Apel o pomoc przy Polconie
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Ja mogę pomagać tylko wtedy, kiedy nie gram.Dla osob ktore przepracuja 8h na rzecz Polconu przygotowalismy pamiatkowe koszulki, a sponsorzy upominki, jezeli ktos bylby zainteresowany prosze o zgloszenie tego przy rozpoczeciu pracy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Domyslam sie Jankielu, to byly ogolne specyfikacje, na moim pietrze panuja moje zasady 

"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
UWAGA UWAGA!!!
Większość osób już wie, ale dla tych co jescze nie wiedzą a chcą pomóc.
Zbieramy sie jutro o godzinie 18 na Ursynowie przy ul. Koncertowej 8. Tam było GT w tym roku. Zaraz walne mapkę dojazdu na ulicę koncertową.
Będe jeszce jutro dwonił do wszytkich do których mam nr.
Ustawiajcie się z Shino. On wie jak dotrzeć.
Większość osób już wie, ale dla tych co jescze nie wiedzą a chcą pomóc.
Zbieramy sie jutro o godzinie 18 na Ursynowie przy ul. Koncertowej 8. Tam było GT w tym roku. Zaraz walne mapkę dojazdu na ulicę koncertową.
Będe jeszce jutro dwonił do wszytkich do których mam nr.
Ustawiajcie się z Shino. On wie jak dotrzeć.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2007, o 19:06 przez Piotr P., łącznie zmieniany 2 razy.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
o ktorej jutro rano byc w Gromadzie?

O 10.00 jutro.
Powinnismy sie z tym w miare szybko ogarnac, bedzie tez zadyma na recepcji do ogarniecia, ale o tym juz na miejscu
Dziekuje wszystkim co dzisiaj walczyli z blatami.
Powinnismy sie z tym w miare szybko ogarnac, bedzie tez zadyma na recepcji do ogarniecia, ale o tym juz na miejscu

Dziekuje wszystkim co dzisiaj walczyli z blatami.
oj nie... dmp bedzie... stoly sa, saa jest a ludzie przyjada....Szaman pisze:oj, to DMP nie bedzieGreen Knight pisze:Allegro.plSzaman pisze:- chcialbym, zeby do mnie wrocily![]()
jednak czy ty to samo mozesz powiedziec o gt w tym roku?

Pozostaje kwestią, ile te blaty wytrzymają. Dzisiaj się jeden o mało nie złamał, jak go pod dziwnym kątem kilka przygniotło; a podróż w ciężarówce to jakiś czysty hardcore, jednak dobrze, że pojechaliśmy metrem...
Nie przyszedłem dawać manny z nieba...
Oczywiscie zapomnialem wspomniec ze jako ze jutro Polcon dziala juz normalnie obowiazuje akredytacja.
Bede mial przy sobie troche gotowki i ewentualnie bede mogl pozyczyc, wszystko jest do dogadania.
Bede mial przy sobie troche gotowki i ewentualnie bede mogl pozyczyc, wszystko jest do dogadania.
- swieta_barbara
- habydysz
Postaram sie wpasc w niedziele na samo sprzatanie.
Nudze się bardzo, więc sobie cos napisze.
Z góry wielka dziękówka dla chłopaków, którzy pomagali tachać stoły, tereny i inne takie. Wynagrodzenie dostaniecie i jeśli będziecie potrzebować pomocy to dawajcie do mnie.
Byłem JA. Green Knight.
Z góry wielka dziękówka dla chłopaków, którzy pomagali tachać stoły, tereny i inne takie. Wynagrodzenie dostaniecie i jeśli będziecie potrzebować pomocy to dawajcie do mnie.
Byłem JA. Green Knight.