Warszawa Rivendell ustawki
-
- Wałkarz
Warszawa Rivendell ustawki
Zapraszamy wszystkich chętnych do umawiania się na bitwy w rivendell tutaj. Tak będzie łatwiej dla wszystkich.
Sklep Rivendell znajduje się w Warszawie na ulicy Aleja Jana Pawła II 43a pawilon 24b poziom -1
Godziny otwarcia:
poniedziałek-sobota 11:00-19:00
Telefon: 22 635 48 05
Sklep Rivendell znajduje się w Warszawie na ulicy Aleja Jana Pawła II 43a pawilon 24b poziom -1
Godziny otwarcia:
poniedziałek-sobota 11:00-19:00
Telefon: 22 635 48 05
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, o 12:35 przez vampire1308, łącznie zmieniany 2 razy.
Szukam od najbliższego wtorku (5 lutego) możliwości poćwiczenia. Jako nowy gracz, wiele rzeczy nie garnę, ale chętnie powalczę i się czegoś nauczę, przed ligą. Gram Ogrami, mam sporo możliwości manewrowania czasem, najchętniej 1600 pod ligę Rivendell. Poza czwartkiem, wtedy już mam umówione baty.
Poniedziałek 11:00 ?Misio pisze:Szukam od najbliższego wtorku (5 lutego) możliwości poćwiczenia. Jako nowy gracz, wiele rzeczy nie garnę, ale chętnie powalczę i się czegoś nauczę, przed ligą. Gram Ogrami, mam sporo możliwości manewrowania czasem, najchętniej 1600 pod ligę Rivendell. Poza czwartkiem, wtedy już mam umówione baty.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
-
- Wałkarz
cieszę się,że spisuje się nowy temat i że można się umawiać w jednym miejscu:)
spot pisze:Zagrałbym na format ligowy w przyszłą niedzielę - 10.02 o 11.00, a może nawet i drugą bitwę o 14.00.
Ze względu na to, że ostatnie 3 bitwy z zagranych 4, po baaardzo długiej przerwie, były przeciwko wampirom, może by się znalazła jakaś inna armia?:)
Z chęcią zagram w niedziele o 11 gram Dark Elves. Odezwij sie na pm.