Chief Librarian Tigurius na zielono

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Chief Librarian Tigurius na zielono

Post autor: Adamdo »

A tak sobie wrzucam żeby sie pochwalić pracą, może dowiem się czegoś ciekawego z komentarzy :).

Obrazek
Obrazek

Tak BTW jest to dopiero moja druga praca po magu HElfickim którego zdjęcia
na forum też gdzieś są. Tak więc troszkę mało maluję, ale wakacje są więc to się zmieni :).

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Druga ogólnie, czy druga jaką tu pokazujesz?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

w sumie niewiele tego jest ale zapowiada sie czysta i bardzo dobra praca;], ja bym jednak dal troche wiecej cienia na szmatce bo jest troche za jasna jak dla mnie i troche plaska sie wydaje, wiecej ciemnego w zaglebieniach, to tak odemnie;]

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

druga od około lutego :).
co do szmatki - o ile przód nawet ciemny jest to tył też mi sie lekko za jasny wydaje - nadrabiałem to mocnym wyciąganiem krawędzi i washem w paru miejscach gdzie naprawdę za jasno było

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Nie chodzi o to ze za jasny ale ze za maly kontrast jest. Zbyt jasny we wglebieniach i wyglada dlatego plasko :wink:

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

dość czyste malowanie jak na razie. zielonemu możnaby jednak jeszcze wyciągnąc delikatnie krawędzie, a płaszczowi brakuje kontrastu żeby się bardziej 3d zrobił:) to co wcześniej pisano..
czekamy na postepy;]

ODPOWIEDZ