Figurki byly juz wczesniej pomalowane , w tym miechu dodalem i poprawilem kilka rzeczy , a przede wszystkim zmienilem pdostawki na nowe - ZDJECIA SA FATALNE MOCNO PRZESWIETLONE - NIE POTRAFIE ROBIC ZDJEC W niektorych miejscach trzeba domalowac jeszcze niedorobki , spowodowane zmieniem podstawek.
Ostatnio zmieniony 2 lut 2009, o 16:30 przez Ziemko, łącznie zmieniany 3 razy.
fajoscy ]:-> sa drobne niedociagniecia w malowaniu ale oczojebnosc nadrabia ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Super prezesie - wogóle - chyba jeszcze nie widziałem w calej okazałości twojej armii
Mozez zrobić więcej ujęć? Bo niektóre rzeczy mało widać...
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4 Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4 Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3 I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Jako, że gram szczurami to nie podoba mi się Popracuj nad krwią, dodaj trochę flaków bo ten ratogr strasznie schludnie został przecięty, tak jakby dostał z katany, a nie tępego topora. Koxom trochę dziwne z oczu patrzy. Ale tak całkiem fajnie na stół zrobieni.
Buuu Fanatyk dopuścił wcześniej malowane ... A tak poważnie spoko malowanie ,jak na stół to git Jak dla mnie tylko zbyt oczojebni ,ale u lizaków to przechodzi
Jak na table top ujdą w tłumie.
Mnie jednak za bardzo w oczu kłują ostre przejścia. I nawet "oczojebn.." tej armii nie jest w stanie zniwelować tego efektu.
Choć pewnie i samo zdjęcie w poważny sposób na moją ocenę pływa..
Zdjecia totalnie nie oddaja tego jak one wygladaja na zywo. Ten kto zna sie na fiugrkach i robieniu zdjec widzi jak mocno zdjecia sa zfleszowane i przeswietlone dlatego miedzy innymi efekt maksymalnej oczojebnosci - no ale niekazdy czyta co pisze autor w pierwszym poscie. Dlatego nie lubie wstawiac swoich prac do publicznej galerii , gdy robie zdjecia , bo tak to wyglada. Jesli chodzi o poziom to kroxy sa na podobnym poziomie malowane co moj oddzial skinkow , ktory nie byl uwazany na stol - tylko wtedy zdjecia robil Mahon... Ja z nich jestem wzglednie zadowolony i naprawde chcialbym jako niejednokrotnie sedzia malarski na turniejach widziec armie "chociaz" tak pomalowane , dzieki za komentarze
Ziemko nie musisz się tak tłumaczyć Fotografem jesteś pewnie takim jak jak czyt. lipnym Jak na stół to git majonez .Dla mnie tak właśnie powinien wyglądać TT anie jakieś drajbrasze czy 3-4 kolory A oczojebność ,czyli de facto kolorystyka to kwestia gustu ... Ja na przykład lizaki widziałbym malowane coś w deseń dinozaurów ,a nie bajkowe klimaty jak w 99 przypadkach na 100 .