Goblin on Giant Squig - Figurka MARCELLE'a
Moderator: Kołata
szacunek, naprawde.
Jak już ruszy produkcja masowa, to zapisuję się na jednego, właśnie czegoś takiego mi trzeba do mojej hordy goblinów
Super sprawa!
Super sprawa!
No no - bo mi zaraz woda sodowa do glowy uderzy
Fajnie ze sie podoba - ja jestem z niego zadowolony. Concept arty i wszystkie rysunki robie sam - wychodzi mi to duzo gorzej niz lepienie, ale pomysly sa w wiekszosci moje. Oczywiscie przegladam rozne obraki, ksiazki i takie tam - ale staram sie zawsze dodac cos swojego i nie kopiowac bezmyslnie.
Squiga wybralem dlatego, ze uwazam ze oryginalna figurka GW jest po prostu brzydka. O ile Gobbla to dobry model, o tyle ten squig od bossa jest koszmarny. Poza tym uwielbiam gobliny !
Nie wiem co bede lepil nastepnego - mam kilka rzeczy do wyboru: albo cos z 40, albo z Hord. chodzi mi jeszcze po glowie wyverna z black bossem bo model tez nie za wysokich lotow, ale zobaczymy.
Jak ulepie to sie pochwale. Aha - tego modelu nie sprzedaje
Fajnie ze sie podoba - ja jestem z niego zadowolony. Concept arty i wszystkie rysunki robie sam - wychodzi mi to duzo gorzej niz lepienie, ale pomysly sa w wiekszosci moje. Oczywiscie przegladam rozne obraki, ksiazki i takie tam - ale staram sie zawsze dodac cos swojego i nie kopiowac bezmyslnie.
Squiga wybralem dlatego, ze uwazam ze oryginalna figurka GW jest po prostu brzydka. O ile Gobbla to dobry model, o tyle ten squig od bossa jest koszmarny. Poza tym uwielbiam gobliny !
Nie wiem co bede lepil nastepnego - mam kilka rzeczy do wyboru: albo cos z 40, albo z Hord. chodzi mi jeszcze po glowie wyverna z black bossem bo model tez nie za wysokich lotow, ale zobaczymy.
Jak ulepie to sie pochwale. Aha - tego modelu nie sprzedaje
Bombowy model, oby tylko malowanie było równie godne
Cieszy tym bardziej, że z Wrocławia - wiwat nasi!
pzd
Cieszy tym bardziej, że z Wrocławia - wiwat nasi!
pzd
Właśnie, szkoda, że nie można tego jakoś odlać
Heh, chyba muszę zakupić brzydala GW, cóż zrobić...
Heh, chyba muszę zakupić brzydala GW, cóż zrobić...
- Niewiadom
- "Nie jestem powergamerem"
tomekjar NIE RÓB tego bo Twoj przeciwnik dostanie zapalenia spojowek w czsie gry od tego... rozwiazanie jest proste sam wyżezb takie cudo jak nam kolega przedstawil....
rownież wielki szacun tylko tak dalej a bedziemy mieli moze przelom w naszej zielonej hordzie
pozdrawiam
rownież wielki szacun tylko tak dalej a bedziemy mieli moze przelom w naszej zielonej hordzie
pozdrawiam