Unnamed2400 Pts - Daemons of Chaos Army
1 * Great Unclean One @ 550.0 Pts
General; Magic Level 1; Flail
Balesword [75.0]
Stream of Bile [25.0]
1 Herald of Khorne @ 140.0 Pts
Firestorm Blade [25.0]
Armour of Khorne [15.0]
1 Herald of Khorne @ 225.0 Pts
Battle Standard
Obsidian Armour [50.0]
Great Standard of Sundering [50.0]
29+1 Bloodletters of Khorne @ 415.0 Pts
Standard; Musician
Icon of Endless War [25.0]
29+1 Bloodletters of Khorne @ 390.0 Pts
Standard; Musician
8 Fiends of Slaanesh @ 440.0 Pts
5 Chaos Furies @ 60.0 Pts
5 Chaos Furies @ 60.0 Pts
3 Flamers of Tzeench @ 120.0 Pts / 3 Screamers of Tzeentch
Models in Army: 84
Total Army Cost: 2400.0
~~
Jest to moja pierwsza rozpiska Demonów, zastanawiam się nad różnymi armiami dopiero Jestem świeżakiem. Co sądzicie o tym? Stwierdziłem, że pójdę pod full-offence i zleję magię na rzecz GUO. Nie wiem czy to dobre posunięcie. Generalnie mało rozpisek Demonów znalazłem na tym forum na których mógłbym się wzorować. Jest bardzo źle? Najbardziej w tej armii podobają mi się figurki Bloodletterów, z tych dwóch unitów na pewno nie zrezygnuję na rzecz np. Demonetek. Właśnie, zostawić Flamers czy wymienic na Screamers?
Różne rozpiski świeżaka na Euro
Jak dla mnie rozpiska całkiem w porządku jak na pierwszy raz Moim zdaniem zostawilbym Flamers. Mysle, ze sa w porzadku do ogarniania smietnika przeciwnika. Screamersow raczej nie bierz.
Zastanowilbym sie natomiast czy na pewno na herlaku chcesz miec plonace ataki. Przemysl to.
To ode mnie tyle, ale podpytaj o rady bardziej doświadczonych Demonów. Pozdro.
Zastanowilbym sie natomiast czy na pewno na herlaku chcesz miec plonace ataki. Przemysl to.
To ode mnie tyle, ale podpytaj o rady bardziej doświadczonych Demonów. Pozdro.
dobry kierunek, będzie grać i buczeć. choc ja zamiast flamerów wziąłbym furie+levl na GUO (dla dispela) i na GUO zamiast streama dałbym to co daje ASL w base to base
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"