kilka pytań o Chaos Dwarfy
Moderator: esgaroth
Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy
bojlera można użyć tylko 1 raz na grę? Czyli to jest compulsary m.? No to przecież fajny jest...
Nie możesz robić pivota jak używasz boilera... Jedziesz po prostu prosto. Dodatkowo nie możesz zadeklarować normalnej szarży. Boilera używasz kiedy chcesz, nawet jak go użyjesz to możesz strzelać
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Słyszałem coś, że do moich ulubionych byko krasnoludów(centaurów) są teraz nowe podstawki. To prawda? 40x40 już nie pasuje?
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
tak
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- rudobrody79
- Falubaz
i nowe jugernauty WoCh-uNever pisze:takie jak pod nowe gryfy imperialne?
Jak wygląda sprawa z hobgoblinami na turniejach? Chodzi mi o figurki. Mam 40 night gobo z łukami z bfsk. To będzie prox czy przejdą? Załóżmy, że rozmawiamy o turnieju klasy master. Mam też kolesi na wilkach ale im zakleję tarcze gsem(symbole ong) + 5 postaram się khanów jakoś skonwertować. Dokleję jakieś bitzy czy zbroje.
Tak, wiem, że hoby są większe... ale ciąć każdą figurkę i wydłużać sztucznie na pinach GS-em to masakra.
edit. Myślałem, też żeby im jakieś czapki ulepić większe, wtedy już nie powinno być problemów. Jak myślicie?
Tak, wiem, że hoby są większe... ale ciąć każdą figurkę i wydłużać sztucznie na pinach GS-em to masakra.
edit. Myślałem, też żeby im jakieś czapki ulepić większe, wtedy już nie powinno być problemów. Jak myślicie?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
- rudobrody79
- Falubaz
z tego co wiem, to gracze grają zwykłymi gobo ze skullpassa
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie graj na goblinach. Wiecej warriorów, a goby tylko jako odginaczki na wilkach!!
To, że nie można do nich wchodzić herosami udupia ten oddział...
To, że nie można do nich wchodzić herosami udupia ten oddział...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole