BułaBuła pisze:a co na jakieś przygody można natrafić?Gnatozuj pisze:W Brzeziu nie wysiadaj choćby się pociąg palił.

BułaBuła pisze:a co na jakieś przygody można natrafić?Gnatozuj pisze:W Brzeziu nie wysiadaj choćby się pociąg palił.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
w keczupowie to fabryka keczupow I dziurawa krajowkaTheHoops pisze:Ej, a tam u was w stolicy przecierów (które de facto lubię) jest coś ciekawego do zobaczenia ?? Moja druga połówka może by się ze mną zabrała, ale właściwie nie wiemy co tam ciekawego by mogła robić po za staniem nad stołem i nudzeniem się.
No i od kiedy można by rezerwować jakieś noclegi w gościńcu przykładowo ??
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
oglądałeś filmy "Zły zakręt" i "Sin City" ? właśnie tam je nakręcano.Buła pisze:a co na jakieś przygody można natrafić?Gnatozuj pisze:W Brzeziu nie wysiadaj choćby się pociąg palił.
jutro dojdzie kolejne tanie miejsce noclegowe w zasięgu wzroku od WCKu. mając pełną ofertę rozpoczniemy rezerwację.TheHoops pisze:No i od kiedy można by rezerwować jakieś noclegi w gościńcu przykładowo ??
Czuje niezłą imprezęGnatozuj pisze:Tam jest Polska postkononowiczowa. Niczego nie ma. Typowa, stereotypowa postpegieerowska wioska gdzie asfalt jest zwijany na noc bo kradną. Jedyny zakład pracy jaki tam był spalił się tajemniczo pół roku po tym jak go właściciel ubezpieczył od pożaru. Autobus kursuje co godzinę. Mieszkańcy są nieprzyjaźnie nastawieni do obcych a sklep ma szeroki wybór win i dwa rodzaje papierosów.
Do tego po sąsiedzku wyżej wspomniany Zakręt. Dzielnica o specyficznym charakterze służąca naszemu miastu za miejsce zsyłki elementów niepożądanych.
Nie warto ryzykować
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
a dałoby radę wbić wszelkie nowości do pierwszego posta a "tu"Shinue pisze:Buła pisze: jutro dojdzie kolejne tanie miejsce noclegowe w zasięgu wzroku od WCKu. mając pełną ofertę rozpoczniemy rezerwację.
Arbiter, tu się lepiej dowiedz komu się tam kibicuje i naucz się ich piosenek. xDArbiter Elegancji pisze:Czuje niezłą imprezęGnatozuj pisze:Tam jest Polska postkononowiczowa. Niczego nie ma. Typowa, stereotypowa postpegieerowska wioska gdzie asfalt jest zwijany na noc bo kradną. Jedyny zakład pracy jaki tam był spalił się tajemniczo pół roku po tym jak go właściciel ubezpieczył od pożaru. Autobus kursuje co godzinę. Mieszkańcy są nieprzyjaźnie nastawieni do obcych a sklep ma szeroki wybór win i dwa rodzaje papierosów.
Do tego po sąsiedzku wyżej wspomniany Zakręt. Dzielnica o specyficznym charakterze służąca naszemu miastu za miejsce zsyłki elementów niepożądanych.
Nie warto ryzykować