, the silence is deafening ?!
Wywal tylko te chuje i będzie gitFurion pisze:Tylko muszę to jakoś składnie ubrać w słowa po angielskiemu, a na razie mi się nie chce. W temacie odpiszę, ale dopiero za jakiś czas.
pozdrawiam
Furion
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Teraz to oceniasz po fakcie, po tym jak zachował się na forum i w ogólePiotrB pisze:Myślę ,że byłeś za mało stanowczy i za grzeczny Furion. Asgar Cię olał i powinien dostać kartkę bezdyskusyjnie. Widząc ,że mu jej nie pokazałeś postanowił zagrać Ci na nosie... Doprawdy nie wiem co bym zrobił na Twoim miejscu - ale chyba jednak bym nie odpuścił... Jeśli jakiś gracz - nawet bardzo początkujący - grający HE mówi ,że nie wiem jak działają Lion Cloaki to albo jest niedorozwinięty albo jest zwykłym wałkarzem... tak czy inaczej brak chęci pokazanie RB przeciwnikowi to jest mega chamstwo i buractwo! Takich ludzi powinno się usuwać bez względu na to czy są lubiani i ilu mają kolegów - a jeśli Duńczycy by wyszli to by oznaczało ,że są tacy sami i niech spierdal....ą...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.