Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013

Post autor: Bartosz »

ojtam ojtam, w takich sprawach fart nie decyduje nigdy, ale zawsze skill! po prostu zaszarżowałeś tak skutecznie, że WL się pogubili;)

Awatar użytkownika
KILO
Wałkarz

Post autor: KILO »

Widzisz tak to jest jak się gra z czymś nowym. Niby nie wiele zmian ale jednak znaczące.
Pytanko rydwany korowe ile mają ran? Żuku!

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

WoChowe 4W i 5T
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Sprawdzę w piątek naszego wychowanka to zdam relację co i jak... Czyżbyśmy wychowali lorda chaosu ? :shock:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

ogry bez dwuraków zeżarły kloc chudych ghuli - k3 impakty, z ifki jeszcze+1 do siły, a moje umarlaki wbiły w oddział 1 ranę :P
ale z drugiej strony hexy ubiły ostatniego z dwójki mournów i zreformowały się do szarży w tragiczny combat (cryptory dostały szarżę ogrów i blastera, i 2 mourny na bok). kontra vargheistami na bok ogrów uratowała sytuację, i z 0:20 wyszło 20:0.

strraszna bitwa!

@Goboss-Solider
a u Was jak się skończyło?

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

11:9 dla Gobossa. 6 misfire przez dwie tury to jakas masakra. Na szczescie dziala nie wybuchaly, ale to i tak nic nie dalo, bo nie strzelaly. :(

A na koniec, gdy bylo 10:10 Goboss mnie ''oszukal'' i zabral mi 10% ugranych malych punktow. WE sa giete. :lol2:

Niemniej graty dla Gobossa i wielkie dzieki za fajna gre.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

as1
Chuck Norris

Post autor: as1 »

Bartosz pisze:ogry bez dwuraków zeżarły kloc chudych ghuli - k3 impakty, z ifki jeszcze+1 do siły, a moje umarlaki wbiły w oddział 1 ranę :P
ale z drugiej strony hexy ubiły ostatniego z dwójki mournów i zreformowały się do szarży w tragiczny combat (cryptory dostały szarżę ogrów i blastera, i 2 mourny na bok). kontra vargheistami na bok ogrów uratowała sytuację, i z 0:20 wyszło 20:0.

strraszna bitwa!

@Goboss-Solider
a u Was jak się skończyło?
Proszę cię nie dobijaj mnie oki? Wygrałeś totalnie przerżniętą grę. Może jestem trochę zły na tą grę ale proszę nie pisz to tak jakbyś to ty tylko wygrywał i miał panowanie nad sytuacją. Niestety nie miałeś panowania nad sytuacją przez cztery tury.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Solider pisze:11:9 dla Gobossa. 6 misfire przez dwie tury to jakas masakra. Na szczescie dziala nie wybuchaly, ale to i tak nic nie dalo, bo nie strzelaly. :(

A na koniec, gdy bylo 10:10 Goboss mnie ''oszukal'' i zabral mi 10% ugranych malych punktow. WE sa giete. :lol2:

Niemniej graty dla Gobossa i wielkie dzieki za fajna gre.
Ty nerwus małe dawaj a potem leć do kiosku po lesniaki. A to podobnież ja miałem mieć klimakterium :twisted:

Awatar użytkownika
Bartosz
Chuck Norris

@As1
Nie mam intencji takich, jak piszesz - przeciwnie, chciałem powiedzieć, że z bitwy totalnie dla mnie umoczonej wyszła zupełna niespodzianka. gdyby hexy wbiły tylko 1 ranę zamiast 2, wygrałbyś 20:0. Nie uważam, że w tej bitwie wygrywałem i miałem non stop przewagę - cmon, no chyba nie wynika to z mojego wcześniejszego posta :wink: przeciwnie, w tej bitwie nie miałem nad niczym kontroli! rzut na magię dwie z rzędu kluczowe tury 1+2 i VC sypią się, że hej...

na początku miałem dużego pecha, potem sytuacja się odwróciła - i wszystko, ale dzięki temu bitwa dla mnie była emocjonująca i ciekawa.
jeszcze raz dzięki za grę.

@Solider
rzeczywiście, przegięte 10%! :wink:

Adamyetz
Wałkarz

Post autor: Adamyetz »

Rimbo nie odpowiada na moje wezwania, może zagram zamiast niego z kimś, kto pauzuje (nie pamiętam, kto to jest)? Co prawda jeszcze nie jest aż tak późno, ale i tak ktoś musi czekać.

edit: A nie, przepraszam, zdaje się, że nikt nie pauzuje.

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

@ Grolshek. Ja nie psiocze, bo i nie ma na co, z rzutami sie nie wygra. Zdziwilo mnie tylko to odejmowanie punktow, skoro nie gramy na Euro, ale skoro jest to jest.

Gra byla przyjemna, zostalem skarcony przez zachowawcza gre i tyle, mamy z Gobissem po 1 w naszych starciach. Do nastepnego!

Male poda Goboss, bo je liczyl.

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

Solider 410:570 goboss
dzieki za bitwe Solider. nie wszystkie z tych missfirow byly kluczowe, w zasadzie 2 ( strzal do drzewa) i ewentualnie 1 na czolgu jesli to spowolnilo zabicie driad. fajna bitewka, dawac mi wampiry pod luk! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Goboss zabiłeś mi 580 :)

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

może być :D
Obrazek

Awatar użytkownika
KILO
Wałkarz

gratulacje gobbos i bartosz to właśnie jest "esencja" battla 8)

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

hehe Kilo wiesz cos o zwrotach akcji rzucając plagę? :)
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
KILO
Wałkarz

:mrgreen:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Grolshek-Kasia 13:7. Ciężka bitwa i sporo farta z mojej strony. Dispellowanie na 2x6 to jest to !

Kasia
Wałkarz

Post autor: Kasia »

Grolshek pisze:Grolshek-Kasia 13:7. Ciężka bitwa i sporo farta z mojej strony. Dispellowanie na 2x6 to jest to !
Tak, to mnie załamało... 3/4 armii w zasięgu czaru, 4 kości u mnie, 2 u Grolshka, scroll uzyty, a on mi z 2x6 na dispell wyskakuje...

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Kasia pisze:
Grolshek pisze:Grolshek-Kasia 13:7. Ciężka bitwa i sporo farta z mojej strony. Dispellowanie na 2x6 to jest to !
Tak, to mnie załamało... 3/4 armii w zasięgu czaru, 4 kości u mnie, 2 u Grolshka, scroll uzyty, a on mi z 2x6 na dispell wyskakuje...
Nie trzeba się łamać, tylko przyzwyczaić, to taka gra, gdzie kostki mają wielkie znaczenie i często robią psikusa. :wink:

Niemniej wynik świetny, gratulacje, bo obstawialiśmy wyższy dla Groszka. :shock:

- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!

ODPOWIEDZ