Border Princes

Border Princes

Niezależne Forum WFB/9th Age
 
Teraz jest 19 sie 2018, o 17:56

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2007, o 21:12 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2007, o 14:08
Posty: 315
Lokalizacja: Gliwce ?
No to ja ci udowaniam ze w jego zasadach nie ma napisane ze mozna wykupic mu magiczny jak i jakikolwiek inny ekwiunek. Nie jest tez napisane ze jest hewrosem wiec nie moznesz go w taki sosob wystawic :)

Trzeba bedzie poczekac na jakies uscislenia i klarowne zasady tego ni lorda ni herosa bez itemow:) bo na dzien dzisiejszy to nie jestem pewien czy GW tak do konca wie co wypuscilo.
Wedlug mnie jest to lord - jedyny charakter w armi bez dodatkowego ekwipunku. Ale ty tylko moja interpretacja :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2007, o 21:46 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, o 16:42
Posty: 413
Lokalizacja: Bytom-Vendetta
Ale nie ma tez napisane ze NIE moze wziasc magic itemow;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lut 2007, o 22:04 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2007, o 14:08
Posty: 315
Lokalizacja: Gliwce ?
Reaper napisał(a):
Ale nie ma tez napisane ze NIE moze wziasc magic itemow;)

W bulsach tez nie ma ze nie mozna wziasc Thundermancy wiec sadze ze mozna.... nie ?
Jezeli Mozna kupowac magiczne itemy to jest to zawsze wyszczegolnione w ekwiunku wraz z podaniem progu punktowego na owy ekwipunek.

Jezeli czegos nie ma to znaczy ze nie mozna tego obrac.
Wedlug mnie to jest takie dziecinne przekomarzanie sie i tlumaczenie podstawowych zasad... to nie ma juz sensu. Po prostu zasady sa niepelne i nieklarowne.
Chciales zebym ci udowodnil ze nie jest herosem i nie mozna brac itemow - ok juz to zrobilem :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, o 01:03 
Wałkarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 gru 2006, o 15:34
Posty: 65
Ci z GW pewnie już o nim i tak zapomnieli. :P
Moim zdaniem był to jednorazowy odpał spowodowany wypuszczeniem na rynek Armii Ogrów, żeby podbić trochę statystyki sprzedaży.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, o 09:14 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 gru 2006, o 19:04
Posty: 1328
Lokalizacja: Twierdza Toruń - Fort Rogowo
z opowiadania nad nim wynika ze jest tyrantem, do tego ma imie i magiczny armour wiec wg mnie nie mozna mu wykupic nic innego.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, o 12:45 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, o 16:42
Posty: 413
Lokalizacja: Bytom-Vendetta
Eee tam ja i tak bede mu dokupowal :D :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 5 lut 2007, o 20:19 
Wałkarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 gru 2006, o 15:34
Posty: 65
No spoko. Powodzenia. :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, o 00:09 
"Nie jestem powergamerem"
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2006, o 21:54
Posty: 181
Lokalizacja: Krakuff / Czestochowa
ej znalazl tam ktos wogole na jakis zasadach sie go wystawia?? ile zajmuje hero slotow i jakich?? xDDD bo ja nie to znaczy ze jest raczej nie wystwialny, co do tego co pisze reaper: uzywasz Army Buildera?? jak tak to sproboj mu cos dokupic, pozatym jak zdefiniujesz koszt punktowy przedmiotow ktore juz posiada (w sensie kazdy z osobna)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, o 00:35 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2007, o 14:08
Posty: 315
Lokalizacja: Gliwce ?
Wedlug mnie jest to lord ( bylo by to logiczne) slotu heroraczej nie zrzera przynajmniej nie jest to niegdzie umieszone. Herosem zwyklym napewno tez nie jest ( LD ataki itp)
Przedmiotow napewno mu kupic nie mozna. Jekby bylo mozna mu wykupywac przedmioty to na tej samej zasadzie kazdy moj bull, ba Gnoblar! mial thunermace!. Po za tym juz posiada magiczny ekwpiunek.

