[serwer] Karak Eight Peaks
Moderator: Bania
tylko wiesz na razie poziom to kiepski mam...
jakies skromne 11...
no moze 12 sobie dorobie...
raczej chodzi mi o kogos kto tez niskim levcem macha i razem questy mozna pocisnac...
jakies skromne 11...
no moze 12 sobie dorobie...
raczej chodzi mi o kogos kto tez niskim levcem macha i razem questy mozna pocisnac...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
wiesz moze jak da sie przenosic postacie miedzy serwami ?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Przenosiny od czasu do czasu są organizowane "odgórnie" przez "operatora sieci" z serwerów o małym zagęszczeniu na serwery wieksze. Taki exodus już kiedyś przechodziliśmy, i warto było.
Samodzielne przenosiny na zasadzie: bo tam jest fajniej, chyba nie są mozliwe.
Samodzielne przenosiny na zasadzie: bo tam jest fajniej, chyba nie są mozliwe.
tez wam sie kaszani ten nowy patch ?? dzisiaj kolejny raz od poczatku tego patcha zlockowalismy wszystkie strefy. Order zostal zmieciony, ale ..... jak przyszlo do oblegania twierdz to nagle drzwi sie okazaly niezniszczalne - TARGET IS NOT ATACKABLE - WTF ????? Na innych serverach ORder czy Destro - macie podobnie ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
W kwestii drzwi nic nie słyszałem. Ale ponoć któryś z lordów na PQ w IC jest jakoś dziwnie podpakowany i zachodzą podejrzenia że to bug jakowyś.
Jak jest nie wiem bo ostatnio IC nie paliłem.
Ale faktem jest, że parę bugów z nowym patchem wyskoczyło. Miejmy nadzieje, że systematycznie będą usuwane (oj zbiera im sie tych bugów do usunięcia, oj zbiera).
No i sporo ludzi (w tym ja) skarży się na spadek wydajności gry.
Jak jest nie wiem bo ostatnio IC nie paliłem.
Ale faktem jest, że parę bugów z nowym patchem wyskoczyło. Miejmy nadzieje, że systematycznie będą usuwane (oj zbiera im sie tych bugów do usunięcia, oj zbiera).
No i sporo ludzi (w tym ja) skarży się na spadek wydajności gry.
tu się zgodzę - bardziej laguje momentami - kiedyś tego nie było
pewnie z tym przegiętym lordem to mieli na myśli Króla - ostatnio też na chacie dyskusja leciała na naszym servie na ten temat, więc pewnie mówimy o tym samym (czyli nie ogranicza się ten problem do servera i strony)
pewnie z tym przegiętym lordem to mieli na myśli Króla - ostatnio też na chacie dyskusja leciała na naszym servie na ten temat, więc pewnie mówimy o tym samym (czyli nie ogranicza się ten problem do servera i strony)
Draconis - FOR EVER !!!
Scimi, jakiego króla... To był pierwszy boss na PQ, pierwszej fazie palenia IC.
Walił tankom w pełnym sentinelu i sprzęcie z LV (np mi) za 13-16k... Instant kill (nawet z potionem mam 11k zycia, nie da rady więcej wyciągnąć)...
Może to zmienią, jeżeli nie - pozostaje farma LV i czekanie na uzbieranie Darkpromise set, zamiast invadera (w sumie już mam dwie części
Pozdrawiam
Walił tankom w pełnym sentinelu i sprzęcie z LV (np mi) za 13-16k... Instant kill (nawet z potionem mam 11k zycia, nie da rady więcej wyciągnąć)...
Może to zmienią, jeżeli nie - pozostaje farma LV i czekanie na uzbieranie Darkpromise set, zamiast invadera (w sumie już mam dwie części
Pozdrawiam
Jesteśmy pierwszym serwerem w Europie, na którym został pojmany Karl Franz No i ranga Altdorfu spadła do 1, czyli praktycznie żadne instancje nie działają.
Coś czuję, że w ten weekend znowu będzie miał miejsce rajd na stolicę Orderów I fajnie - trzeba w końcu przejść Kryptę Sigmara i Tunele.
Coś czuję, że w ten weekend znowu będzie miał miejsce rajd na stolicę Orderów I fajnie - trzeba w końcu przejść Kryptę Sigmara i Tunele.
Draconis - FOR EVER !!!
Komuś udało się przejść na nowym patchu Lost Vale ?? My dzisiaj postaramy się drugi raz (poprzednio nam zbugowało N'Kari i mimo zabicia, nie dostaliśmy loota - Mythic oczywiście na to "powodzenia, grajcie dalej"
Draconis - FOR EVER !!!
na 1.2.1 ciezej sie robi LV - szczegolnie prawe skrzydlo bo srodek i lewe to banal w porownaniu z rzeznikiem i szagotem z prawego - duzo osob na rzezniku sie wyklada i jego uber gnoblarze bo jakos goraka da sie przejsc ale jak sie nie widzi tych blyskow gdzie leca to jest trudniej ... teraz sa dajrektowe wiec nie za fajnie ale da sie przezyc -> najgorzej tylko ze nie da sie go zresetowac za latwo bo czasem cos zle pojdzie z moralami i dupa. teraz mamy przenosiny z rolplejowych serwow ... i o ile pierwszego dnia order chcial pokazac na co go stac o tyle juz obecnie poczul gdzie jest jego miejsce na tym serwerze
dead is dead