4x4 w Imperium gier - luty - maj 2009r.
Dzięki że nie odebrałeś mi tej radości.E tam, poczekaj na ciekawostkę z grupy B, ale niech ją Kamil ogłosi Smile
Graliśmy na 2,5k bez żadnych ograniczeń. Dwie wygięte magiczne armie walczyły jak równy z równym (o ile to możliwe w walce DE vs Beasty).
DE mimo sztuczek power of darnes, podrzynaniu gardeł własnym worriorom, gradu strzałów z bolców i kuszników nie powstrzymali hordy zwierzoludzi. Po ciężkich bojach skończyło się 10-10 (licząc na spokojnie, raz jeszcze, wyszło jednak 226pkt różnicy, czyli remis).
Tym sposobem Beastmeny mają swój pierwszy 1pkt (he he może nie koniecznie skazani są na ostatnią grupę)
Co do Diba..
Za długo grał Kozami. I jak zobaczył że ma szanse postrzelać, za wszelką cenę chce to wykorzystać, zrobiąc z Bretki defnesywną armią.
DIBO!! ODWAGI!! Lance muszą sie rozbujać aby zadziałały. Inaczej uciekają za stół z Terroru
---------------------------------------------------------------------------------
Czy ktoś z Grupy B ma dzisaj czas o 15 na potyczkę??
Oskar? Sławek??
Jeśli tak wybierzcie format i podajcie z wyprzedzeniem zebym zrobił jakąś dowcipną rozpiskę zwierzakami.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
Powinienem był to przegrac. Dibo wylosowal na 3 damselkach 2 popychaczki a ja nawet caddiego nie miałem. Jego Lance powinny na recznym od boku w moje klocki wpadacSauruS PoweR pisze:cienias ja go pojechałem 20-0Charki pisze:Czas na ciekawostke z grupy D:
dzisiaj Dibo przegrał ze mną 19-1
Ja już to kamilowi tłumaczyłem dlaczego tak a nie inczaej to szło ... miałem 30 luczników trebusz i 2 włucznie łowcy w czarach a lance miałem 2 więc bym nie poszalał :] chciałem zrobić rozpizke inna niż wszystkie i zrobiłem a to ze miałem dzień mega zawiasów to co innego .... wyprowadzić Charkiego z równowagi podczas gry - bezcenne
- slyslaysson
- Mudżahedin
W przyszłym tygodniu będę dostępny od środy.
Info proszę z wyprzedzeniem, a najlepiej na koma, żebym mógł jakieś plany poczynić.
.
.
Info proszę z wyprzedzeniem, a najlepiej na koma, żebym mógł jakieś plany poczynić.
.
.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl
sprawdź:
http://www.wnig.agh.edu.pl
Dzisiaj w grupie C - Cinek - Michał 15-5 co daje Marcinowi już 8pkt po trzech grach. Ja - Undead 16-4, więc zdobyłem pierwsze punkty. Ech, te orki, jak nie zrobisz parku maszyn i maksa magii to kakao wychodzi...
@Cris- dzięki za współtwórstwo mojej legendy.
A ja sobie wkleje zacny tekst charkiego
a i tak na marginesie to ksywka Diba uległa transformacji dzieki przejezyczeniu bardowego melepety(cokolwiek by to nie znaczyło) na Dildo .
A ty macie link czym stara Dilda pomyka do roboty .
UWAGA WCHODZISZ NA WŁASNA ODPOWIEDZIALNOSC OD 18+
bleee usunolem linka bo bym dostal 8mego bana piszcie na PM'ke to wam wysle linka...
A ja sobie wkleje zacny tekst charkiego
a i tak na marginesie to ksywka Diba uległa transformacji dzieki przejezyczeniu bardowego melepety(cokolwiek by to nie znaczyło) na Dildo .
A ty macie link czym stara Dilda pomyka do roboty .
UWAGA WCHODZISZ NA WŁASNA ODPOWIEDZIALNOSC OD 18+
bleee usunolem linka bo bym dostal 8mego bana piszcie na PM'ke to wam wysle linka...
Może być i jutro. Ja się dostosuję.
Undead to czekam dzisiaj.
Michał - jeśli dasz radę to zagramy jedną bitwę w piątek.
edit
Przydałoby się zagrać grupy do 14 III. Dla niektórych może być to kłopotliwe...btw dzisiaj zamieszczę tabelki. Hypnotic jest o krok od wygrania swojej grupy.
Michał - jeśli dasz radę to zagramy jedną bitwę w piątek.
edit
Przydałoby się zagrać grupy do 14 III. Dla niektórych może być to kłopotliwe...btw dzisiaj zamieszczę tabelki. Hypnotic jest o krok od wygrania swojej grupy.
Tabelka:
GRUPA A Pkt, rozegrane mecze
Gremlin 9 5
Skaven 4 3
Kosa 1 2
Arte 0 2
Arte-Gremlin 0-20, 8-12
Gremlin - Kosa 10-10,
Gremlin - Skaven 10-10, 12-8
Skaven - Kosa 20-0,
GRUPA B
Hipnotic 13 5
Oskar 6 4
Sławek 3 3
Kamil 1 4
Hipnotic - Kamil 20-0, 10-10
Hipnotic - Oskar 14-6, 20-0
Sławek - Kamil 18-2,
Sławek - Oskar 5-15,
Sławek - Hipnotic 0-20,
Oskar - Kamil - wygrana Oskara nie znam dokładnego wyniku.
GRUPA C
Kriss 15 6
Cinek 9 6
Michał 9 6
Undead 0 6
Cinek - Undead 17-3, 11-9
Cinek - Michał 15-5, 10-10
Kriss - Undead 16-4, 13-7
Michał - Undead 20-0, 14-6
Cinek - Kriss 3-17, 5-15
Kriss - Michał 16-4, 9-11
GRUPA D
Charki 9 4
Arbaal 5 4
Raptor 3 1
Dibo 3 5
Raptor - Dibo 20-0
Charki - Arbaal 20-0, 2-18
Charki- Dibo 19-1, 19-1
Dibo - Arbaal 8-12, 20-0
GRUPA A Pkt, rozegrane mecze
Gremlin 9 5
Skaven 4 3
Kosa 1 2
Arte 0 2
Arte-Gremlin 0-20, 8-12
Gremlin - Kosa 10-10,
Gremlin - Skaven 10-10, 12-8
Skaven - Kosa 20-0,
GRUPA B
Hipnotic 13 5
Oskar 6 4
Sławek 3 3
Kamil 1 4
Hipnotic - Kamil 20-0, 10-10
Hipnotic - Oskar 14-6, 20-0
Sławek - Kamil 18-2,
Sławek - Oskar 5-15,
Sławek - Hipnotic 0-20,
Oskar - Kamil - wygrana Oskara nie znam dokładnego wyniku.
GRUPA C
Kriss 15 6
Cinek 9 6
Michał 9 6
Undead 0 6
Cinek - Undead 17-3, 11-9
Cinek - Michał 15-5, 10-10
Kriss - Undead 16-4, 13-7
Michał - Undead 20-0, 14-6
Cinek - Kriss 3-17, 5-15
Kriss - Michał 16-4, 9-11
GRUPA D
Charki 9 4
Arbaal 5 4
Raptor 3 1
Dibo 3 5
Raptor - Dibo 20-0
Charki - Arbaal 20-0, 2-18
Charki- Dibo 19-1, 19-1
Dibo - Arbaal 8-12, 20-0
Ostatnio zmieniony 21 mar 2009, o 15:11 przez ksch, łącznie zmieniany 12 razy.