Reasumujac
Slot Lorda, brak dodatkowego ekwpinuku - wystawiasz to co widac nie mniej nie wiecej
Zmienia organizacje armi ( co dziwne nie widze zeby mozna bylo uzyc herosow jakichkoliwek innych )

Kolejny absurd- ma sava takiego samego jak Rhinox Rider z HA :) Troche zmienilem co do niego zdanie. Nie jest jakims wielkim przypakiem Po prostu droghi rhinox rider ktroy jednak samemu jest w stanie przelamac klocka, ale bez wielkich rewelacji.
Pograc owszem mozna...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, o 10:05 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, o 16:42
Posty: 413
Lokalizacja: Bytom-Vendetta
Tak khain mam army buildera i w nim mozna mu dokupic magic itemy za 100pkt i jak on jest w armii to na 2,5k moge wlozyc jeszcze 2 herosow tylko ;) wiec zzera lorda i hero prawdopodobnie :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, o 11:08 
"Nie jestem powergamerem"
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 gru 2006, o 21:54
Posty: 181
Lokalizacja: Krakuff / Czestochowa
@misiek: ale zauwaz ze wystawiajac go masz rhinoxy w specialach

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, o 19:50 
Pseudoklimaciarz

Dołączył(a): 22 gru 2006, o 19:52
Posty: 32
Lokalizacja: Lublin
Reaper a Karlowi Franzowi, Malekithowi albo innemu imiennemu bohaterowi tez bedziesz dokupywal przedmioty, bo w army builderze pozwalaja? Daj spokoj. Jak ktos ci pozwoli gotowemu herosowi dokupowac to tak sobie graj, ale na turniejach open nie licz na to.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, o 20:35 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 sty 2007, o 14:08
Posty: 315
Lokalizacja: Gliwce ?
khain napisał(a):
@misiek: ale zauwaz ze wystawiajac go masz rhinoxy w specialach


Nie twierdze ze Schamat Organizacji armi nie jest ciekawy. bylo by z 4 rhinoxy i general... :)
Twierdze tylko ze jako bohater to nie ma do konca sprecyzowanych zasad. Brak warda tez troche boli bo jak walnie armata to robi sie cieplo. Sava ma takiego jak rhinos rider w HA wiec tez cos poknocili... => monstrum nie daje dodatkowego zgodnie z podrecznikiem co niestety jest srednie bardzo. 3+ /2+ w wlace nie jest takie bardzo zle ale zeby bylo takie samo jak zwyklego to cos jest nie tak

_________________
--------------Moja galeria--------------
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2007, o 11:39 
Kradziej

Dołączył(a): 10 wrz 2007, o 15:50
Posty: 945
Lokalizacja: Lublin- Moria
Panowie co sądzicie o tym specjalu:
http://home.earthlink.net/~puggimer/id21.html


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Skrag - największy z Rzeźników
PostNapisane: 16 gru 2007, o 11:52 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2007, o 15:45
Posty: 259
Lokalizacja: Poznań
Cześć chłopcy!

Co myślicie o Skragu? Tak ostatnio myślę czy by go nie zakupić...można nieźle poczarować :)

Skrag
3 Butchers

2x3 Bulls
2x3 Ironguts
2x4 Ironguts

2 Gorgers

Reszta dowolnie :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, o 13:58 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 29 sty 2007, o 16:42
Posty: 413
Lokalizacja: Bytom-Vendetta
jak bym mial grac skraggiem to bym wziol minimum 6 gorgerow :D w koncu saw special i 2 na slot :D to 1 a 2 to to ze malo kto sie zgodzi zebys nim gral (to jest special)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, o 14:07 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 sty 2007, o 15:45
Posty: 259
Lokalizacja: Poznań
Zagrałby ktoś, kto traktuje WFB jak zabawę i hobby. Wiem, że ciężko o takich ludzi, ale poszukam :wink:

To jest tylko przykład armii. Chodzi mi o samego Skraga - czy warto nim grać. Rozpa z nim to inna sprawa :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2007, o 19:31 
Masakrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 gru 2006, o 17:37
Posty: 2201
Lokalizacja: Rogaty Szczur Gorzów Wlkp.
jest dość podatny na strzał ...:D chyba że wrzucisz regenke....
odrazu mówię teclis to z niego nie jest


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2007, o 11:01 
Szef Wszystkich Szefów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 maja 2007, o 08:12
Posty: 3263
Lokalizacja: 8B/Bielsko-Biała
jest fajny jeśli przeciwnik nie ma imperialnych dział ani large targetów (w stylu smoków, czołgów) - wtedy daje radę. Można go wsadzić do 2-4 maneaterów żeby miał stubborn, a poza tym wypada mieć te minimum 4 gorgery, bo stają się niesamowitymi machinami jak skrag coś pozabija :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Tłuściusz złoty ząb-czy ktoś tym gra
PostNapisane: 30 gru 2007, o 14:34 
Pseudoklimaciarz

Dołączył(a): 27 gru 2007, o 20:50
Posty: 22
Lokalizacja: z wrocka
Od niedawna gram ogrami i się zastanawiam czy ktoś grał Tłuściuszem .Figurka mi się podoba choć droga punktowo.Wdzięczny będę za jakieś rady


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.030s | 10 Queries | GZIP : Off ]