Avatars of War - plastikowe regimenty!
Re: Avatars of War - plastikowe regimenty!
O, wreszcie jacyś sensowni lb, a nie te podróbki.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Chodząca, kamienna statua napędzana duchem praprapraprzodka (Swoją drogą to w stylu GW dać coś takiego brodaczom w nowym booku). A mówią że Skaveni mają dziwne wynalazki. Nie mniej czekać trza czekać na kolejne unity i może też do innych armii.
Dużo zapłaciłeś za regiment jeżeli mogę spytać i ilu ich tam jest?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
20 ich tam jest. A co do ceny to nie wiem. ;(
Jedynie czekać trzeba w chuuu. Długo.
Edyta: ja to pewnie poczekam na plastikowych czołzenów od GW, bo wg plotek mają wyjśc razem z bookiem. =D
Jedynie czekać trzeba w chuuu. Długo.
Edyta: ja to pewnie poczekam na plastikowych czołzenów od GW, bo wg plotek mają wyjśc razem z bookiem. =D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem, co to jest, ale ta największa warząchew u champa dla mnie odpada...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Warriors of Chaos Lineage Style.smiejagreg pisze:Nie wiem, co to jest, ale ta największa warząchew u champa dla mnie odpada...
A oto przecieki concept artów nowego chaośnickiego lorda
Te wielgachne dzido-miecze pewnie 99% graczy od razu skonwertuje na coś mniejszego, co nie wygląda jak wulgrane rekompensowanie sobie pewnych braków anatomicznych
Te wielgachne dzido-miecze pewnie 99% graczy od razu skonwertuje na coś mniejszego, co nie wygląda jak wulgrane rekompensowanie sobie pewnych braków anatomicznych
Zakon NMM trzeba tępić, niszczyć, wypalać rozgrzanym do czerwoności żelazem! Oczywiście żelazem pociągniętym metalizerem
Mi bardzo się podobają. Sztandarowy niesie chyba ze sobą nagrobek na drągu a championa się nie czepiajcie on walczy wiosłem
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
To właśnie takie rzeczy jak wiosło na bitwie robią największe spustoszenie
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
aaa ten drugi od prawej to sztandarowy
a champion wcale nie ma wiosla tylko lopate do pizzy
a champion wcale nie ma wiosla tylko lopate do pizzy
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- rudobrody79
- Falubaz
bardzo ciekawie wyglądają nowe krasie, haripe trochę tak jakby ewoluowały z nietoperków
a ten nowy klocek wojów chaosu wygląda trochę jak mix plagusów z wojami - dla mnie akurat
mimo że posiadam już dwie dwudziestki wojów nurgla tych też bym kupił
a ten nowy klocek wojów chaosu wygląda trochę jak mix plagusów z wojami - dla mnie akurat
mimo że posiadam już dwie dwudziestki wojów nurgla tych też bym kupił
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakby im powymieniać te warząchwie, to nie wyglądają źle. Sztandar niezły, champion of pestilence też całkiem znośny...