Różne takie afrowate
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Różne takie afrowate
Na początek Snitch, w miarę zdobywania skilla (i chęci ) będę dorzucał inne. Wszystkie figurki do grania, nie na wystawy
Tutaj już skończony ogr (jeszcze jakieś minimalne poprawki, plus trawka na podstawkę). Na broni próbowałem zrobić namiastkę nmm
I zła banda Drongo w komplecie
Ołowiomiotacz z posępnych równin Chrwacji :p
Nowi belcherzy plus tyran, na razie wrzucam zdjęcia razem, robione słabszym aparatem.
Tutaj już skończony ogr (jeszcze jakieś minimalne poprawki, plus trawka na podstawkę). Na broni próbowałem zrobić namiastkę nmm
I zła banda Drongo w komplecie
Ołowiomiotacz z posępnych równin Chrwacji :p
Nowi belcherzy plus tyran, na razie wrzucam zdjęcia razem, robione słabszym aparatem.
Ostatnio zmieniony 5 maja 2017, o 09:28 przez Afro, łącznie zmieniany 37 razy.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Dobry, ale płaszczyk trochę za ciemny, przez co nie widać żadnych cieni. Poison mi pasuje ;]
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
1.poison proponuję: dark angels green, DAG + 1/3 skull white, DAG + 2/3 SW i powinno być dużo lepiej
2.ogon prosi się o washa
3.pazurki potrzebują rozjaśnienia
4.im szybciej zostawisz suchy pędzel(np.broń)tym lepiej
5.powodzenia w nabieraniu skilla
2.ogon prosi się o washa
3.pazurki potrzebują rozjaśnienia
4.im szybciej zostawisz suchy pędzel(np.broń)tym lepiej
5.powodzenia w nabieraniu skilla
dorzuciłem inne zdjęcia. Ogon jest zwashowany, może nie za dobrze to wyszło na zdjęciu, ale na żywca jest w miare ok. Nad trucizną jeszcze popracuję, na razie jestem ograniczony w zielonych kolorach (mam coś niby goblin green i gretchin green z foundation). Co do brusha na broni, to prawdę mówiąc nie chciało mi się robić czegoś bardziej wyszukanego, ale w przyszłości postaram się to zmienić. Noże były jednym z ostatnich elementów, które malowałem i poleciałem tak na szybko.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Mysza wyszła wg mnie bardzo fajnie i niestandardowo ! nie zmienieał bym w niej nic poza dodaniem efektu wilgoci na truciźnie ( wszyscy robią jaskrawo zieloną ... po co powielać ?)
no i ta podstawka pod myszolakiem razi strasznie - ten szkielet :/ , ogulnie myszol wyszedł bardzo fajnie - nie ma sie do czego doczepić
Ogier wg mnie jest fantastyczny tylko - czy mi sie wydaje czy broń jeszce nie pomalowana ?
no i ta podstawka pod myszolakiem razi strasznie - ten szkielet :/ , ogulnie myszol wyszedł bardzo fajnie - nie ma sie do czego doczepić
Ogier wg mnie jest fantastyczny tylko - czy mi sie wydaje czy broń jeszce nie pomalowana ?
- gerald_tarrant
- Masakrator
dodaj do galerii obeliksa,mój drogi tłuścioszu , to mój ulubieniec