Różne takie afrowate
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Figurki Afra - RELIC Ogryn (27.01.2014)
Litwin, cholera, tylko kolejność kolorów pomieszałeś .
Fajny jest. Nie myślałeś, żeby na naramiennikach gdzieniegdzie drobne prześwity stali wrzucić
Fajny jest. Nie myślałeś, żeby na naramiennikach gdzieniegdzie drobne prześwity stali wrzucić
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wygląda dobrze, choć bez wodotrysków. Skoro to popiersie jest tak mało urozmaicone, mógłbyś się pokusić o powyciąganie tego warkocza do granic Twoich możliwości, bo i tak mocno się wybija.
Dziękować
Kolejny hipek, wczoraj wieczorem komisarz poszedł pod nóż
Gdybym go malował drugi raz to poprawiłbym płaszczyk i to coś na szyi co jak się okazało nie było nadlewką, tylko jakimś elementem koszuli
Kolejny hipek, wczoraj wieczorem komisarz poszedł pod nóż
Gdybym go malował drugi raz to poprawiłbym płaszczyk i to coś na szyi co jak się okazało nie było nadlewką, tylko jakimś elementem koszuli
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najlepsza jest szarfa, ryjok i płaszczyk właśnie ...
ja bym zdecydowanie poprawił fioletową podstawkę. Jest płaska strasznie, a można by było ją fajnie zrobic... ale w końcu to pionek jest ...
ja bym zdecydowanie poprawił fioletową podstawkę. Jest płaska strasznie, a można by było ją fajnie zrobic... ale w końcu to pionek jest ...
Na razie ostatni, bo mi się podstawy skończyły.
Ratling sniper, dwa razy go przemalowywałem, bo kombinowałem z kamuflażem na koszulce, najpierw wyszło za jasno, teraz za ciemno, koniec końców odechciało mi się już kombinować i zostawiłem jak jest, czyli słabo. Myślę, że początkowy pomysł pomalowania go na koszykarza chicago bulls byłby lepszy ;D
Zdjęcia też nie najlepsze, bo brakuje mi dziennego światła zza chmur
Jak na razie to ten ze wszystkich popiersi był najsłabiej wyrzeźbiony, ramiona to jakiś dramat...
i małe rodzinne foto:
Ratling sniper, dwa razy go przemalowywałem, bo kombinowałem z kamuflażem na koszulce, najpierw wyszło za jasno, teraz za ciemno, koniec końców odechciało mi się już kombinować i zostawiłem jak jest, czyli słabo. Myślę, że początkowy pomysł pomalowania go na koszykarza chicago bulls byłby lepszy ;D
Zdjęcia też nie najlepsze, bo brakuje mi dziennego światła zza chmur
Jak na razie to ten ze wszystkich popiersi był najsłabiej wyrzeźbiony, ramiona to jakiś dramat...
i małe rodzinne foto:
Dzisiaj zacząłem kombinować ze smokiem do 40k. Eksperymentowałem żeby zrobić jakiś fajny nurglowy schemat i chyba mi wyszło.
Zrobiłem sobie wash z tej nowej farby blood for blood god i efekt jest syty, wszystko fajnie błyszczy, trochę jak zgnilizna
Ogólnie chciałem uzyskać efekt chorej skóry, tak to się prezentuje:
Zrobiłem sobie wash z tej nowej farby blood for blood god i efekt jest syty, wszystko fajnie błyszczy, trochę jak zgnilizna
Ogólnie chciałem uzyskać efekt chorej skóry, tak to się prezentuje:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Róz jest koszmarny. Chodzi mi o kolor, nie o malowanie...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi się podoba, zostaw różowego! Szczury bez kłaków naprawdę tak wyglądają.
Po ponad roku przerwy w ramach akcji 'Nie pozwól, żeby farbki zaschły' zmalowałem sobie takie zombie, lepsza wersja Adele
Słabe zdjęcia, nadlewki, podstawka biedowata, brudny laptop, wiem, ale malowałem ją sobie, żeby sprawdzić, czy jeszcze nie zapomniałem jak trzymać pędzel ;D
Słabe zdjęcia, nadlewki, podstawka biedowata, brudny laptop, wiem, ale malowałem ją sobie, żeby sprawdzić, czy jeszcze nie zapomniałem jak trzymać pędzel ;D
Nie zapomniałeś Figurka może nie zdobędzie golden demona - ale są rozjaśnienia, są cieniowania, za linie nie wyjechałeś. No i podoba mi się kolorystyka skóry - jest właśnie taka jak powinna być u starej, grubej baby - zombie. Na stole będzie się prezentować znakomicie