Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz
Posty: 1431
Lokalizacja: Nicea\Warszawa

Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!

Post autor: Soulferin »

Ciara pisze:W cc daje tylko maximised na ld testy na powstrzymanie się od gonienie.
Mogę prosić jakiś cytat z zasad ?
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
Ciara
Falubaz
Posty: 1441
Lokalizacja: Animosity Szczecin
Kontakt:

Post autor: Ciara »

Dosłownie fragment tego co Radian na poprzedniej stronie wkleił:
Frenzy Tests and Restrain Pursuit Tests taken by units with at least one model with Frenzy are subject to Maximised
Roll.
Obrazek

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz
Posty: 1431
Lokalizacja: Nicea\Warszawa

Post autor: Soulferin »

Czy był kiedyś pomysł żeby połączyć meduzy jako unit? Jeśli tak to z jakich względów to nie wypaliło ?
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator
Posty: 2964
Lokalizacja: Oleśnica

Post autor: kangur »

Meduzy były kiedys unitem ,ale komuś to przeszkadzało i zmienili design . Było duzo ostatnio na forum postów w tym temacie i jakaś szansa jest aby to powróciło przy pisaniu nowego booka
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz
Posty: 1431
Lokalizacja: Nicea\Warszawa

Post autor: Soulferin »

A wiadomo kiedy będzie nowy book ?
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Mamut
Wodzirej
Posty: 721
Lokalizacja: Kraków, ambasador "8smej Bili"

Post autor: Mamut »

Soulferin pisze:A wiadomo kiedy będzie nowy book ?
Pewnie za rok
Keep Calm
and
Przestań Mamucić
"Making people happy is something to be proud of, especially if you can do it by accident"
~!
177013
"You make my heart pussy go poggers!"
~Anon to PM
"Mamut Ty weź się rozpędź a ściana sama Cię znajdzie"
~Biggos

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator
Posty: 2964
Lokalizacja: Oleśnica

Post autor: kangur »

Stawiam na Wielkanoc :wink:
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Bela
Falubaz
Posty: 1241
Lokalizacja: Giżycko/Białystok

Post autor: Bela »

Czy jak do oddziału Warlock Acolytes wejdzie bohater na Elven Horse, to oddział nadal może chodzić jak chce z zasady Light Troops, czy bohater blokuje tę możliwość?

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator
Posty: 2964
Lokalizacja: Oleśnica

Post autor: kangur »

Blokuje , musi takze miec light troopsa
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

ODPOWIEDZ