Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
ojtam ojtam, w takich sprawach fart nie decyduje nigdy, ale zawsze skill! po prostu zaszarżowałeś tak skutecznie, że WL się pogubili;)
Widzisz tak to jest jak się gra z czymś nowym. Niby nie wiele zmian ale jednak znaczące.
Pytanko rydwany korowe ile mają ran? Żuku!
Pytanko rydwany korowe ile mają ran? Żuku!
ogry bez dwuraków zeżarły kloc chudych ghuli - k3 impakty, z ifki jeszcze+1 do siły, a moje umarlaki wbiły w oddział 1 ranę
ale z drugiej strony hexy ubiły ostatniego z dwójki mournów i zreformowały się do szarży w tragiczny combat (cryptory dostały szarżę ogrów i blastera, i 2 mourny na bok). kontra vargheistami na bok ogrów uratowała sytuację, i z 0:20 wyszło 20:0.
strraszna bitwa!
@Goboss-Solider
a u Was jak się skończyło?

ale z drugiej strony hexy ubiły ostatniego z dwójki mournów i zreformowały się do szarży w tragiczny combat (cryptory dostały szarżę ogrów i blastera, i 2 mourny na bok). kontra vargheistami na bok ogrów uratowała sytuację, i z 0:20 wyszło 20:0.
strraszna bitwa!
@Goboss-Solider
11:9 dla Gobossa. 6 misfire przez dwie tury to jakas masakra. Na szczescie dziala nie wybuchaly, ale to i tak nic nie dalo, bo nie strzelaly.
A na koniec, gdy bylo 10:10 Goboss mnie ''oszukal'' i zabral mi 10% ugranych malych punktow. WE sa giete.
Niemniej graty dla Gobossa i wielkie dzieki za fajna gre.

A na koniec, gdy bylo 10:10 Goboss mnie ''oszukal'' i zabral mi 10% ugranych malych punktow. WE sa giete.

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Proszę cię nie dobijaj mnie oki? Wygrałeś totalnie przerżniętą grę. Może jestem trochę zły na tą grę ale proszę nie pisz to tak jakbyś to ty tylko wygrywał i miał panowanie nad sytuacją. Niestety nie miałeś panowania nad sytuacją przez cztery tury.Bartosz pisze:ogry bez dwuraków zeżarły kloc chudych ghuli - k3 impakty, z ifki jeszcze+1 do siły, a moje umarlaki wbiły w oddział 1 ranę![]()
strraszna bitwa!
@Goboss-Solider
Ty nerwus małe dawaj a potem leć do kiosku po lesniaki. A to podobnież ja miałem mieć klimakteriumSolider pisze:11:9 dla Gobossa. 6 misfire przez dwie tury to jakas masakra. Na szczescie dziala nie wybuchaly, ale to i tak nic nie dalo, bo nie strzelaly.![]()
A na koniec, gdy bylo 10:10 Goboss mnie ''oszukal'' i zabral mi 10% ugranych malych punktow. WE sa giete.![]()

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
@As1
Nie mam intencji takich, jak piszesz - przeciwnie, chciałem powiedzieć, że z bitwy totalnie dla mnie umoczonej wyszła zupełna niespodzianka. gdyby hexy wbiły tylko 1 ranę zamiast 2, wygrałbyś 20:0. Nie uważam, że w tej bitwie wygrywałem i miałem non stop przewagę - cmon, no chyba nie wynika to z mojego wcześniejszego posta
przeciwnie, w tej bitwie nie miałem nad niczym kontroli! rzut na magię dwie z rzędu kluczowe tury 1+2 i VC sypią się, że hej...
na początku miałem dużego pecha, potem sytuacja się odwróciła - i wszystko, ale dzięki temu bitwa dla mnie była emocjonująca i ciekawa.
jeszcze raz dzięki za grę.
@Solider
rzeczywiście, przegięte 10%!
Nie mam intencji takich, jak piszesz - przeciwnie, chciałem powiedzieć, że z bitwy totalnie dla mnie umoczonej wyszła zupełna niespodzianka. gdyby hexy wbiły tylko 1 ranę zamiast 2, wygrałbyś 20:0. Nie uważam, że w tej bitwie wygrywałem i miałem non stop przewagę - cmon, no chyba nie wynika to z mojego wcześniejszego posta

na początku miałem dużego pecha, potem sytuacja się odwróciła - i wszystko, ale dzięki temu bitwa dla mnie była emocjonująca i ciekawa.
jeszcze raz dzięki za grę.
@Solider
rzeczywiście, przegięte 10%!

@ Grolshek. Ja nie psiocze, bo i nie ma na co, z rzutami sie nie wygra. Zdziwilo mnie tylko to odejmowanie punktow, skoro nie gramy na Euro, ale skoro jest to jest.
Gra byla przyjemna, zostalem skarcony przez zachowawcza gre i tyle, mamy z Gobissem po 1 w naszych starciach. Do nastepnego!
Male poda Goboss, bo je liczyl.
Gra byla przyjemna, zostalem skarcony przez zachowawcza gre i tyle, mamy z Gobissem po 1 w naszych starciach. Do nastepnego!
Male poda Goboss, bo je liczyl.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Goboss zabiłeś mi 580 

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
gratulacje gobbos i bartosz to właśnie jest "esencja" battla 

hehe Kilo wiesz cos o zwrotach akcji rzucając plagę? 

Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Nie trzeba się łamać, tylko przyzwyczaić, to taka gra, gdzie kostki mają wielkie znaczenie i często robią psikusa.Kasia pisze:Tak, to mnie załamało... 3/4 armii w zasięgu czaru, 4 kości u mnie, 2 u Grolshka, scroll uzyty, a on mi z 2x6 na dispell wyskakuje...Grolshek pisze:Grolshek-Kasia 13:7. Ciężka bitwa i sporo farta z mojej strony. Dispellowanie na 2x6 to jest to !

Niemniej wynik świetny, gratulacje, bo obstawialiśmy wyższy dla Groszka.

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious