O poziomie dyskusji i szacunku

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

O poziomie dyskusji i szacunku

Post autor: Jedy Knight »

O żałosności poziomu dyskusji na forach internetowych.
W sumie, czego by się innego spodziewać. W takim kraju.
Najświeższy przykład.
Jedy Knight pisze:Na zamkniętym forum LS Scimi był łaskaw napisać;

W związku z ciągłymi atakami na moją osobę, narzekaniami, insynuacjami etc. postanowiłem zrezygnować z członkowstwa w tym szacownym gronie.
W celu dokończenia pracy nad najnowszą wersją uściśleń, mogę jeszcze wyjątkowo brać udział w koniecznych głosowaniach (choć wolałbym nie, ze względu na kolejne biadolenie na mój temat).
W związku z zaistniałą sytuacją proszę o wyznaczenie kogoś na moje miejsce, w celu uzupełnienia LS.

Dziękuję wszystkim sędziom, z którymi miałem okazję współpracować w tym elitarnym gronie. Pozdrowienia i życzę owocnej pracy.

Ja nie jestem odpowiednią osobą by taki apel wygłaszać, ale proszę nie postępować jak ja postępuję, tylko jak mówię. Ja dobrze mówię;

Bardzo proszę Scimiego o wycofanie swojej rezygnacji.
Bardzo proszę go o nie zwracanie uwagi na to co tłuszcza i hałastra wypisuje na jakimś forum internetowym.
Bardzo proszę go o nie oddawanie kwestii zasad WFB w pacht ludziom niekompetentnym, tylko dlatego, że jest ich dużo, lub atakują agresywnie. Najczęściej zresztą agresja idzie w parze z głupotą i brakiem ośrodków hamowania w mózgu.

Nie chodzi o to, że Scimi miał rację. Akurat się z jego poglądami nie zgadzałem.
Chodzi o sposób w jaki go atakowano.
Scimitar pisze:
Jedy Knight pisze:Fajnie być na Liście Sędziowskiej, co Scimi? :P :P :P

Oszust i lawirant jesteś, co nie?

That will teach you, to try and do something!
Shame on you! Shame!
Tak - wypatruję przez okno CBA :) Mam nadzieję, że chociaż mi dadzą na DMP dojechać i zagrać :lol2:
Jedy Knight pisze:
Scimitar pisze:Tak - wypatruję przez okno CBA :) Mam nadzieję, że chociaż mi dadzą na DMP dojechać i zagrać :lol2:
Żeby wątpliwości nie było - ani a sprawie Gig vc Tree, ani tym bardziej w sprawie magicznych ataków koni WR nie zgadzam się z Tobą.
Natomiast sposób w jaki argumentują Twoi przeciwnicy nie zostałby "dopuszczony" na forum które ja bym moderował.
To miło, że jesteś twardszy od Kaczmarka i Kornatowskiego razem wziętych - ale analiza zasad WFB nie podlega nagonce tłuszczy.
Trochę mało cytatów z ataków - ale o tej porze słabo widzę. W razie potrzeby dodam.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Przykro mi, że się zrobił taki syf :?

Nie wiem czy rozwiązaniem byłaby moderacja - każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, a że insynuacja i zarzut były żałosne, to moim zdaniem Scimitar nie musiał (a nawet nie powinien) nań odpowiadać.

Nie zmienia to faktu, że poziom dyskusji wprowadzany czasem przez Christosa aż się prosi o atak moderatorskich nożyc.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