Pierwszy Turniej Legionu Kraków
Re: Pierwszy Turniej Legionu Kraków
ej -przecież podobno grasz Imperium - btw wyślij mi rozpę - bo mam tu więcej chętnych na wygranie tura imperium.
Musze przyznać że mam zagwozdkę, zgłaszać się czy nie. Nic klimatycznego nie złoże więc zabawa słaba (bez rydwanów), to po co grać? Jak sie złamie złoże coś grywalnego to nie dość że będzie nudno to jeszcze Ja i Caledor będziemy mieli to samo a jak Stone weźmie Kozy to będą 3 takie rozpiski.
Z Bretką słabo bo nie postrzelam, a lance są dla dziewczynek. (Xier gratuluje udanego trolla o 2 trebkach - dobrze siadło, aż nie do wiary)
O cięciach sie nie wypowiadam i nie zamierzam. Nigdy nie narzekam, cięcia uważam za wyzwanie dla myślących a nie powód do narzekania.
....
albo wiecie co napisze coś jednak:
- Organizator jest jeden i jest nim Dydu, ma prawo wrzucić ograniczenia jakie mu sie żywnie podoba. Uczestnicy turnieju mają 2 możliwości dostosować sie albo nie przyjść. Organizator nie musi niczego udowadniać ani argumentować, tak postanowił i koniec.
- Drażni mnie natomiast to co sie tu wyprawia od kilku stron, jesteście kumplami a wyzywacie się, obrażacie, a powodem do wyzywania dobrego kolegi są zasady gry w ludziki - a to jest ponoć zabawa (tak słyszałem). Jest to coś dla mnie zupełnie nie zrozumiałego, ale to wasza sprawa, wasza kultura. Mnie rodzice wychowali inaczej i jeszcze nigdy na forum ani w realu nikogo nie obrażałem ani nie używałem argumentów ad persona. Mnie byłoby normalnie wstyd nazwać kogoś Trolem albo świnią, a potem spojrzeć mu bez przeprosin w oczy.
Z Bretką słabo bo nie postrzelam, a lance są dla dziewczynek. (Xier gratuluje udanego trolla o 2 trebkach - dobrze siadło, aż nie do wiary)
O cięciach sie nie wypowiadam i nie zamierzam. Nigdy nie narzekam, cięcia uważam za wyzwanie dla myślących a nie powód do narzekania.
....
albo wiecie co napisze coś jednak:
- Organizator jest jeden i jest nim Dydu, ma prawo wrzucić ograniczenia jakie mu sie żywnie podoba. Uczestnicy turnieju mają 2 możliwości dostosować sie albo nie przyjść. Organizator nie musi niczego udowadniać ani argumentować, tak postanowił i koniec.
- Drażni mnie natomiast to co sie tu wyprawia od kilku stron, jesteście kumplami a wyzywacie się, obrażacie, a powodem do wyzywania dobrego kolegi są zasady gry w ludziki - a to jest ponoć zabawa (tak słyszałem). Jest to coś dla mnie zupełnie nie zrozumiałego, ale to wasza sprawa, wasza kultura. Mnie rodzice wychowali inaczej i jeszcze nigdy na forum ani w realu nikogo nie obrażałem ani nie używałem argumentów ad persona. Mnie byłoby normalnie wstyd nazwać kogoś Trolem albo świnią, a potem spojrzeć mu bez przeprosin w oczy.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Dibo +1 krótko i na temat
Przeczytałem post Diba, i przyznałem mu rację. Skoro organizator robi turniej na własne, mocno niesprawiedliwe zasady, nie dopuszcza żadnej dyskusji w temacie i ignoruje wszelkie merytoryczne pytania, to po prostu ma graczy w dupie. Do tego wokół turnieju wytworzyła się bardzo niezdrowa atmosfera, z grożeniem sprawą sądową włącznie.
W tej sytuacji jednak rezygnuję z uczestnictwa.
Pozdrawiam
W tej sytuacji jednak rezygnuję z uczestnictwa.
Pozdrawiam
Fluffy skończ podgrzewać atmosferę.
Wisła Kraków.
przecież i tak byś Flufi nie przyszedł ... rozumiem ,że imperium mogę dać komuś innemu?
Zagrajmy normalnie turniej - macie możliwość wybrania armii Imperium czy WE które waszym zdaniem są zboostowane przez zasady (mało tego- jest za to dodatkowa nagroda!) . O co więc chodzi tak naprawdę? O to ,że wydaje wam się ,że zostaliście skrzywdzeni przez te zasady? To normalne- zawsze kiedy coś się komuś zabiera czy ogranicza to wywołuje to bunt. Jeśli się faktycznie okaże ,że pierwsze 3-4 miejsca zajmie samo imperium czy WE to na pewno da to do myślenia i spowoduje zmiany na następny tur. Od czegoś trzeba zacząć.
Osobiście moim faworytem na te punkty są DE. Ale zobaczymy...
Zagrajmy normalnie turniej - macie możliwość wybrania armii Imperium czy WE które waszym zdaniem są zboostowane przez zasady (mało tego- jest za to dodatkowa nagroda!) . O co więc chodzi tak naprawdę? O to ,że wydaje wam się ,że zostaliście skrzywdzeni przez te zasady? To normalne- zawsze kiedy coś się komuś zabiera czy ogranicza to wywołuje to bunt. Jeśli się faktycznie okaże ,że pierwsze 3-4 miejsca zajmie samo imperium czy WE to na pewno da to do myślenia i spowoduje zmiany na następny tur. Od czegoś trzeba zacząć.
Osobiście moim faworytem na te punkty są DE. Ale zobaczymy...
