Impreza urodzinowa Border Princes
Impreza urodzinowa Border Princes
Ponieważ Border Princes właśnie kończy swój pierwszy rok i zaczyna drugi, odbędzie się z tej okazji impreza urodzinowa.
Miejsce: Paradox Cafe, miejsce słynne z wystroju, klimatu, obsługi i domowej roboty ciast
Czas: 8 grudnia 2007 (sobota)
Atrakcje: pierwsze piwo dla (pełnoletnich!) forumowiczów gratis (liczba butelek ograniczona ), na pewno dużo rozmów, wspominania, pewnie też jakiś konkurs z nagrodami. Nie będzie ostrzeżeń
Raczej nie przyjeżdżajcie samochodami (ja zostawiam w domu), zamierzamy się dobrze bawić
Szczegóły jeszcze się będą pojawiać w tym temacie
Miejsce: Paradox Cafe, miejsce słynne z wystroju, klimatu, obsługi i domowej roboty ciast
Czas: 8 grudnia 2007 (sobota)
Atrakcje: pierwsze piwo dla (pełnoletnich!) forumowiczów gratis (liczba butelek ograniczona ), na pewno dużo rozmów, wspominania, pewnie też jakiś konkurs z nagrodami. Nie będzie ostrzeżeń
Raczej nie przyjeżdżajcie samochodami (ja zostawiam w domu), zamierzamy się dobrze bawić
Szczegóły jeszcze się będą pojawiać w tym temacie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ile rund?
Jaki format?
Jaki format?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
o ktorej to startuje ?
bedzie max?! ja jestem juz niemalze pelnoletni ;]
Jacek: ile wytrzymasz. Format to 50 lub 500ml, zależnie od preferowanego typu - czy wolisz ostre i szybkie bitwy, czy klimaciarskie i spokojne
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
z niemcami polska chce zaczac nawiazywac przyjazne stosunki. od czegos trzeba zaczac. przy piciu najlepiej (najlatwiej) poznaje sie ludzi, a to w mlodziezy lezy przyszlosc naszego kraju. wnioski chyba sa dosc jasne i klarowne