East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Re: East Games United 2009 - 30-31.05.2009, Białystok
Donatas zadeklarował się że przywiozą jakiś ciekawy alko z Litwy - zapowiada się fajny piątkowy wieczór
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- 4 karabiny
- Beast from the East
A ja mam pytanko z innej beczkim, wybiera się ktoś w Lublina? Ja jadę jutro o 10:15 pekapem przez Wawę. Tocze, Tarasie, Dudziaczki jedziecie?
o ktorej planowo jestes w Bialym?4 karabiny pisze:ę jutro o 10:15 pekapem przez Wawę.
- 4 karabiny
- Beast from the East
No szkoda Krecie, ja z kolei miałem być w zeszłym tygodniu w mdku na turze, a mi pilna sprawa na działce wyskoczyła. Życie.
Czarny, w Białym jestem około czwartej. Dokładnie napisze wieczorem.
Czarny, w Białym jestem około czwartej. Dokładnie napisze wieczorem.
toż o 17.00 jest ustawka na noszenie sprzetu - zapomniales ? Przyprowadz ich na polibude, gosciom piwko w reke, a nam blaty i makiety.
Guys, mam gorącą prośbę.
Potrzebuję pożyczyć na turniej 15 modeli grających jako Mengile.
To może być dowolna mieszanka dark elfickich kuszników i Shade'ów. Byle trafił się sztandar i muzyk i jakiś hero na Mengila.
Bardzo proszę o pomoc.
Znajomi z innego miasta, którzy mieli mi je przywieźć właśnie odwołali przyjazd na turniej i mam problem.
Z góry dziękuję.
Potrzebuję pożyczyć na turniej 15 modeli grających jako Mengile.
To może być dowolna mieszanka dark elfickich kuszników i Shade'ów. Byle trafił się sztandar i muzyk i jakiś hero na Mengila.
Bardzo proszę o pomoc.
Znajomi z innego miasta, którzy mieli mi je przywieźć właśnie odwołali przyjazd na turniej i mam problem.
Z góry dziękuję.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- marcus_cheater
- Oszukista
Moglibyście podać do Was jakiś numer kontaktowy?? Jadę sam furą i jak coś się stanie to zadzwonię ewentualnie i powiem, że się spóźnię...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane