Oto fotki mojego staroedycyjnego orkasa na dziku.
Myślicie, że nadaje się do konkursu?
Dzięki za ocenę i konstruktywną krytykę
Orc Boar Boy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
totalny old school ... nadaje sie swietnie ... model bardzo mi sie podoba
daj jeszcze jedna jesniejsza warstwe na futro swini i bedzie ok
pazury na stopach pomaluj washem i rozjasnij koscistym a pozniej bialym ... to samo zrob na rogach swini i na helmie orkasa
kolnierz na helnie tez mozesz potraktowac washem i rozjasnic brazowym
brzeg podstawki pomaluj na jakis jednolity kolor (czarny lub ciemno brazowy ) brzydko to wyglada jak widac mazniecia pedzla po suchym pedzlu
daj jeszcze jedna jesniejsza warstwe na futro swini i bedzie ok
pazury na stopach pomaluj washem i rozjasnij koscistym a pozniej bialym ... to samo zrob na rogach swini i na helmie orkasa
kolnierz na helnie tez mozesz potraktowac washem i rozjasnic brazowym
brzeg podstawki pomaluj na jakis jednolity kolor (czarny lub ciemno brazowy ) brzydko to wyglada jak widac mazniecia pedzla po suchym pedzlu
- Jacek_Azael
- Masakrator
Podzielam, ten dzik wygląda jak dzik, a nie jak te z 6ED. Naprawde fajny model.Bardzo fajny model, a świnia lepsza od tych dzisiejszych.
Na ebayu udało mi się kupic 5ciu takich "chłopaków" (w tym 1 szaman) za grosze. Dziki mogłyby być nieco większe, ale klimat mają świetny. Może uda mi się pomalowac ich do końca miesiąca.
Treevill - pytanie może głupie (dopiero uczę się malować) - co to konkretnie jest "wash"? Bardzo rozcieńczony jaśniejszy kolor?
Treevill - pytanie może głupie (dopiero uczę się malować) - co to konkretnie jest "wash"? Bardzo rozcieńczony jaśniejszy kolor?
Jaki klimat Fajowe.
Wash to tak jak napisałeś bardzo rozwodniony kolor. Tyle że nie koniecznie jasniejszy. Tu polecił bym jakis odcień brazu. Pasury wyglądąłyby wtedy jak zniszczone może trochę zgdzybiałe Potem je jeszcze trochę rozjśnic włąsnie biela albo jakimś berzem i bedzie fajnie
Pozdrawiam
Wash to tak jak napisałeś bardzo rozwodniony kolor. Tyle że nie koniecznie jasniejszy. Tu polecił bym jakis odcień brazu. Pasury wyglądąłyby wtedy jak zniszczone może trochę zgdzybiałe Potem je jeszcze trochę rozjśnic włąsnie biela albo jakimś berzem i bedzie fajnie
Pozdrawiam