Wspólnie z kolegą szukamy chętnych do zagrania w czasie świąt duuuuużej parówki w Pszczynie. Wstępne zasady to 2x5000, 2x6000 lub 2x7000 punktów.
Wymogi również wstępne - absolutne zero proxów, armie full paint, niewielkie odstępstwa w malowaniu dopuszczalne. Zakaz sojuszu tych samych armii oraz złych z dobrymi. Wszyscy specjale dopuszczeni. Stół 48x96, tajne wystawienie i rozpy. 8 tur. Nie rzucamy na pogorszenie sojuszy w przypadku SK i DE. Magia 3d6, do dispela idą dwie najwyższe.
My gramy DE+SK. Chętnych proszę o kontakt.
WIELKA Bitwa Świąteczna - Pszczyna
- RedScorpion
- Falubaz
Między 26 a 29 grudnia - kwestia do uzgodnienia. Miejsce to Jankowice koło Pszczyny (mój dom) z Krakowa jakaś godzina do półtorej jazdy. Zaczynamy wieczorem i gramy do ranaDydu pisze:Który dzień dokładnie? i gdzie?
- RedScorpion
- Falubaz
To jest nasza stała zasada w domowych bitwach obojętne jakimi armiami gramy. Armiom unallied też dajemy trusted mimo, że podręcznik mówi inaczej.Havelock pisze:RedScorpion pisze: Nie rzucamy na pogorszenie sojuszy w przypadku SK i DE.RedScorpion pisze:My gramy DE+SK.
- RedScorpion
- Falubaz
Przymusu nie ma, każdy gra domówki tak jak jemu pasuje.PiotrB pisze:rzeczywiście dość słabo...Havelock pisze:RedScorpion pisze: Nie rzucamy na pogorszenie sojuszy w przypadku SK i DE.RedScorpion pisze:My gramy DE+SK.
RedScorpion pisze: Nie rzucamy na pogorszenie sojuszy w przypadku SK i DE.
Zmiast pisać tak, Wystarczy:
Gramy u mnie w domu i zasady ustalam ja - w skrócie: Na 100% mam wygrać ta bitwę co bym nie był później smutny z powodu wystawiania takiej ilości modeli.
Pozdro.
- RedScorpion
- Falubaz
oj tam oj tam, czepiasz się
druga para już się zgłosiła i im to jakoś nie przeszkadza, a wy się czepiacie
Po drugiej stronie stołu będzie sojusz emp + df.
postaramy się wrzucić raporcik ze zdjęciami
druga para już się zgłosiła i im to jakoś nie przeszkadza, a wy się czepiacie
Po drugiej stronie stołu będzie sojusz emp + df.
postaramy się wrzucić raporcik ze zdjęciami
Smiechu pisze:RedScorpion pisze: Nie rzucamy na pogorszenie sojuszy w przypadku SK i DE.
Zmiast pisać tak, Wystarczy:
Gramy u mnie w domu i zasady ustalam ja - w skrócie: Na 100% mam wygrać ta bitwę co bym nie był później smutny z powodu wystawiania takiej ilości modeli.
Pozdro.
jak jest 2 kumpli którzy dla odmiany chcą zagrać raz ze sobą a nie na siebie i mają akurat DE i SK, które GW w 8edycji w parówkach nieco przycięło, to mogą sobie zagrać razem normalnie i nie powinno w tym być nic dziwnego
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.