W sumie, czego by się innego spodziewać. W takim kraju.
Najświeższy przykład.
Jedy Knight pisze:Na zamkniętym forum LS Scimi był łaskaw napisać;
W związku z ciągłymi atakami na moją osobę, narzekaniami, insynuacjami etc. postanowiłem zrezygnować z członkowstwa w tym szacownym gronie.
W celu dokończenia pracy nad najnowszą wersją uściśleń, mogę jeszcze wyjątkowo brać udział w koniecznych głosowaniach (choć wolałbym nie, ze względu na kolejne biadolenie na mój temat).
W związku z zaistniałą sytuacją proszę o wyznaczenie kogoś na moje miejsce, w celu uzupełnienia LS.
Dziękuję wszystkim sędziom, z którymi miałem okazję współpracować w tym elitarnym gronie. Pozdrowienia i życzę owocnej pracy.
Ja nie jestem odpowiednią osobą by taki apel wygłaszać, ale proszę nie postępować jak ja postępuję, tylko jak mówię. Ja dobrze mówię;
Bardzo proszę Scimiego o wycofanie swojej rezygnacji.
Bardzo proszę go o nie zwracanie uwagi na to co tłuszcza i hałastra wypisuje na jakimś forum internetowym.
Bardzo proszę go o nie oddawanie kwestii zasad WFB w pacht ludziom niekompetentnym, tylko dlatego, że jest ich dużo, lub atakują agresywnie. Najczęściej zresztą agresja idzie w parze z głupotą i brakiem ośrodków hamowania w mózgu.
Nie chodzi o to, że Scimi miał rację. Akurat się z jego poglądami nie zgadzałem.
Chodzi o sposób w jaki go atakowano.
Scimitar pisze:Tak - wypatruję przez okno CBAJedy Knight pisze:Fajnie być na Liście Sędziowskiej, co Scimi?![]()
![]()
![]()
Oszust i lawirant jesteś, co nie?
That will teach you, to try and do something!
Shame on you! Shame!Mam nadzieję, że chociaż mi dadzą na DMP dojechać i zagrać
Trochę mało cytatów z ataków - ale o tej porze słabo widzę. W razie potrzeby dodam.Jedy Knight pisze:Żeby wątpliwości nie było - ani a sprawie Gig vc Tree, ani tym bardziej w sprawie magicznych ataków koni WR nie zgadzam się z Tobą.Scimitar pisze:Tak - wypatruję przez okno CBAMam nadzieję, że chociaż mi dadzą na DMP dojechać i zagrać
Natomiast sposób w jaki argumentują Twoi przeciwnicy nie zostałby "dopuszczony" na forum które ja bym moderował.
To miło, że jesteś twardszy od Kaczmarka i Kornatowskiego razem wziętych - ale analiza zasad WFB nie podlega nagonce tłuszczy.