Daemons of Chaos - AB datafile - [UPDATE - 12.05.08]
Daemons of Chaos - AB datafile - [UPDATE - 12.05.08]
Poniżej link do nowego datafile'u - już z Demonami.
Plik jest oparty na materiale Anarchistici.
Ze swojej strony dodałem nowe Demony.
http://www.republika.pl/asur/wfb7.ab
W razie błędów proszę o info.
Plik jest oparty na materiale Anarchistici.
Ze swojej strony dodałem nowe Demony.
http://www.republika.pl/asur/wfb7.ab
W razie błędów proszę o info.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, o 09:17 przez JaceK, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo fajne, dziękuje. Znalazłem tylko bug - gdy weźmiemy oddział bloodcrusherów jednoosobowy i weźmiemy czempiona, w AB wyskakuje błąd. A i jeszcze jedno - herald tzeentcha z master of sorcery (podobnie jak pan zmian) nie mają opcji wybrania lora.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2008, o 18:17 przez Matis99, łącznie zmieniany 1 raz.
trikk pisze:w demon princie jest błąd
Jeżeli ma marka, to z 75 pkt 50 może wydać na gifty GD, w AB jest tak, że może wydać tylko 50 na GD.
Dedykacja kosztuje chyba 35 pkt
Się nie czyta Design Information?
Takie okienko co wyskakuje po wyborze armii.
Sorry, ale naprawdę nie chciało mi się robić 5 różnych Demon Princeów z tak błahego powodu.
Może potem zrobię.
Ten bug z bloodcrusherem - naprawię.
DP Tz - heh ...naprawię.
Dzięki za plik. Zauważyłem buga w bloodcrusherach - zamiast sztandarów jednostkowych mają dostęp do sztandarów bsb.
Będziesz robił może specjalnych bohaterów?
Będziesz robił może specjalnych bohaterów?
Wielkie dzięki Na całe szczęście nie używam Dp ani bloodcrusherów
- Corvus Albus
- Kretozord
Bosko no to brat rusza nurglem do akcji
Dzięki. Niestety źle zrozumiałeś zasady demon princów - mark boga pozwala mu wydać do 50 spośród swoich 75 punktów na gifty z listy wielkiego demona danego boga. W sumie dalej ma 75 punktów do wydania, ale z tych 75 max 50 może być z listy wielkiego demona (np. bierze za 35 ze swojej listy, a pozostałe 40 z listy wielkiego demona, itp)
Po włączeniu army buidera dajesz Import i wskazujesz zassany plik.
Dzięki wielkie, DP są teraz jak należy.
Mam kilka błędów dotyczących specjalnych bohaterów, więc pewnie nie jest to priorytet, ale jak znajdziesz moment to bedzie git:
1. Blue Scribes są liczeni jako czarodziej 2 poz (dają 2PD i 1 DD)
2. Fateweaver jest liczony jako czarodziej 2 poz, a powinien być 4tego
3. Fateweaver - każda głowa może wybrać 4 DOWOLNE czary spośród grupy 4 lorów - jedna głowa wybiera dowolne 4 czary spośród puli 24 czarów z lorów Fire, Death, Shadow i Beast, a druga dowolne 4 czary spośród puli 24 czarów z lorów Life, Light, Heavens i Metal. Nie wiem jak coś takiego zrobić, ale może nie warto się nad tym trudzić, zwłaszcza że przed każdą bitwą można wybrać nowe czary...
Mam kilka błędów dotyczących specjalnych bohaterów, więc pewnie nie jest to priorytet, ale jak znajdziesz moment to bedzie git:
1. Blue Scribes są liczeni jako czarodziej 2 poz (dają 2PD i 1 DD)
2. Fateweaver jest liczony jako czarodziej 2 poz, a powinien być 4tego
3. Fateweaver - każda głowa może wybrać 4 DOWOLNE czary spośród grupy 4 lorów - jedna głowa wybiera dowolne 4 czary spośród puli 24 czarów z lorów Fire, Death, Shadow i Beast, a druga dowolne 4 czary spośród puli 24 czarów z lorów Life, Light, Heavens i Metal. Nie wiem jak coś takiego zrobić, ale może nie warto się nad tym trudzić, zwłaszcza że przed każdą bitwą można wybrać nowe czary...