Border Princes

Border Princes

Niezależne Forum WFB/9th Age
 
Teraz jest 13 gru 2018, o 21:49

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2008, o 17:22 
Naczelna Prowokatorka
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 mar 2007, o 21:43
Posty: 6092
Lokalizacja: Warszawa
Leroy Merlin.

_________________
Blog || Warsztat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2008, o 17:52 
Warzywo
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 8 maja 2008, o 16:17
Posty: 17
Lokalizacja: Kraków
Tymi zdjęciami przekonaliście mnie do zrobienia własnego mjiasta. Zar5az idę na budowe po styropian.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: HIRST ARTS DESIGN DERBY #9
PostNapisane: 9 sie 2008, o 12:05 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2007, o 18:25
Posty: 1496
Lokalizacja: Caledor
Jeśli ktoś z Was sklecał coś ostatnio z klocusiów Hirsta to zapraszam do udziału w konkursie - termin nadsyłania prac niestety 15 sierpnia

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: http://www.coolminiornot.com/199915
PostNapisane: 16 wrz 2008, o 22:32 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2007, o 18:25
Posty: 1496
Lokalizacja: Caledor
a tu nawet klocki Hirsta nie były potrzebne :shock:

Obrazek

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 09:36 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2008, o 17:27
Posty: 438
Lokalizacja: Katowice
ja mam taką sprawę - czy isnieje coś takiego jak standartowe wymiary podstawki domku ?? planuje wykonać ruinkę i coś takiego pomogłob mi przy projekcie.

_________________
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 11:27 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2007, o 18:25
Posty: 1496
Lokalizacja: Caledor
Nigdy nie słyszałem - jeśli robisz domek "otwarty" zadbaj po prostu by w środku bylo trochę miejsca na grę

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 11:57 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2008, o 17:27
Posty: 438
Lokalizacja: Katowice
Nilgar - ile to jest trochę ?? bo według planu wnętrze będzie miało ok 5x5 cali

_________________
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 12:31 
Oszukista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2007, o 08:23
Posty: 788
Lokalizacja: krk
Ja. np. teraz robię chałpe 35x35 cm podstawa ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 12:47 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2007, o 18:25
Posty: 1496
Lokalizacja: Caledor
5 cali to jest właśnie w sam raz żeby jeszcze bić się w środku :twisted:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 15:21 
Oszukista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2007, o 08:23
Posty: 788
Lokalizacja: krk
5' to u mnie miałby kurnik :lol2:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 17:40 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2007, o 18:25
Posty: 1496
Lokalizacja: Caledor
domki z podstawki do Mordheima mają tyle lub mniej...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2008, o 23:38 
Oszukista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2007, o 08:23
Posty: 788
Lokalizacja: krk
W podstawce domki są tekturowe nie? ;) Tam są to tereny "prowizoryczne", przynajmniej w moim odczuciu.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2008, o 00:45 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 lut 2007, o 18:25
Posty: 1496
Lokalizacja: Caledor
są z tektury ale pomysłowe i grywalne całkiem, oczywiście samemu można wszystko lepiej, szczególnie jeśli ma się dostęp do foremek Hirsta ale osobiście nigdy nie żałowałem, że zainwestowałem w podstawkę

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2008, o 12:38 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2008, o 17:27
Posty: 438
Lokalizacja: Katowice
kurnik to dlatego że gram w battla głównie i większy nie miałby sensu na stole ;) ale jak się może kiedyś na Mordkę przerzucę to zacznę większe robić ;P

_________________
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 wrz 2008, o 13:53 
Oszukista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 lut 2007, o 08:23
Posty: 788
Lokalizacja: krk
No jak do batla to duże są zdecydowanie nie grywalny, zapytałeś w dziale mordheimowym, więc odpowiziałem nt. mordkowego domu ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2008, o 20:47 
Powergamer Rozpiskowy

Dołączył(a): 20 paź 2008, o 18:10
Posty: 35
ok mam pytanie: robie kawałek muru... i nie wiem jak wysoki go zrobić... podpowie ktoś? mniej więcej ile cali lub cm...
proszę o szybką odpowiedź.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 24 paź 2008, o 22:18 
Wodzirej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2006, o 18:15
Posty: 746
Lokalizacja: Łorsoł
http://www.treasure.hunters.chechlo.com ... 28/274.jpg

_________________
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2008, o 07:43 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 lip 2008, o 17:27
Posty: 438
Lokalizacja: Katowice
ja bardzo przepraszam - to w calach cy cm ?? <wow>

_________________
http://imperium-i-insze-wojska.blogspot.com/

Modelarstwo + opowiadania o imperium 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2008, o 07:52 
Wodzirej
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 gru 2006, o 18:15
Posty: 746
Lokalizacja: Łorsoł
Cm, z resztą tu macie cały artykuł:
http://www.treasure.hunters.chechlo.com ... art_nbr=15

_________________
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 paź 2008, o 13:26 
Powergamer Rozpiskowy

Dołączył(a): 20 paź 2008, o 18:10
Posty: 35
eee... to było do mnie czy do tego wyżej???
dalej prosze o odpowiedź!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.122s | 10 Queries | GZIP : Off ]