Wood elfy z bejcy(update 03.12)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Wood elfy z bejcy(update 03.12)
Oto dotychczasowe wyniki bejcowania:) Komentarze mile widziane:) Mag byl na czarnym podkladzie wiec nie wyszedl rewelacyjnie;)
Ostatnio zmieniony 3 gru 2007, o 14:35 przez Robak, łącznie zmieniany 1 raz.
Driady wyszly fajnie - szczegolnie ciemny braz.
Kon od maga tez niezle , ale on sam wyglada na niedobejcowanego czyt. niedowycieniowanego
Kon od maga tez niezle , ale on sam wyglada na niedobejcowanego czyt. niedowycieniowanego
Driady bardzo fajne, podoba mi się pomysł z jaśniejszymi głowami. Żałuję, że na turnieju nie miałem więcej czasu żeby pooglądać wszystkie armie. Ale myślę, że jeszcze będę miał okazję.
Pomysł z magiem - woltyżerem tez fajny, tylko łączenie głowy wierzchowca z tułowiem jest bardzo widoczne. Poza tym - bardzo OK.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Pomysł z magiem - woltyżerem tez fajny, tylko łączenie głowy wierzchowca z tułowiem jest bardzo widoczne. Poza tym - bardzo OK.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Dryady wyszły bardzo dobrze- w ogóle forest spirity się fajnie do bejcowania nadają... Mag na koniu już trochę gorzej ale nie jest źle. Sam pomysł na "woltyżera" godny pochwały ale wydaje mi się że jakiś nowo edycyjny konik z Glade Ridersów nadał by się lepiej.
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Figurki naprawdę fajnie się prezentują, tylko ten We na koniku od HE do mnie coś nie przemawia:P
Artek'sWorkshop pisze:Figurki naprawdę fajnie się prezentują, tylko ten We na koniku od HE do mnie coś nie przemawia:P
to stary kon elficki, DE, WE i HE mialy te same...
Driady- genialnie, bardzo mi sie podobają i tak jak Ziemko powiedział- ciemny brąz wyszedł najlepiej.
Natomiast mag- hmm wygląda ok ale po zobaczeniu zdjęc driad spodziewałem sie czegos lepszego
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
no... no tacy do grania to spoko ja bym im po bejcy samej jeszcze powyciagał krawedzie ale ogolnie jak na bejce moze byc.
a co z tą twoja bejca "golden deamon +"?
a co z tą twoja bejca "golden deamon +"?
ja to najpierw bym ich przygotowal do bejcowania... popilowal i poczyscil same modele...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Niestety nie sa pobejcowane tak jak bym chcial bo musialem suszyc je w poziomie no i potem sie musialem troszke spieszyc i nie wszysto jest dobejcowane jak powinno byc:) Nastepne dwa dodzialy juz beda ok:) Czlowiek caly czas uczy sie na bledach:):)
Siasek o co chodzi z bejca golden deamon + ??
Siasek o co chodzi z bejca golden deamon + ??
no bejca golden deamon + to taka bejca z ktorej wychodza figsy lana. niewiem czy slyszales ;]
Ogólnie fajne te WE. Ta Twoja bejca jest fajna, taka w miarę delikatna, przez co figurki nie są super ciemne...
A GG - no cóż, całkiem przyzwoici. (czyt. fajni)
Swoją droga muszę przemalować swoich, bo miejscami tak farba poodpryskiwała, że żal.
A GG - no cóż, całkiem przyzwoici. (czyt. fajni)
Swoją droga muszę przemalować swoich, bo miejscami tak farba poodpryskiwała, że żal.