Chce sie tylko upewnic - heraldzi na mountach maja us2?
Oraz: To zbyt, ze herald slaanesha ma inna podstawke, niz pozostali heraldzi. Czy nie powinien miec duzej? Jak rozumiem motywujecie (Wy - LS) to tym, ze nie ma odpowiednikow dysku i tronu wsrod regimentow, a seekerka juz jest i ma ten sam profil? IMO powinien miec 50x50.
Orass: herald khornea na juggerze i 6 bloodletterow to 2 szeregi? Ustawienie jak na przykladzie:
hhbbb
hhbbb
h - herald
b - bloodletter
US heraldow na mountach
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
IMO 25 x 50, argument sam podałeś.swieta_barbara pisze: Oraz: To zbyt, ze herald slaanesha ma inna podstawke, niz pozostali heraldzi. Czy nie powinien miec duzej? Jak rozumiem motywujecie (Wy - LS) to tym, ze nie ma odpowiednikow dysku i tronu wsrod regimentow, a seekerka juz jest i ma ten sam profil? IMO powinien miec 50x50.
Było juz takie pytanie, o bohatera w oddziale i bonus za linie. JJ uznał.swieta_barbara pisze: Orass: herald khornea na juggerze i 6 bloodletterow to 2 szeregi? Ustawienie jak na przykladzie:
hhbbb
hhbbb
h - herald
b - bloodletter
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 396#172009
Ja tak wystawiam, dodaję za linie, nikt nie miał nic naprzeciw.
- swieta_barbara
- habydysz
No tak, ale zauwaz, ze w tym przykladzie bohater juggera o us2 zajmuje miejsce 4 piechocincow, podczas gdy w 1 i 2 szeregu sa tylko 4 modele.
No fakt.
Kiedy tak zaczynałem wystawiać, miałem model o US 4 (demonic mount 3 + herald 1) i jakoś tak przeszedłem gładko do tej edycji. Może jednak tak jest poprawnie?
Ma ktoś stosowne Kroniki (2004) by ze strony 112 wkleić opis wspominany przez Gogola?
P.S. Dwaj oszukiści gadają o zasadach.
Kiedy tak zaczynałem wystawiać, miałem model o US 4 (demonic mount 3 + herald 1) i jakoś tak przeszedłem gładko do tej edycji. Może jednak tak jest poprawnie?
Ma ktoś stosowne Kroniki (2004) by ze strony 112 wkleić opis wspominany przez Gogola?
P.S. Dwaj oszukiści gadają o zasadach.
- swieta_barbara
- habydysz
Shino mnie upewnil, ze zajmuje 4. Czyli wszystko ok, herald na palankinie czy juggerze + 11 modeli to w sumie 3 szeregi i +2 do CR.
Do zamkniecia.
Do zamkniecia.