Mężczyznę podobno poznaje się potym jak kończy, a nie jak zaczyna. Ty na koniec wrzuciłeś linka i wypisujesz rzeczy o pozwach sądowych. Po co?
EOT.
ps jak ktoś chce WE to też mogę pożyczyć (ale nie stawiam piwa )
EOT.
ps jak ktoś chce WE to też mogę pożyczyć (ale nie stawiam piwa )
Wisła Kraków.
I jeszcze jedno
1. Sevi
2. PiotrB
3. Legion
4. Górken
5. Panterq
6. Fluffy
7. hypnotic
8. PSz
9. Caledor
10. Syraf
11. Kosa
12. Charki
13. Maciek Paraszczak
14. Xier
15. Stone
16. Qc
17. Gremlin
18. Catafractus
19. Butan
20. Brygu
Pozwoliłem sobie podkreślić uczestników mających pretensje do zasad. O większości raczej nie ma mowy , To nie jest Liberum Veto ale demokracja panowie!
1. Sevi
2. PiotrB
3. Legion
4. Górken
5. Panterq
6. Fluffy
7. hypnotic
8. PSz
9. Caledor
10. Syraf
11. Kosa
12. Charki
13. Maciek Paraszczak
14. Xier
15. Stone
16. Qc
17. Gremlin
18. Catafractus
19. Butan
20. Brygu
Pozwoliłem sobie podkreślić uczestników mających pretensje do zasad. O większości raczej nie ma mowy , To nie jest Liberum Veto ale demokracja panowie!
Lol. stawiasz pytajnik i piszesz EOT? I co ma znaczyc wstawka o "kończeniu"?Mężczyznę podobno poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna. Ty na koniec wrzuciłeś linka i wypisujesz rzeczy o pozwach sądowych. Po co?
Po pstro. Dyskusja toczyła się na otwartym forum. A co, też chcesz mi pogrozić sprawą sądowoą, czy narobiliście gnoju i zwyczajnie Wam wstyd?
PiotrB pisze:O co więc chodzi tak naprawdę?
Dibo pisze:Organizator jest jeden i jest nim Dydu, ma prawo wrzucić ograniczenia jakie mu sie żywnie podoba. Uczestnicy turnieju mają 2 możliwości dostosować sie albo nie przyjść. Organizator nie musi niczego udowadniać ani argumentować, tak postanowił i koniec.
Dydu pisze:+1
Coś jest niejasne? skoro gra na takie zasady i w takiej atmosferze nie sprawi mi przyjemnosci, po prostu mam prawo nie przyjść.Fluffy pisze:Skoro organizator robi turniej na własne, mocno niesprawiedliwe zasady, nie dopuszcza żadnej dyskusji w temacie i ignoruje wszelkie merytoryczne pytania, to po prostu ma graczy w dupie
Pozdrawiam i powodzenia, nie wypowiadam sie juz w tym temacie.
Ps:
Gdzie wrzuciłem linka?Sevi pisze:Ty na koniec wrzuciłeś linka
Dibo pisze: - Drażni mnie natomiast to co sie tu wyprawia od kilku stron, jesteście kumplami a wyzywacie się, obrażacie, a powodem do wyzywania dobrego kolegi są zasady gry w ludziki - a to jest ponoć zabawa (tak słyszałem). Jest to coś dla mnie zupełnie nie zrozumiałego, ale to wasza sprawa, wasza kultura. Mnie rodzice wychowali inaczej i jeszcze nigdy na forum ani w realu nikogo nie obrażałem ani nie używałem argumentów ad persona. Mnie byłoby normalnie wstyd nazwać kogoś Trolem albo świnią, a potem spojrzeć mu bez przeprosin w oczy.
Fluffy nie dorabiaj ideologi do moich postów, +1 było do tego co powyżej.
Nie no bez jaj, jak pierwsze 3-4 miejsca zajmą WE i Imperium tu już by była farsa Wygra skil, jak zawsze, a szczególnie na poziomie lokalnym, co od dawna podkreślam. Niemniej ,moim zdaniem mocnym faworytem są WE, chyba że będą same z przypadku, żeby zrobić komuś na złość.
Żeby wygrały We muszę nie spotkać Bretki lub Imperium więc mało prawdopodobne Ostatnio Dydu miał po prostu szczęście - trafił dobre paringi i pomału przypomina sobie jak grać. Przypominam że to nie jest gość który wczoraj zaczął ale gość który rzucał kostkami wtedy kiedy inni na kupę mówili papu:).
Flufi - mów co chcesz dopóki nie kłamiesz i oszukujesz możesz czuć się bezpieczny Jeśli natomiast kogoś oczernisz poprzez kłamstwa to istotnie możesz zostać za to zamknięty do więzienia. Tyle tylko ,że wątpię ,żeby znaleźli dla Ciebie cele
Zawsze wygrywa skill - dlatego Laik czy Pasiak zajmują dobre miejsca grając WE.
Flufi - mów co chcesz dopóki nie kłamiesz i oszukujesz możesz czuć się bezpieczny Jeśli natomiast kogoś oczernisz poprzez kłamstwa to istotnie możesz zostać za to zamknięty do więzienia. Tyle tylko ,że wątpię ,żeby znaleźli dla Ciebie cele
Zawsze wygrywa skill - dlatego Laik czy Pasiak zajmują dobre miejsca grając WE.
Powiedział pacyfista Django ;PCharki pisze:ja pierdole, weźcie sie wszyscy ogarnijcie. zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy które kłócą się o grabki i łopatkę... a to tylko plastikowe ludki
p.s.
załatwcie to po męsku, przu uzyciu zolnierzyków i rzućcie se challenge