Mundurki w szkołach
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
To po co się wypowiadasz?Artek'sWorkshop pisze: Więc niema co się burzyć po prostu i tak nic nam nie da gadanie na forum o tym że są mundurki.
http://www.badongo.com/pic/587674 Coś takiego w mojej szkole bądą koty nosić... I jeszcze pewne porównanie do Fullmetal Alchemist
http://www.animeboredom.co.uk/Uploads/A ... 767035.jpg
http://www.animeboredom.co.uk/Uploads/A ... 767035.jpg
Akurat u mnie w sql sie "normalnie: ludzie ubierają nie ma tam jakiegoś cyrku... oczywiście kilku dresów by się znalazło ale to na palcach jednej ręki bym policzył.. Zresztą nie wiadomo co w tym roku przyjdzie...Wych pisze:Nie chce znowu wchodzic w dyskusje, ale chyba lepszy taki ataka klonow, niz cyrk osobliwosci, jaki sie widywalo
-
- Warzywo
a u mnie w szkole dno totalne mundurki dali nam swistek papieru jak to ma wyglodac i mamy sami kupic ... bez sensu kazdy bedzie inaczej wyglodal ... jak by szkola kupila i od szkoly to moze by to nawet fajne bylo bo kiedys koles w stroju cowboja przyszedl
P.S. ten koles byl z 6 klasy
P.S. ten koles byl z 6 klasy
- slyslaysson
- Mudżahedin
Osobiście popieram mundurki, ale mundurki (ewentualnie eleganckie koszulki polo), a nie badziew jaki wybrano w wielu szkołach - dżinsowy bezrękawnik ??? albo chińskie T-shirty. Koszmar
Powiedzcie mi w ogóle, jaki procent krajów ma mundurki w szkołach? Bo raczej mały. No ale pan G. (znany szerzej jako zombie) wymyślił sobie, i musi być, nie ma bata! Założę się, że jakiś jego znajomy pracuje w tym fachu, a interes nie idzie, więc kombinuje nasz pan G. , jak by tu popyt zwiększyć. A ile zyska/straci na tym naród, to już sprawa drugorzędna.
Aha, fajnie. A ty z której jesteś?dwarf lord pisze:P.S. ten koles byl z 6 klasy
A co się tak bulwersujesz, będziesz w tych mundurkach chodził ?Lord MC pisze:Powiedzcie mi w ogóle, jaki procent krajów ma mundurki w szkołach? Bo raczej mały. No ale pan G. (znany szerzej jako zombie) wymyślił sobie, i musi być, nie ma bata! Założę się, że jakiś jego znajomy pracuje w tym fachu, a interes nie idzie, więc kombinuje nasz pan G. , jak by tu popyt zwiększyć. A ile zyska/straci na tym naród, to już sprawa drugorzędna.
A Romek nie jest przypadkiem znany jako Frankenstein, a nie zombie?
Nie wiem, nie znam się.
No u mnie fatalnie to wygląda. Beznadziejna kamizelka bez rękawów z takiego ciepłego materiałów, jakby polar. Na zimę no to jeszcze, ale na lato O_O porażka... Inna sprawa, taka kamizeleczka - 45ziko. Tylko dlatego ze urzędasowi się zachciało - państwo powinno zasponsorować mundurki. Dno jednym słowem.
Mi się pomysł na mundurki w szkołach nie podoba kompletnie (jak prawie każdemu).
Co kogoś obchodzi jak sie ludzie do szkoły ubierają? Każdy jak lubi, jak chce, jak mu wygodnie, a nie w jakieś mundurki..
Jak sobie myśle o mundurkach to mi sie taki film przypomina, który kiedyś oglądałem- był to film o jakimś kolesiu co został imperatorem (akcja toczyła się w przyszłości) i chciał aby wszyscy ludzie nosili te same ubrania, mieszkali w takich samych domach, i chciał z nich wypaczyć własne osobowości, żeby wszyscy byli tacy sami (według niego idealni). Oczywiście znalazł się jakiś koleś w tym filmie (coś jak Neo z Matrixa) co zaczął wszystkich klepać i sie przeciwstawiał ze swoim super-teamem.
Nazwy tego filmu nie podam , bo nie pamiętam- ale coś w stylu Matrixa to było.
Dobrze, że u mnie w liceum gdzie teraz poszedłem nie ma mundurków
Co kogoś obchodzi jak sie ludzie do szkoły ubierają? Każdy jak lubi, jak chce, jak mu wygodnie, a nie w jakieś mundurki..
Jak sobie myśle o mundurkach to mi sie taki film przypomina, który kiedyś oglądałem- był to film o jakimś kolesiu co został imperatorem (akcja toczyła się w przyszłości) i chciał aby wszyscy ludzie nosili te same ubrania, mieszkali w takich samych domach, i chciał z nich wypaczyć własne osobowości, żeby wszyscy byli tacy sami (według niego idealni). Oczywiście znalazł się jakiś koleś w tym filmie (coś jak Neo z Matrixa) co zaczął wszystkich klepać i sie przeciwstawiał ze swoim super-teamem.
Nazwy tego filmu nie podam , bo nie pamiętam- ale coś w stylu Matrixa to było.
Dobrze, że u mnie w liceum gdzie teraz poszedłem nie ma mundurków
-
- Mudżahedin
Moim zdaniem pomysl dobry. Tylko musi byc zachowany jakis poziom zdrowego rozsadku przy wyborze,zeby szkola nie wygladala jak atak lolitek z japonskiej kreskowki Ale to juz nie jest wina ministerstwa jak dyrekcja nie potrafi nic wybrac z sensem.
Mundurek nawet jak nie pomoze to na pewno nikomu nie zaszkodzi
Choc oczywiscie jakbym mial 15 lat to pewnie bym sie wkurzal ,ze mi kaza cos takiego nosic
A czy pomysl kontrowersyjny? Hmm g.. prawda za 5 lat to bedzie zwykla norma w szkole i nikt sie nie bedzie burzyl z tego powodu bo wszyscy przywykna.
Choc oczywiscie jakbym mial 15 lat to pewnie bym sie wkurzal ,ze mi kaza cos takiego nosic
A czy pomysl kontrowersyjny? Hmm g.. prawda za 5 lat to bedzie zwykla norma w szkole i nikt sie nie bedzie burzyl z tego powodu bo wszyscy przywykna.
Tak samo myślę .Michaelius pisze:Moim zdaniem pomysl dobry. Tylko musi byc zachowany jakis poziom zdrowego rozsadku przy wyborze,zeby szkola nie wygladala jak atak lolitek z japonskiej kreskowki Ale to juz nie jest wina ministerstwa jak dyrekcja nie potrafi nic wybrac z sensem.
No mi się wydaje, że to miałoby być jak w Angli. Tylko, że tam mundurek to stroj letni, zimowy i sportowy po 3 sztuki z każdego rodzaju!!Michaelius pisze:Moim zdaniem pomysl dobry. Tylko musi byc zachowany jakis poziom zdrowego rozsadku przy wyborze,zeby szkola nie wygladala jak atak lolitek z japonskiej kreskowki Ale to juz nie jest wina ministerstwa jak dyrekcja nie potrafi nic wybrac z sensem.
Wiem, że nic nie wiem!!!
(ale szybko sie ucze)
(ale szybko sie ucze)