Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Alternatywne figurki dwarfów
hej,
czy możecie mi pomóc w identyfikacji poniższych figurek? Czy to GW (jeżeli tak to która edycja), ew jaki producent?
Z góry dzięki.
M,
czy możecie mi pomóc w identyfikacji poniższych figurek? Czy to GW (jeżeli tak to która edycja), ew jaki producent?
Z góry dzięki.
M,
wygląda na GW, chyba 88'
nie chcesz sprzedać?
nie chcesz sprzedać?
- HiddenDreams
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Czy coś może zmieniło się w jakości wykonania pathfinderów z AOW? Czy dalej ich sklejanie to spore wyzwanie i zadanie dla ludzi o mocnych nerwach?Bocian pisze:Kupiłem niedawno 20 Pathfinderów od Avatars of War. Rzeźby modeli są wspaniałe, dlatego się skusiłem. Jednakże, składanie tych figurek to dramat. Po pierwsze, w środku nie ma wyprasek, tylko już powycinane elementy, co sprawia, że dopasowywanie części to istna mordęga. Co więcej, nic do niczego nie pasuje. Są też robione z miększego plastiku, co sprawia oczyszczanie linii podziału istotnie trudniejszym. Tak więc, sumarycznie na złożenie i oczyszczenie jednego krasnala trzeba liczyć godzinę...
Modele są piękne dlatego zastanawiam się nad zakupem ale nie wiem czy mam wystarczającą cierpliwość.
- wind_sower
- Masakrator
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
ja mam Golemy od sciboraMagnus pisze:Jaka jest najlepsza alternatywa dla krola na tronie i golemow? Ktos ma cos sprawdzonego i przystępnego sklepowo?
http://sciborminiatures.com/en_,shop.php?group=139
Początek nowej Ery
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Witam szanownych brodaczy!
Mam do was bardzo poważną sprawę - około rok-dwa lata temu na allegro widziałem figurkę krasnoluda w skórzanym kaftanie, napierśniku(z tego co pamiętam) opierającego się prawą ręką o wielki, szeroki dwuręczny miecz - przypominał trochę imperialnego greatsworda (tylko nie był ubrany w piżamę) Wydaje mi się, że figurka na allegro wystawiona była jako Dwarf Mercenary Captain czy coś podobnego, to raczej nie była figurka od GW.
Pozą przypominał trochę tego pana na dole:
Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz i niestety nic nie znalazłem - może ktoś kojarzy tego pana i pomoże mi go odnaleźć ?
Mam do was bardzo poważną sprawę - około rok-dwa lata temu na allegro widziałem figurkę krasnoluda w skórzanym kaftanie, napierśniku(z tego co pamiętam) opierającego się prawą ręką o wielki, szeroki dwuręczny miecz - przypominał trochę imperialnego greatsworda (tylko nie był ubrany w piżamę) Wydaje mi się, że figurka na allegro wystawiona była jako Dwarf Mercenary Captain czy coś podobnego, to raczej nie była figurka od GW.
Pozą przypominał trochę tego pana na dole:
Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz i niestety nic nie znalazłem - może ktoś kojarzy tego pana i pomoże mi go odnaleźć ?
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Tak jest! Dziękuje z całego serca! Teraz proszę tylko o informację co to za firma i gdzie kupić
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Bardzo dziękuję za pomoc, a ja go tyle szukałem Chociaż z tego co widzę to kupienie tej figurki i tak nie będzie łatwe