Oooo! Fanatyk, ale Cię promocja cmoknęła. Może zmień rangę z "Kradziej" na "max model".max pisze:opublikuj na twoj wzor do nurgla cos ulepic mozna ]:-> wiec jak by co to dawajKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Pokaż paszczękę! (czyli "Pokaż Ryja" RELOADED)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Tiger Brown
- Kradziej
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
fanatyk... depilujesz nogi? :>
Eee tam cycki już ma .Pijak pisze:Wyznanie jak wyznanie gorzej jak ciecie będzie głębsze i zostanie mu tylko zmiana płci.
Nie. Wiele osób mi to zarzucało - ale nie depiluje. Błyszczą się od tłuszczu.TruePunk pisze:fanatyk... depilujesz nogi? :>
Wyznanie czy narodowość?Wych pisze:I nie bales sie tak nago ? Wiesz, jeden falszywy ruch i niechcacy zmieniasz wyznanieKatylina pisze: Podstawki pod regimenty.
Chcesz possać suty?TomCio pisze:Eee tam cycki już ma .Pijak pisze:Wyznanie jak wyznanie gorzej jak ciecie będzie głębsze i zostanie mu tylko zmiana płci.
Ej, czekaj...Tiger Brown pisze:Oooo! Fanatyk, ale Cię promocja cmoknęła. Może zmień rangę z "Kradziej" na "max model".
Dobre!
Jestem za! Ja zakładałem temat dla Maxa, dla Fanatyka się nie odważę. Chętni wystąp i jedziemy!
Taaa, tak na prawde to jeszcze ci nie rosną .Nie. Wiele osób mi to zarzucało - ale nie depiluje. Błyszczą się od tłuszczu.
Chcesz possać suty?
Nie, dzięki.
a wlasciwie, jak mamy juz taki lekko erotyczny watek, to wrzuce swoja fotke z euro tegorocznego (;
o, prosze. wesoly, pijany, najebany, bez koszulki, lysy jak kolano. wszystkie moje najlepsze cechy na jednym zdjeciu! ^_^
Na fotce wesoly podwojnie, bo Robson grozil ze jak sie w gorzowie pojawie to mnie zabije, ale okazal dobre serduszko i mi darowal. pozdrowienia dla niego !
o, prosze. wesoly, pijany, najebany, bez koszulki, lysy jak kolano. wszystkie moje najlepsze cechy na jednym zdjeciu! ^_^
Na fotce wesoly podwojnie, bo Robson grozil ze jak sie w gorzowie pojawie to mnie zabije, ale okazal dobre serduszko i mi darowal. pozdrowienia dla niego !
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Obawiam się, że Kapitan Hak nie byłby za! Jankielowi także mogłoby się to nie spodobać.Tomash pisze: Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
I nie używaj słowa "damy". Bo kobiety dzielą się na damy, nie damy i nie każdemu damy, a ja bynajmniej do pierwszej kategorii nie należę [i reszta chyba też nie]
Piotrek - masz fajne zgrabne nóżki
Niedługo straszne zdjęcia z Polconu tu zamieszczę ale to jak będzie czas
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bez przesadyTomash pisze:Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
rozumiem, że nie trzeba tu zaglądać, ale imo jest to ostro posrany temat, a prowokacja do zamieszczania pewnych zdjęć nie jest na miejscu. możecie sobie privy powysyłać z gołymi kolanami itd.
cała battlowa polska nie musi wcale tego oglądać.
btw temat to pokaż paszczękę. bny dla pokazujacych nogi
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bez przesadyTomash pisze:Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.
Ninejszym oświadczam, że w ramach dyskryminacji płci brzydkiej, swoje niezbyt-ubrane zdjęcia mogą zamieszczać tylko forumowe damy: Yudokuno, Skavenblight i Gilda
rozumiem, że nie trzeba tu zaglądać, ale imo jest to ostro posrany temat, a prowokacja do zamieszczania pewnych zdjęć nie jest na miejscu. możecie sobie privy powysyłać z gołymi kolanami itd.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Chuck Norris
ok spoko.....
......chciałem się tylko upewnić
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
nie ma strachu, zadna zdegenerowana dziewoja Cie nie uwiedzie.Roman Lord of the Druchii pisze:ok spoko.....
twa prawica moze spac spokojnie (;
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie no Haku masz zajebiaszczą minę
Ban to się tobie należy za całokształt misiu uszaty i za opinie jakie wystawiasz. Posrany temat - to nie zaglądaj. No, chyba że sam jesteś posrany, ale to już nie nasza wina.Roman Lord of the Druchii pisze:bez przesadyTomash pisze:Daję Ci słowo, że jak to zrobisz i już odzyskam wzrok, dostaniesz bana jak stąd do KoluszekKatylina pisze:Wkurzcie mnie opublikuję całą serię zdjęć.