ja wolę wersję bez rezerw bo o ile sam wygrany rzut i wystawienie pierwszemu całej armii jest złe, ale do przełknięcia to rzucanie na rezerwy psuje rozgrywkę na maksa

To dobrze. Ja nie namawiam do zrezygnowania ze scenariuszy. zgłosiłem pomysł na poprawienie. Czy tylko ja jeden myślę, ze np. wystawienie się w całości jako pierwszy w połączeniu z 6 na zaczynanie wymaga korekty? Przecież wtedy nie dość, ze drugi gracz ma znaczną przewagę na poziomie deploya, a jak jeszcze zacznie, to żal ściska. O rezerwach Misha już napisał.Grolshek pisze:Org bierze głos ludu pod uwagę. I uważa że scenariusze bardzo urozmaicaja rozgrywke i z nich nie zrezygnuje
No wreszcie. I dlatego jest jak jest. Do końca stycznia powinno być nowe euro 1 draft i wtedy zapewne zmiany dopiero.misha pisze:wersja bez rezerw na masterze była na Silesianie jak dobrze pamiętam, bo znów się pierwszy wystawiałem![]()
a w ogóle liga for fun, więc i tak można grać, balans w grze dla zabawy chyba nie jest pierwszoplanowy
Oby.Havelock pisze:Havelock 8:12 Janus, małe punkty dośle przeciwnik
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Rozumiem, że Scoutmaster to Havelock?Janus pisze:Janus - Scoutmaster 655-418. ...
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole