|
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki
Autor |
Wiadomość |
Manfred
|
Tytuł: [serwer] Axe Bite Pass Napisane: 19 wrz 2008, o 09:31 |
|
Postownik Niepospolity |
 |
Dołączył(a): 18 gru 2006, o 00:23 Posty: 5818 Lokalizacja: Nemezis - Troll Knights
|
Po obu stronach kto gra na tym serverze to temat dla Was
Destructor wygląda póki co tak z tego co wiem
Manfred - Magus Modi 8 Level
Jasiuu - Chosen Yasioo
Dastor- Shaman Ugaciaka
|
 |
Kajsper
|
Tytuł: Napisane: 19 wrz 2008, o 09:48 |
|
Dołączył(a): 13 gru 2006, o 17:35 Posty: 63 Lokalizacja: Stettin
|
Grisha- Squig Herder 6 lv
|
|
Góra |
|
 |
redaktore
|
Tytuł: Napisane: 19 wrz 2008, o 12:12 |
|
Warzywo |
 |
Dołączył(a): 19 wrz 2008, o 10:13 Posty: 16 Lokalizacja: Pruszków
|
Witam wszystkich serdecznie! Mój pierwszy post na forum
Kilka słów o sobie:
Stary Świat odwiedzam od 1997 roku. Nie gram w battla, za to gram w WFRP i WARa
Kim gram?
Skorrik - Dwarf Engineer :]
|
|
Góra |
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 19 wrz 2008, o 16:46 |
|
Spaministrator |
 |
Dołączył(a): 9 gru 2006, o 16:37 Posty: 7890 Lokalizacja: Warszawa
|
Order
Burnomash - Bright Wizard
(w chwili pisania posta lvl5, powoli idę do drugiej mieściny)
_________________ Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
|
|
Góra |
|
 |
Christos
|
Tytuł: Napisane: 19 wrz 2008, o 22:15 |
|
Kretozord |
 |
Dołączył(a): 10 gru 2006, o 20:10 Posty: 1590 Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
|
Order
Madderdin - Witch Hunter
(7 lvl jak dotąd, ale zaraz sie to zmieni  )
Tomash idziesz do Gray Lady coś tam czy jakoś tak?
|
|
Góra |
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 19 wrz 2008, o 22:47 |
|
Spaministrator |
 |
|
Chapter 2? Od dawna tam jestem. Zaraz Cię do friendsów dodam 
_________________ Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
|
|
Góra |
|
 |
Dastor
|
Tytuł: Napisane: 19 wrz 2008, o 23:01 |
|
Masakrator |
 |
Dołączył(a): 12 gru 2006, o 11:13 Posty: 2619 Lokalizacja: Warszawa- Nemezis P.P.S.
|
Przeniosłem się na order, bo destruction to jednak nie moje klimaty.
Bright Wizard- Gelt
|
|
Góra |
|
 |
redaktore
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 09:35 |
|
Warzywo |
 |
|
Coraz bardziej wkurza mnie granie orderem na tym serwerze. Przewaga destruction jest tak duża, że walki RvR są zupełnie bezsensowne. Co z tego, że już nawet prawie ubije jakiegoś zioma level czy 2 ode mnie lepszego jak pod koniec jego żywota wpada na mnie banda 10 high levelowców i nawet nie wiem kiedy i jak się respawnuje :/
to już nie ma nic wspólnego z zabawą - po prostu są zbyt duże różnice między order a destruction :/
|
|
Góra |
|
 |
Christos
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 09:39 |
|
Kretozord |
 |
Dołączył(a): 10 gru 2006, o 20:10 Posty: 1590 Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
|
Ja tam wielkich różnic na razie nie zauważyłem. Biegałem już w wielkich grupach orderowców, uciekałem tez samotnie przed masą desruktowców.
Wszystko zależy od danej chwili.
BTW poleciałem sobie już do Altdorfu. Fajne miasto 
|
|
Góra |
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 10:12 |
|
Spaministrator |
 |
|
redaktore napisał(a): Coraz bardziej wkurza mnie granie orderem na tym serwerze. Przewaga destruction jest tak duża, że walki RvR są zupełnie bezsensowne.
