Chariot nurgla

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Chariot nurgla

Post autor: max »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 cze 2007, o 15:15 przez max, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pumba
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Pumba »

Ekhem, wybacz ale mi się nie podoba. Orki mają zamałe czaszko-głowy, nienaturalnie połozona jest czaszka prawego orka. Skóra orków mi się niepodoba, kubraki, zbroja i miecze. :P za to krab całkiem spoko :D Generalnie to nie jestem doświadczony i nieznam się aż tak na malowaniu, dlatogo możesz mojej opini niebrać pod uwagę. :P

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

strasznie chore

malowanie adekwatne do modelu

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

zepsułeś model

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Bez komenatarza... Sama wizja tego rydwanu jak i jego malowanie moze sie podobac naprawde specyficznemu rodzajowi gustow...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Kerim pisze:zepsułeś model
to co poprawic ??
fotka nie oddaje jego mrocznego klimatu

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

A ten kurczak chociasz dobry był?? :-P

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

A i wsadź jeszcze zdjęcia tego demona nurglowego :-P

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Malowanie kraba obsysa. Co do głów - jeden (ten z wygiętą szyją) to wygląda jak żywcem z egzorcysty wyjęty, jak dla mnie zajebiście :D Trzyma klimat horroru :)
Jeżeli cała armia będzie tak wyglądać, jak ten chariot i lord to trzeba będzie zgłosić projekt nowych figurek do GW :D Części oczywiście tylko organiczne :D

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

No cóż, całość rzygawiczna, w sumie to nurgle, a to oznacza że powinien budzić odrazę, więc cel osiagnąłeś...

Mam tylko zastrzeżenia do tej jaskrawozielonej częsci podstawek - tak jak i w przypadku golarki stihla - co to kurde jest, nie pasuje wogóle...

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Izo pisze:Malowanie kraba obsysa. Co do głów - jeden (ten z wygiętą szyją) to wygląda jak żywcem z egzorcysty wyjęty, jak dla mnie zajebiście :D Trzyma klimat horroru :)
Jeżeli cała armia będzie tak wyglądać, jak ten chariot i lord to trzeba będzie zgłosić projekt nowych figurek do GW :D Części oczywiście tylko organiczne :D
Vincent pisze:A i wsadź jeszcze zdjęcia tego demona nurglowego :-P
ten demon jest w tej galeri napisze tam jakiegos posta to wejdzie na 1 pozycje jak chcecie

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

raf pisze:Mam tylko zastrzeżenia do tej jaskrawozielonej częsci podstawek - tak jak i w przypadku golarki stihla - co to kurde jest, nie pasuje wogóle...
to takie robale ktore w zwloki wchodza
tylko kurde mnie to wkurza ze to na fotkach tak jaskrawo wychodzi normalnie jest w takiej tonacji jak figurki scorpion green sie tak odbija jakos dziwnie

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Ja jestem wprost zauroczony tym rydwanem - z początku uważałem go za po prostu chory zlepek dziwnych części, ale teraz widzę że to po prostu arcydzieło :). Na pewno oryginalne.
Co do malowania - takie jakieś średnie, szarobure. Poprawiłbym skórę orkopodobnych. A poza tym do mostek kury wyszeł straszine słabo :). Sporo by się znalazło do poprawki, ale i tak osoba, która ten rydwan ujrzy na oczy pierwszy raz w życiu nie będzie raczej zwracała uwagi na malowanie ;)
A to zielone to zapewne kosmiczne gluty (niczym z piosenki Halamy)

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Ten krab czy co to tam jest... mnie się nie podoba. Nie jest klimatyczne i kolory są jakieś takie mdłe, nudne...

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Malowanie takie sobie, natomiast pomysł pierwsza klasa! :D
po prostu pomysł rewelacja! :D

Martwy Krab \m/

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Rzeźnia!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ja bym chciał zobaczyc max Twoja armie w całej okazałości - nie przejmuj się chłopie gadaniem super wypasionych malarzy i mistrzów dłuta - fajnie by było jakby każdy malował jak oni ale wtedy nie powstało by takie super wypasione cudeńko jak ten wózek - wielki szcun :D

ps -jestem p[ewien, że urzyłeś tu i tam orginalnych cześci - oczywiście orginalnych części kraba... Makabra :D hehehe

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Max, może to zabrzmi dziwnie, ale uwierzyłam, że się nie wygłupiasz, tylko jesteś po prostu nienormalny i przez to poczułam do Ciebie wielki szacunek.
Trzymam kciuki za tych nurglowców! :D

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Gratuluję "chorego" pomysłu. Rydwan świetnie wpasowuje się w "klimat" armii Nurgla. :twisted:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

niedobrze mi...

Awatar użytkownika
Izo
Falubaz

Post autor: Izo »

Raptaparat pisze:niedobrze mi...
Efekt osiągnięty!
Maks 1 : wypasieni malarze 0

:D:D:D