Chodzi o wszystko co ma zasadę Fly.Myzu pisze:@ShinoMyzu pisze:Co podpada pod 'flyers' 0-3 u demonow?
Mam nadzieje, ze mysleli o furiach i screamerach,a nie tez o wronie i bt :/
Podbijam pytanie, o jakich flyerow chodzi?
ETC 2013
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2013
I to jest jeden z powodów dla których ten draft jest gówniany. Jest za duża ingerencja w kompozycje armii. Skutkuje to tym, że są jedne słuszne rospiski, np. DE na smoku, lizie typu Fishowego, demony -bloodki+fiendy.swieta_barbara pisze:Ale tunel dla imperium - jedna sluszna rozpa :]
Wrzuce pozniej dla xeroboyow
@Myter Tak
Wobec tego zupelnie nie rozumiem co sie zmienilo w mecie,ze nagle komus zrodzilo sie w głowie takie ograniczenie.Lidder pisze:Chodzi o wszystko co ma zasadę Fly.Myzu pisze:@ShinoMyzu pisze:Co podpada pod 'flyers' 0-3 u demonow?
Mam nadzieje, ze mysleli o furiach i screamerach,a nie tez o wronie i bt :/
Podbijam pytanie, o jakich flyerow chodzi?
jestem prorokiem bo już po pierwszym 100 pkt dla orków wiedziałem że należy się 200. jeszcze więcej pacynek na stole. fajnie
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- swieta_barbara
- habydysz
Z calym szacunkiem Karol, ale opowiadasz bzdury.Karli pisze:...
Zdjety limit z core oznacza, ze zapewne wielu graczy kombinowaloby rozpy w stylu 5x6 KO, albo 20x5 ungor raiders.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Pozdro w malowaniu.Przemcio pisze:Duży mag Death, Mały mag Death , BSB, x2 szrajny, chooseni, 4x40 marud khorna z GW moc...
Krolik, napisalem zanim ogarnalem, ze trzeba wybierac miedzy dzwonem, a aboma. Co mam ci powiedziec, skarcili nas przeokrutnie. Juz tylko gowniaki ze speciali nie maja ograniczen
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Jaaasne bede zmieniał armie bo wyszło Euro, bardziej bez sensu komentarza nie słyszałem.SoCiu pisze:Do tych jęczących na draft "jedyna słuszna rozpiska" - w głowach się wam popierdoliło od grania mocnymi armiami. Ogarnijcie sobie armię z dołu tabeli i nie będzie problemu- O&G,TK tu gra wszystko i nie będziecie zwierać pośladów.
Myslę ze daruję sobie tury na Euro, bo średnio chce grać na smoku, albo w alternatywie jeździć x km, zeby dostawać śmieć rozpa od kazdego
btw.
DE gram od 6ed wtedy DE ssały, bardzo podoba mi sie ta armia nie dlatego ze jest silna
Ostatnio zmieniony 26 sty 2013, o 12:42 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiadomo, ale ta rozpa niestety nie ma wlasciwie nic procz lataczy. Nie masz magii i z artyleria jest niewesolo, dopoki jej nie zdejmiesz, a z ogarnietym graczem harpiami i dresem raczej nie dasz rady. Najgorsze jest to, ze tak, czy siak, smok jest najlepszym, a wlasciwie jedynym wyborem. Choc ja sie zastanawiam nad troszke inna rozpa. Zaraz ci wysle pme.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".