Chariot nurgla
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ekhem, wybacz ale mi się nie podoba. Orki mają zamałe czaszko-głowy, nienaturalnie połozona jest czaszka prawego orka. Skóra orków mi się niepodoba, kubraki, zbroja i miecze. za to krab całkiem spoko Generalnie to nie jestem doświadczony i nieznam się aż tak na malowaniu, dlatogo możesz mojej opini niebrać pod uwagę.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
strasznie chore
malowanie adekwatne do modelu
malowanie adekwatne do modelu
Bez komenatarza... Sama wizja tego rydwanu jak i jego malowanie moze sie podobac naprawde specyficznemu rodzajowi gustow...
to co poprawic ??Kerim pisze:zepsułeś model
fotka nie oddaje jego mrocznego klimatu
Malowanie kraba obsysa. Co do głów - jeden (ten z wygiętą szyją) to wygląda jak żywcem z egzorcysty wyjęty, jak dla mnie zajebiście Trzyma klimat horroru
Jeżeli cała armia będzie tak wyglądać, jak ten chariot i lord to trzeba będzie zgłosić projekt nowych figurek do GW Części oczywiście tylko organiczne
Jeżeli cała armia będzie tak wyglądać, jak ten chariot i lord to trzeba będzie zgłosić projekt nowych figurek do GW Części oczywiście tylko organiczne
No cóż, całość rzygawiczna, w sumie to nurgle, a to oznacza że powinien budzić odrazę, więc cel osiagnąłeś...
Mam tylko zastrzeżenia do tej jaskrawozielonej częsci podstawek - tak jak i w przypadku golarki stihla - co to kurde jest, nie pasuje wogóle...
Mam tylko zastrzeżenia do tej jaskrawozielonej częsci podstawek - tak jak i w przypadku golarki stihla - co to kurde jest, nie pasuje wogóle...
Izo pisze:Malowanie kraba obsysa. Co do głów - jeden (ten z wygiętą szyją) to wygląda jak żywcem z egzorcysty wyjęty, jak dla mnie zajebiście Trzyma klimat horroru
ten demon jest w tej galeri napisze tam jakiegos posta to wejdzie na 1 pozycje jak chcecieVincent pisze:A i wsadź jeszcze zdjęcia tego demona nurglowego
to takie robale ktore w zwloki wchodzaraf pisze:Mam tylko zastrzeżenia do tej jaskrawozielonej częsci podstawek - tak jak i w przypadku golarki stihla - co to kurde jest, nie pasuje wogóle...
tylko kurde mnie to wkurza ze to na fotkach tak jaskrawo wychodzi normalnie jest w takiej tonacji jak figurki scorpion green sie tak odbija jakos dziwnie
Ja jestem wprost zauroczony tym rydwanem - z początku uważałem go za po prostu chory zlepek dziwnych części, ale teraz widzę że to po prostu arcydzieło . Na pewno oryginalne.
Co do malowania - takie jakieś średnie, szarobure. Poprawiłbym skórę orkopodobnych. A poza tym do mostek kury wyszeł straszine słabo . Sporo by się znalazło do poprawki, ale i tak osoba, która ten rydwan ujrzy na oczy pierwszy raz w życiu nie będzie raczej zwracała uwagi na malowanie
A to zielone to zapewne kosmiczne gluty (niczym z piosenki Halamy)
Co do malowania - takie jakieś średnie, szarobure. Poprawiłbym skórę orkopodobnych. A poza tym do mostek kury wyszeł straszine słabo . Sporo by się znalazło do poprawki, ale i tak osoba, która ten rydwan ujrzy na oczy pierwszy raz w życiu nie będzie raczej zwracała uwagi na malowanie
A to zielone to zapewne kosmiczne gluty (niczym z piosenki Halamy)
Ten krab czy co to tam jest... mnie się nie podoba. Nie jest klimatyczne i kolory są jakieś takie mdłe, nudne...
Rzeźnia!!! ja bym chciał zobaczyc max Twoja armie w całej okazałości - nie przejmuj się chłopie gadaniem super wypasionych malarzy i mistrzów dłuta - fajnie by było jakby każdy malował jak oni ale wtedy nie powstało by takie super wypasione cudeńko jak ten wózek - wielki szcun
ps -jestem p[ewien, że urzyłeś tu i tam orginalnych cześci - oczywiście orginalnych części kraba... Makabra hehehe
ps -jestem p[ewien, że urzyłeś tu i tam orginalnych cześci - oczywiście orginalnych części kraba... Makabra hehehe
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Gratuluję "chorego" pomysłu. Rydwan świetnie wpasowuje się w "klimat" armii Nurgla.