12-13.03 DMŚ - wyniki strona 11, GTA strona 16
Re: 12-13.03 JUŻ 70 OSÓB ZGŁOSZONYCH
nie wiem skąd Ty takie plotki masz...
Qc ogarnij się
Qc ogarnij się
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
szkoda, że nie będzie motywatora z 9 i 10 fotki
To byl zart, a wy sie spinacie, to szkoda, ze takie z Was kozaki i tylu graczy, ze nikt sie na tym bydgoskim masterze od Was nie pojawil - wtedy pewnie bylaby frekwencja
Pomysl zostal rzucony zeby jechac, jak sie jakas sensowna ekipa kohorty zmontuje to sam rozwaze
Pomysl zostal rzucony zeby jechac, jak sie jakas sensowna ekipa kohorty zmontuje to sam rozwaze
Spina się tylko ten wałkarz z WrocławiaZiemko pisze:To byl zart, a wy sie spinacie, to szkoda, ze takie z Was kozaki i tylu graczy, ze nikt sie na tym bydgoskim masterze od Was nie pojawil - wtedy pewnie bylaby frekwencja
Odległość w połączeniu z faktem że byliście dokładnie pomiędzy masterami we Wrocławiu i Łodzi – które mamy w zasięgu 3 godzin, w dodatku pomiędzy wszystkimi turniejami było tylko miesiąc odstępu…
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szykuje sie naprawde zacny turniej. Mam nadzieje, ze uda mi sie wyrwac i do was i do Bialego Jak na razie szanse sa spore.
Btw, Laik, nie istnieje taki dzien, jak 12 marzec. Wtedy mielibysmy marzec przez caly rok. "12-13 MARCA".
Btw, Laik, nie istnieje taki dzien, jak 12 marzec. Wtedy mielibysmy marzec przez caly rok. "12-13 MARCA".
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Faktycznie wygląda na to że turniej będzie spory, z terminem myślę się udało - 3 tygodnie po Bazyliszku i 3 tygodnie przed Białymstokiem.
@Rince - jestem autorem treści ogłoszenia(wkładu zasadowego) a nie jego formy, ale już poprawiam
@Rince - jestem autorem treści ogłoszenia(wkładu zasadowego) a nie jego formy, ale już poprawiam
@ Remo
Nie jest to turniej klasy master więc nie ma całkowitego zakazu proxów – aczkolwiek dozwolone są w granicach przyzwoitości, określanej przeze mnie (w razie wątpliwości należy mi przesłać peemkę, zdjecie tego co ma coś zastępować etc…)
Jeżeli ktoś przesadzi to proxy zostaną usunięte ze stołu(i będą się liczyć jako modele zabite na potrzeby obliczania wyniku) a resztę turnieju rozegra mniejszą armią…
(w skrajnym wypadku wpiszemy od razu wynik 20:0)
@Dmtri
Qc , chodziło o miejsce popełnienia wałka a nie pochodzenie<wink>
@all
W związku z rosnącym zainteresowaniem poszukujemy dodatkowego sędziego(a nawet dwóch), chętnych zapraszam na PM, wynagrodzenie przerasta wszelkie oczekiwania - do odebrania jest międzyi innymi bilet na kolejkę linową .
Nie jest to turniej klasy master więc nie ma całkowitego zakazu proxów – aczkolwiek dozwolone są w granicach przyzwoitości, określanej przeze mnie (w razie wątpliwości należy mi przesłać peemkę, zdjecie tego co ma coś zastępować etc…)
Jeżeli ktoś przesadzi to proxy zostaną usunięte ze stołu(i będą się liczyć jako modele zabite na potrzeby obliczania wyniku) a resztę turnieju rozegra mniejszą armią…
(w skrajnym wypadku wpiszemy od razu wynik 20:0)
@Dmtri
Qc , chodziło o miejsce popełnienia wałka a nie pochodzenie<wink>
@all
W związku z rosnącym zainteresowaniem poszukujemy dodatkowego sędziego(a nawet dwóch), chętnych zapraszam na PM, wynagrodzenie przerasta wszelkie oczekiwania - do odebrania jest międzyi innymi bilet na kolejkę linową .
Szukamy 2 osób do teamu, jedziemy z okolic Mysłowic/Tychów. Mamy Liz, O&G, HE jest możliwość skołowania wspólnego dojazdu, wspólnego upicia się i posparowania:P Kontakt gg 1921215
Producent marki www.KartaPostaci.pl ! Ubieraj się w orginalne t-shirty !
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!
Agencja reklamowa
www.ArsVestis.pl - zapraszamy!