True.
Ale popatrz na statsy wszystkich serwerów: na chyba wszystkich destruction jest więcej niż orderu. Rzuciły się dwunastolatki na granie uberkul czołzenem albo maruderem (  ) to się posypał balans gry, proste.
Liczę na zrobienie w przyszłości czegoś w stylu strategic assetów przywracających równowagę w przypadku różnej liczebności / liczbo-poziomowości obu stron. Jakieś armaty dla osłabionej strony albo NPCe na przykład.
Chociaż jest wciąż nadzieja że w grę zacznie łoić więcej graczy mających 13+ lat i równowaga sama powróci 
|
|
Góra |
|
 |
pacy
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 16:47 |
|
Mudżahedin |
 |
Dołączył(a): 31 maja 2007, o 12:45 Posty: 231 Lokalizacja: Serock
|
MNie sie juz patchuje
Pewnie bede smigac po stronie orderu, najprawdopodbniej witch hunterem.
Witch hunter Kamor, daje rade gra 
|
|
Góra |
|
 |
Christos
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 20:27 |
|
Kretozord |
 |
|
Tomash dwa razy próbowałem do Ciebie zagadać gdy na mojej liscie friendów byleś online. Czy moje wiadomości dochodza do Ciebie?
|
|
Góra |
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 20:43 |
|
Spaministrator |
 |
|
Nie doszły. I ja do Ciebie zagadywałem.
Chociaż ostatnie godziny gry były dość burzliwe.
Madderdin, prawda? Jak nazwisko Mordimera, si?
(Ale wydaniem prequela zamiast "Czarnej Śmierci" to mi Piekara podpadł  )
|
|
Góra |
|
 |
Manfred
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 22:07 |
|
Postownik Niepospolity |
 |
Dołączył(a): 18 gru 2006, o 00:23 Posty: 5818 Lokalizacja: Nemezis - Troll Knights
|
ja przeszedłem na strone Orderu po stronie destructor chyba zbyt wielu przysłowiowych "trzynastolatków"  troche żal 11 poziomu ale nic
Witch Hunter Mannfred - na własnych usługach 
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 22:58 |
|
Spaministrator |
 |
|
No widzisz Redaktore, równowaga w przyrodzie wkrótce powróci 
|
|
Góra |
|
 |
Jasiuuu
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 23:40 |
|
Undead, Flying, Lucky Git |
 |
|
podawajcie ksywki bo musze wiedziec kogo zabijac jako jedyny forumowicz po stronie destruction na tym servie 
|
|
Góra |
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 20 wrz 2008, o 23:57 |
|
Spaministrator |
 |
|
Przecież masz w tym temacie w połowie postów...
|
|
Góra |
|
 |
Christos
|
Tytuł: Napisane: 21 wrz 2008, o 09:19 |
|
Kretozord |
 |
|
Tomash napisał(a): Nie doszły. I ja do Ciebie zagadywałem. Chociaż ostatnie godziny gry były dość burzliwe. Madderdin, prawda? Jak nazwisko Mordimera, si? (Ale wydaniem prequela zamiast "Czarnej Śmierci" to mi Piekara podpadł  )
Nie wiem czemu nie dochodzą. Może trzeba być w miarę blisko siebie (bez sensu)?
(mnie tez Piekara wkurzył. Ale Płomień i Krzyż nie jest taki zły w sumie)
|
|
Góra |
|
 |
Tomash
|
Tytuł: Napisane: 21 wrz 2008, o 10:23 |
|
Spaministrator |
 |
|
Nie trzeba być blisko siebie, bo rozmawianie z Redaktore będącym w innej krainie chodzi bez zarzutu.
Dobra, popróbujemy jeszcze 
|
|
Góra |
|
 |
redaktore
|
Tytuł: Napisane: 21 wrz 2008, o 10:43 |
|
Warzywo |
 |
|
Hej Panowie, 6 chętnych osób i możemy założyć gildię  Co Wy na to?
p.s. tak po liczbie piszących osób widzę, że mało ludzi z forum poczuło się WARem zainteresowanych 
|
|
Góra |
|
 |